QRT QSource lineaire voeding

QRT QSource lineaire voeding

QRT Qk1 AC Load Resonating Coil

De Qkoil Qk1 is een geladen resonantiespoel die een passief elektronisch veld genereert wat een voordelig sonisch effect heeft op de wisselstroom. Net als de Qvibe levert de Qkoil een vitale oplossing voor de problemen van de wisselstroom en de audio/video prestatie.

€ 299,00
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

QRT Qkoil Qk1
Qua uiterlijk lijkt deze Qk1 op een Qv2, maar hij werkt toch anders!

De Qkoil Qk1 is een geladen resonantiespoel die een passief elektronisch veld genereert wat een voordelig sonisch effect heeft op de wisselstroom.
Net als de Qvibe levert de Qkoil een vitale oplossing voor de problemen van de wisselstroom en de audio/video prestatie.

Alleen wordt dit met de Qk1 bereikt door het gebruik van een LRC uitgerust met Nordost’s gepatenteerde Micro Mono-Filament technologie. Door het gebruik van de MMF-technologie in een beladen toepassing voorkomt tijdvertraging en vervorming van het overgebrachte signaal. De Qk1 maakt de wisselstroom aanzienlijk dichterbij de gewilde ‘vervormingsvrije conditie’. De Sensory resultaten: een verbetering in boventonen en tempo van de muziek evenals een betere kwaliteit in scherpte, diepte en visuele focus.

De Qkoil is het instap product in de QRT range (een familie van modulaire, niet-opdringerige, innovaties welke een meetbaar sonische verhoging leveren en voorziet van stroom in de puurste zin van het woord).
Zoals alle QRT producten, zijn de voordelen cumulatief, zo is de Qk1 zelfs indrukwekkender als ze collectief toegepast worden.Het kan gebruikt worden als ‘stand alone’ product of aanvullend bij een volledig QRT systeem met een Qbase, Qx2 of Qx4 en vooral de Qv2.

De behuizing van de Qk1 is een mechanisch afgestelde carbon-fiber body. Hij is compatible met voltages van 110V tot 240V.
Plug de Qkoil in een leeg stopcontact van het stekkerblok en ervaar uit eerste hand de verassende en toch onbetwistbare effect het heeft op uw A/V componenten!

In het kort:

  • zorgt voor een grotere muzikaliteit en verbetert tonale evenwicht
  • verhoogt de helderheid van beeldvorming, waaronder scherpte, diepte en scherpte
  • verlaagd de ruisvloer
  • geladen resonantiespoel met behulp van de gepatenteerde MMF-technologie
  • mechanisch afgestelde carbon-fiber body
  • vergulde connector
Meer informatie
merk QRT
specificaties accessoires Input: : 15A IEC Output: Schuko Fuse: None
serie QVIBE
kleuren / afwerking zwart
Breedte 36 mm
hoogte 90 mm
diepte 36 mm
gewicht 0,2 kg
garantie 5 jaar (1e eigenaar)
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!