Personal Audio

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 13

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Sennheiser HD800S

  De HD800S is een doorontwikkeling van de wereldberoemde HD800. Met een aanzienlijk groter frequentiebereik en de toepassing van absorber technology wordt een nieuwe referentie bereikt. Wordt geleverd met high-end aansluitkabel met 6.3mm plug en een gebalanceerde kabel met XLR4 connector.

  The enhanced sound reproduction of the HD 800 S is achieved through the addition of the innovative absorber technology that was pioneered in the Sennheiser IE 800 – a breakthrough that preserved the audibility of very high frequency sounds by eliminating a phenomenon known as the “masking effect”, where the human hear struggles to hear frequencies of sound when lower frequencies of a higher volume occur at the same time. By absorbing the energy of the resonance, Sennheiser’s patented absorber technology prevents any unwanted peaks and allows all frequency components – even the finest nuances – in the music material to become audible. This innovation in the HD 800 S helps it to bring even greater purity and precision.

  Such enhancements build on the formidable achievements of the classic, with the 56mm sound transducer – the largest ever used in dynamic headphones. The unique ear cup design directs sound waves to the ear at a slight angle to create an impressively natural and spatial listening experience.

   

  Meer Informatie
  € 1.599,00

 • Jerry Harvey Audio Roxanne

  Handgemaakt topproduct uit Amerika, ontworpen voor en door professionals en geschikt voor iedereen! Nieuw ontworpen 3D geprinte pasvorm. Opgebouwd met 12 balanced armature drivers per kant: (4 laag, 4 midden , 4 hoog) met 3-weg filtering. Vervangbare kabel met 4-pin connectors. Zeer bijzonder in deze klasse is het regelbare laag niveau op het snoer (0 tot +15dB). Geroemd om z'n stevige laag, open en ruimtelijk hoog en algehele muzikaliteit.

  "Roxanne became an instant legend when she was released over two years
  ago. We introduced the locking 4-pin connector and on-cable adjustable bass
  attenuator with the Roxanne. Roxanne Performance UF is a logical choice for
  our Performance Series, with a solid bass response and a naturally wide
  soundstage for one of the most musical IEMs ever produced."

  Meer Informatie
  € 1.599,00

 • Empire Ears Nemesis

  Bij de Nemesis was uit uitgangspunt een IEM te maken met de overweldigende kracht en emotie van de live weergave. Twee W9 dynamische subwoofers aan gesloten met Effect Audio's UPOCC Litz koper draad, aangevuld met drie balanced armature drivers voor mid, high en super high en een 8-weg filtering. Ruimtelijk en rijk laag, uiterst natuurlijke stemmen en precies hoog. Een luisterervaring die niet alleen hoorbaar is maar ook voelbaar!

  Speciale A.R.C. techniek om alle resonanties uit het systeem te verbannen. Wordt standaard geleverd met handgemaakt Ares II kabel van Effect Audio

  Meer Informatie
  € 1.599,00

 • Effect Audio Horus

  De allerbeste upgrade voor je in-ear monitor. Deze Horus uit de Hall of Fame serie van Effect Audio maakt na lang onderzoek naar nieuwe materialen, gebruik van Ultra Purity OCC Gold Plated Silver kabels. Werkelijk niets is aan het toeval overgelaten en deze kabel komt aan de limiet wat mogelijk is.   

  Deze kabel wordt geconfectioneerd geleverd met de door jouw gekozen aansluitpluggen en heeft daarom een langere levertijd. Vanwege de speciale bestelling kan deze kabel ook niet geretourneerd worden.

  Meer Informatie
  € 1.599,00

 • Jerry Harvey Audio Lola

  Handgemaakt topproduct uit Amerika, ontworpen voor en door professionals en geschikt voor iedereen! Sinds het uitkomen van dit model is het een bestseller. Nieuw ontworpen 3D geprinte pasvorm. Hybride systeem opgebouwd uit 2 dynamische 4,9mm drivers voor perfect middengebied, samen met 2 Balanced armature voor het laag en 4 voor het hoog met 3-weg filtering. Resonantievrije behuizing. Vervangbare kabel met 4-pin connectors. Zeer bijzonder in deze klasse is het regelbare laag niveau op het snoer (0 tot +15dB). Geroemd om z'n prachtige laag, zeer gedetailleerd midden naast open en ruimtelijk hoog en algehele muzikaliteit.

  "Lola is a balance of power, detail, and warmth. Quick in its bass response,
  extraordinary in its detail, extension out to 20kHz and a natural, silky, airy, gorgeous
  mid-range courtesy of our D.O.M.E technology. Lola has an extraordinary analog
  sound stage that complements string instruments, as well as vocals, and makes a
  ‘58 Les Paul through a Marshall 4x12 cabinet sound kick ass."

  Meer Informatie
  € 1.599,00

 • ZMFheadphones Auteur

  Al jaren staat ZMF bekend om z'n gesloten hoofdtelefoons, die bij de beste van de wereld worden gerekend. Nu met de Auteur heeft ZMF een topklasse open hoofdtelefoon gemaakt, met de muzikale handtekening van ZMF, gecombineert met de detaillering en ruimtelijkheid die bij open systemen hoort. In deze hoofdtelefoon wordt gebruik gemaakt van de door ZMF ontwikkelde Biocellulose driver.

  Meer Informatie
  € 1.699,00

 • Empire Ears Phantom

  De Phantom is het resultaat van constante ontwikkeling en de ambitie om steeds verder te gaan. Verder dan het traditionele. De Phantom mag een revolutionaire in-ear monitor worden genoemd, geschikt voor elk genre muziek in perfecte balans. 5-weg systeem met balanced armatures (2 x laag, 1 x mid, 1 x high, 1 x super high) en 5-weg filtering. Speciale A.R.C. techniek om alle resonanties uit het systeem te verbannen. Wordt standaard geleverd met handgemaakt Ares II kabel van Effect Audio

  Meer Informatie
  € 1.799,00

 • Astell & Kern A&futura SE100

  Astell&Kern A&futura SE100 lijkt met zijn iets slankere aluminium behuizing veel op de SP1000. Zo wordt ook hier intern gebruik gemaakt van een ‘octa-core’ CPU voor een ongekend verfijnde weergave en een snelle toegang tot je favoriete muziek. Het extra grote 5 inch aanraakscherm voorziet je via de compleet vernieuwde interface in één oogopslag van alle informatie. Verschillen zitten voornamelijk in een andere chipset, minder geheugencapaciteit en een minder kostbare behuizing. Geen ‘second best’ maar simpelweg de mooiste muziekspeler onder de 2000 euro!

  Meer Informatie
  € 1.799,00

 • Grado GS2000e

  Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar deze Grado GS2000e hoort zeker tot de top op hoofdtelefoon gebied. Met de uiterste zorg met de hand gemaakt, waarbij alle materialen tot in de puntjes zijn getest en verwerkt. De kanaalgelijkheid komt daardoor op 0.05dB! Pure topklasse.

   

  Meer Informatie
  € 1.849,00

 • 64 Audio U12t

  64 Audio is vandaag het snelst groeiende In Ear Monitor (IEM) merk op de markt en dat is alleen maar te danken aan de kwaliteit die 64 Audio levert. Niet alleen in gebruiksgemak, betrouwbaarheid en comfort, maar nog meer door de weergave kwaliteit die de IEMs van 64 leveren. Niet alleen op het podium, maar ook bij muziekliefhebbers dringt het besef door dat het beter kan dan iedereen voor mogelijk hield.

  In-ear monitor voor de audiofiele luisteraar. Met 12 drivers per kant (4 x laag, 6 x mid, 1 x high-mid, 1 x tia high (patent-pending)). De Tia high en mid-high drivers staan voor een schoon en ver doorlopend hoog met veel ruimtelijke plaatsing. Het midden en laag klinkt strak en vol, zonder luistermoeheid. 4-weg systeem met passieve filtering. Daarnaast kan door middel van module technologie (patent-pending) het geluidskarakter aangepast worden aan de persoonlijke voorkeur, waarbij tevens de geluidsdruk in de gehoorgang wordt beperkt. Al deze techniek zit in een oerdegelijke resonantievrije aluminium behuizing. Beslist een van de best klinkende in-ears in deze klasse van dit moment.

  tia™ staat voor Tubeless In-ear Audio. Wil je meer uitleg over het tia™ systeem, klik dan hier (opent in een nieuwe pagina)

  Meer Informatie
  € 1.999,00

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 13

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2