Sennheiser HD660 S

Sennheiser HD660 S

RHA MA750 Wireless

RHA MA750 Wireless

Sennheiser IE800 S

De IE 800 S met zijn slanke en compacte ontwerp is een reus in waar het op aankomt: het reproduceren van muziek. Hij beschikt over een geraffineerde versie van onze gedeponeerde XWB-drivers (Extra Wide Band) die wat een kraakheldere klankkwaliteit betreft de bakens een flink stuk hebben verzet. De buitengewone muzikale prestaties van de IE 800 S worden nog versterkt door de perfecte pasvorm van de Comply™-schuimrubbertips. En boven op dat alles heeft dit stukje handgemaakte perfectie ook nog eens een coole, aantrekkelijke look.
€ 999,00
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

De IE 800 S vertegenwoordigt de volgend evolutionaire stap na de baanbrekende IE 800-oortjes (oorkanaal luidsprekers) en betekent een nog verbluffender technologie in een zeer compacte vorm. Het systeem beschikt over toonaangevende oplossingen zoals de gepatenteerde 7-mm-transducers die een ongelofelijk geluid voortbrengen en ons zelf ontwikkelde D2CA-system (dual-chamber absorber). De IE 800 S mag terecht een grensverleggende audiopionier van topklasse genoemd worden.

De IE 800 S genereert een verbazingwekkend levensechte klank met ongeëvenaarde nuances: van briljante hoge tonen tot een nauwkeurig, overtuigend basgeluid. Met deze oortjes schilderen zich, in gedachten, de mooiste muzikale landschappen af, om heerlijk in rond te wandelen. De IE 800 S laat je al je muziek verkennen in zijn meest glorieuze diepte.

De IE 800 S beschikt over ons gepatenteerde D2CA-system (dual-chamber absorber). Deze innovatie lost het ‘maskeringseffect’ op, waarbij klankcomponenten met een laag volume verduisterd worden door gelijktijdige maar veel hardere klanken in een lager frequentiebereik. Door de energie van eventuele maskerende resonanties te verwijderen, om ongewenste pieken te voorkomen, maakt het absorbersysteem ook de fijnste schakeringen in een klank hoorbaar, wat resulteert in een geluidservaring van het hoogste niveau.

Een groots geluid wordt het beste naar waarde geschat als het gepaard gaat met een groot comfort. Daarom introduceerden we met de IE 800 S ergonomisch ontworpen visco-elastische oortips in geheugenschuim van Comply™. Ze nemen de vorm aan van het oorkanaal van het individu en garanderen dus een perfecte pasvorm. Het resultaat is een ultiem comfort en een uitstekende demping van externe geluiden.

In de wereld van de kwaliteitsaudio, de wereld van de IE 800 S dus, maken de details het verschil. De kabelverbinding bijvoorbeeld. Daarom wordt de IE 800 S geleverd met een assortiment aan kabels met 4,4 mm Pentaconn en gebalanceerde 2,5 mm-stekkers, bovenop de standaardkabel met zijn 3,5 mm-jack.

  • Verbindingskabels:
  • 3,5 mm standaard
  • 2,5 mm gebalanceerd
  • 4,4 mm gebalanceerd Pentaconn
  • Oordopjes (per twee):
  • 3 x silicone S, M, L
  • 3 x Comply™ S, M, L
  • Handleiding
  • Lederen transporttas
  • Microvezeldoek

Meer informatie
merk Sennheiser
kleuren / afwerking zwart
type hoofdtelefoon in-ear
akoestisch systeem gesloten
noise cancelling nee
kabel lengte 1.2 m
draadloos nee
draadloos bereik -
volume controle smartphone -
smartphone opneem functie -
aansluitplug 3,5 mm stereo jack
opbergetui / doos ja
impedantie 16 Ohm
frequentiebereik 5 - 46.500 Hz
overige bijzonderheden -
garantie 2 jaar