QRT Qb8 MKII

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

De essentie van het QBASE concept is een lineair AC distributie pad, in combinatie met een ster-geaarde topologie voor aansluiting op een schone aarde.
Door het elimineren van elke vorm van in-line filters of actieve schakelingen behouden we de laagst mogelijk AC geleverde impedantie terwijl een kleine verhoging in de aarde impedantie van alle, op één na, van de uitgangen wordt het aarde signaal direct naar de kern van de ster en een schone aardklem geleid.
Duidelijk gemarkeerd op de ombouw staat de Primaire Aarde aansluiting in het midden van de prestaties van uw systeem, letterlijk en figuurlijk.
Het definieert zowel de volgorde waarin u uw componenten aangesloten zijn alsook de luister prioriteit in het muzikaal genot waardoor men in staat wordt gesteld de prestaties van je primaire bronnen te optimaliseren.Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

€ 1.499,00
 
QRT

Gratis verzending:
Voor bestellingen boven de €_50,- geen verzendkosten.

Lees meer .....Extra bescherming:
U koopt veilig bij een fysieke Hifi - speciaalzaak.

 


Luister mogelijkheid: 
Vrijwel alle artikelen op onze site zijn in onze winkel te bekijken en te beluisteren.
Bekijk onze winkel .....

 


Installatie service: 
Uw apparatuur vakkundig geïnstalleerd.
Bel voor de mogelijkheden:
020-6232183 

Productbeschrijving

Details

De essentie van het QBASE concept is een lineair AC distributie pad, in combinatie met een ster-geaarde topologie voor aansluiting op een schone aarde. Door het elimineren van elke vorm van in-line filters of actieve schakelingen behouden we de laagst mogelijk AC geleverde impedantie terwijl een kleine verhoging in de aarde impedantie van alle, op één na, van de uitgangen wordt het aarde signaal direct naar de kern van de ster en een schone aardklem geleid. Duidelijk gemarkeerd op de ombouw staat de Primaire Aarde aansluiting in het midden van de prestaties van uw systeem, letterlijk en figuurlijk. Het definieert zowel de volgorde waarin u uw componenten aangesloten zijn alsook de luister prioriteit in het muzikaal genot waardoor men in staat wordt gesteld de prestaties van je primaire bronnen te optimaliseren.

De aansluitingen zelf zijn gemonteerd op een stevig gebouwde aluminium verdrijver met machinaal bewerkte eindkappen die een geruststellend gevoel van het blok geven. Maar de ombouw heeft een veel grotere gewichtigheid dan dat, de metalen delen en interne PCB (bewust de voorkeur voor harde-bedrading) vormen een enkele mechanisch afgestelde constructie, speciaal ontworpen om de prestaties te verbeteren. Vergelijk de muzikale prestaties van de QBASE met een ander stekkerblok en u zal horen hoe effectief dit is.

Het perfecte startpunt in de bouw van een hoge kwaliteit, modulaire AC voeding voor uw systeem. De compacte afmetingen van de QBASE maken het mogelijk om te combineren met een of meerdere Qv of Qx stroom stabilisatoren en het slanke profiel ideaal is om hem te verbergen achter een hifi meubel of te monteren aan de muur.

Op de Qb8 kunnen 8 apparaten aangesloten worden.

Specificaties

Specificaties

merk QRT
tweeter -
serie QBASE Power Distribution
kleuren / afwerking zilver
specificaties accessoires Input: : 15A IEC Output: Schuko Fuse: None
Breedte 120 mm
hoogte 63 mm
diepte 460 mm
gewicht 2,4 kg
garantie 5 jaar (1e eigenaar)

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: QRT Qb8 MKII

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
prijs kwaliteitverhouding
geluidskwaliteit
gebruikersvriendelijkheid

Luister afspraak

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Nordost Blue Heaven Power Cord

Nordost Blue Heaven Power Cord

€ 219,00
Nordost Red Dawn Power Cord

Nordost Red Dawn Power Cord

€ 439,00