KEF LS50 Meta

KEF LS50 Meta

Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition

Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition

KEF LS50 Wireless II

De ultieme draadloze HiFi LS50 Wireless II is meer dan een hoogwaardige luidspreker. Het is het perfecte all-in-one muzieksysteem. Hij onthult elk detail van uw favoriete muziek, die u van elke willekeurige bron kunt streamen dankzij compatibiliteit met AirPlay2, Chromecast en meer.

Vrijheid: Alle muziek, altijd ongeacht hoe u uw muziek streamt, LS50 Wireless II is er klaar voor. U kunt direct vanuit de native Spotify app streamen met Spotify Connect. Met de KEF Connect app streamt u tevens naar Tidal, Amazon Music, Qobuz en Deezer of stemt u af op uw favoriete internetzenders of podcasts.

Wat is nieuw? Eigenaars van de LS50 Wireless vragen zich wellicht af wat er nieuw is. Het antwoord is vrijwel alles. Het origineel was geweldig, maar de LS50 Wireless II is in elk opzicht beter, met een beter geluid, betere connectiviteit en gebruiksvriendelijkheid.

INPUTS:HDMI eARC, TOSLINK Optisch, Digital Coaxiaal, Analog 3.5mm Aux, USB Type A (service), RJ45 Ethernet (netwerk) RJ45 Ethernet (interspeaker)

€ 2.500,00
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
KEF LS50 Wireless II is te bestellen in veelvoud van 1

De ultieme draadloze HiFi LS50 Wireless II is meer dan een hoogwaardige luidspreker. Het is het perfecte all-in-one muzieksysteem. Hij onthult elk detail van uw favoriete muziek, die u van elke willekeurige bron kunt streamen dankzij compatibiliteit met AirPlay2, Chromecast en meer. 

Vrijheid:
Alle muziek, altijd ongeacht hoe u uw muziek streamt, LS50 Wireless II is er klaar voor. U kunt direct vanuit de native Spotify app streamen met Spotify Connect. Met de KEF Connect app streamt u tevens naar Tidal, Amazon Music, Qobuz en Deezer of stemt u af op uw favoriete internet radiozenders of podcasts. ---

Voor beginner en Hifi-enthousiast:
LS50 Wireless II laat de beginner en audiofiel niet in de steek. Er kunnen muziekbestanden tot 24 bit/384 kHz gestreamet worden, evenals MQA, DSD256, en Roon Ready (binnenkort beschikbaar). Dit betekent dat zelfs de meest gelouterde hifi-enthousiasteling verbluft zal zijn over de mogelijkheden die deze luidspreker biedt.

De gebruiker staat Centraal:
Naast een smetteloze muzikale weergave, biedt de LS50 Wireless II een ongekend installatiegemak. Deze is intuïtief en biedt een volledig draadloze update van firmware die de nieuwste verbeteringen en functies bieden, zonder dat u zich hierover zorgen hoeft te maken. U kunt kiezen om de luidsprekers met de meegeleverde kabel (24 bit/192 kHz resolutie) of draadloos (24 bit/96 kHz resolutie) zonder spaghetti aan te sluiten.

Vermogen in overvloed:
De ingebouwde versterkers zijn in-house bij KEF ontwikkeld. Elke tweeter wordt aangedreven door een 100W klasse A/B-versterker die garant staat voor een soepele en ongekend gedetailleerde treble.Een toegewijde 280W klasse D-versterker voedt de mid/bas drivers, voor een kamervullend, doch beheerst geluid tot 108 db.

Music Integrity Engine:
De prestaties van LS50 Wireless II worden bijgestaan door KEF’s unieke Music Integrity Engine, een state-of-the-art verzameling met speciaal ontwikkelde Digital Signal Processing-algoritmes die zijn geoptomaliseerd voor de nieuwe Uni-Q met MAT driver, waardoor een perfect gesynchroniseerde weergave mogelijk wordt. Het resultaat is onverdund en strak.

Wat is nieuw?
Eigenaars van de LS50 Wireless vragen zich wellicht af wat er nieuw is. Het antwoord is vrijwel alles. Het origineel was geweldig, maar de LS50 Wireless II is in elk opzicht beter, met een beter geluid, betere connectiviteit en gebruikersvriendelijkheid.

Streaming Protocols Support: AirPlay 2, Google ChromeCast, DLNA Compatible, Roon Ready (binnenkort beschikbaar), Bluetooth 4.2
Streaming Services: Spotify, Tidal, Amazon Music, Qobuz, Deezer, QQ Musi,c Internet Radio, Podcast

Max. source resolution: Up to 384kHz/24bit, MQA supported, DSD256 supported

Meer informatie
merk KEF
kleuren / afwerking Carbon Black, Crimson Red Special Edition, Mineral White, Titanium Grey
type speaker 2-weg
plaatsing boekenplank, muur, speakerstand
basreflexpoort achterkant
geschikt voor bi-wiring Nee
belastbaarheid 200
gevoeligheid 106 dB
frequentiebereik 40 Hz – 47 kHz
nominale impedantie 8 Ohm
crossover frequentie Hz
tweeter HF: 25 mm (1 in.) vented aluminium dome met Metamaterial Absorption Technology
midrange / bass LF: 130 mm (5.25 in.) aluminium conus
overige bijzonderheden 12de Generation Uni-Q met MAT
Breedte 200 mm
hoogte 305 mm
diepte 311 mm
gewicht 10,2 kg
garantie 2 jaar