Rega Planar 3 Gloss Black + Exact Element

Oorspronkelijke prijs was: € 1,099.00.Huidige prijs is: € 857.00.

Rega Planar 3 met Exact Element

De Rega Planar 3 is een iconische draaitafel die bekend staat om zijn minimalistisch ontwerp en uitstekende geluidskwaliteit. De plint is gemaakt van een licht, maar sterk materiaal, terwijl het glazen draaiplateau zorgt voor een stabiele rotatie. De RB330 toonarm biedt precisie en minimaliseert resonanties, wat resulteert in een zuivere muziekweergave.

Het Rega Exact element, een high-end moving magnet (MM) element, voegt een nieuwe dimensie toe aan de Planar 3. Met zijn handgewonden spoelen en fijne elliptische naald biedt het Exact element een uitzonderlijke tracking en detailweergave. Dit resulteert in een rijk, warm geluid met nauwkeurige stereoweergave.

Samen bieden de Planar 3 en het Exact element een indrukwekkende luisterervaring. De geluidskwaliteit is helder, gedetailleerd en meeslepend, met strakke lage frequenties en een breed stereobeeld. Het gebruiksgemak en de eenvoudige installatie maken deze combinatie ideaal voor zowel beginners als ervaren vinyl-liefhebbers.

De Rega Planar 3 met Exact element is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, betrouwbare draaitafel met een sublieme geluidsweergave.

Speciale actie prijs, nog één nieuw in doos!

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

1 op voorraad

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren