Sonus Faber AMATI 5G

Sonus Faber AMATI 5G

Sonus Faber SERAFINO G2

Sonus Faber SERAFINO G2

Sonus Faber GUARNERI G5

Sonus Faber - Guarneri 5G :
De afstemming van de 150 mm-driver van de twee-weg monitormodel Guarneri heeft geleid tot verbeteringen in de controle. De resonantiefrequentie ligt volgens de fabrikant op 15 Hz en dat is lager dan de laagste toon van een muziekinstrument. Een speciaal gebouwd neodymium motorsysteem in combinatie met een nieuwe afstemfrequentie zorgt voor een diepere extensie zonder vervorming. Het hele systeem is ook geoptimaliseerd om de massa in evenwicht te brengen om modale trillingen te verminderen.
 
*Sonus faber Homage Collection: hybride cross-overs:
Alle modellen van de Homage Collection profiteren van het nieuwe hybride cross-oversysteem van Sonus faber. Het gebruik van de nieuwste simulatiesoftware in combinatie met uitgebreide luisterproeven heeft de eigen Paracross-topologie en Interactive Fusion Filtering van Sonus faber verder ontwikkeld.
 
* Sonus faber Stands voor Guarneri G5:  1500  euro per stuk.
€ 7.500,00
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Sonus Faber GUARNERI G5 is te bestellen in veelvoud van 2
Sonus Faber - Guarneri 5G : De afstemming van de 150 mm-driver van de twee-weg monitormodel Guarneri heeft geleid tot verbeteringen in de controle. De resonantiefrequentie ligt volgens de fabrikant op 15 Hz en dat is lager dan de laagste toon van een muziekinstrument. Een speciaal gebouwd neodymium motorsysteem in combinatie met een nieuwe afstemfrequentie zorgt voor een diepere extensie zonder vervorming. Het hele systeem is ook geoptimaliseerd om de massa in evenwicht te brengen om modale trillingen te verminderen.

*Sonus faber Homage Collection: Hybride cross-overs Alle modellen van de Homage Collection profiteren van het nieuwe hybride cross-oversysteem van Sonus faber. Het gebruik van de nieuwste simulatiesoftware in combinatie met uitgebreide luisterproeven heeft de eigen Paracross-topologie en Interactive Fusion Filtering van Sonus faber verder ontwikkeld.

De Homage serie profiteert van Sonus faber’s nieuwe hybride kruisschakeling systeem. Het gebruik van de nieuwste simulatiesoftware in combinatie met uitgebreide luisterproeven heeft de propriëtaire Paracross topologie en Interactive Fusion Filtering van Sonus faber geëvolueerd.

Handgeselecteerde Jantzen inductors, op maat gemaakte specificaties Clarity capacitors en Mundorf Supreme luidspreker componenten zorgen voor optimale prestaties.

* Wij hebben de  nieuwe modellen binnen van het Homage assortiment waaronder de Guarneri G5 (vijfde generatie) 2-weg inclusief stand, Serafino G2 3,5-weg (tweede generatie) en Amati G5 3,5-weg (vijfde generatie) vloerstaanders,  De  Homage modellen zijn verkrijgbaar in drie afwerkingen: rood, wengé en grafiet.

* Sonus faber Stands voor Guarneri G5: 1500 euro per stuk.
Meer informatie
merk Sonus Faber
serie Homage
kleuren / afwerking grafiet, rood, wengé
type speaker 2-weg
plaatsing boekenplank, speakerstand
basreflexpoort achterkant
geschikt voor bi-wiring Ja
belastbaarheid 30 tot 125 Watt
gevoeligheid 86 dB
frequentiebereik 40 Hz - 35.000 Hz
nominale impedantie 4 Ohm
crossover frequentie 2.200 Hz
tweeter DAD™ Arrow Point, Ø 28 mm
midrange / bass Midwoofer: Neodymium Magnet System, Ø 150 mm
overige bijzonderheden 1x Photo book, 1x Manual, 1x Waranty extention card, 1x Cleaning Kit, 1x Wire tensioner, 1x Fabric dust guard.
Breedte 239 mm
hoogte 377 mm
diepte 375 mm
gewicht 14,6 Kg
garantie 5 jaar