Personal Audio

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Grado iGE

  Super kleine in-ear die zich met slechts 9 gram gewicht heerlijk nesteld in de oor en daarna niet meer voelt. Sluit de gehoorgang prima af, wat ook de laagweergave verbeterd. Wordt klankmatig wel de referentie in deze prijsklasse genoemd. Voorzien van afstandsbediening en microfoon.

  Meer Informatie
  € 149,00

 • Grado GR8e

  Super kleine in-ear die zich met slechts 9 gram gewicht heerlijk nesteld in de oor en daarna niet meer voelt. Sluit de gehoorgang prima af, wat ook de laagweergave verbeterd. Heel precies in het midden en hoge tonen gebied. 

  Meer Informatie
  € 349,00

 • Grado GR10e

  Super kleine in-ear die zich met slechts 9 gram gewicht heerlijk nesteld in de oor en daarna niet meer voelt. Sluit de gehoorgang prima af, wat ook de laagweergave verbeterd. Uitstekende dynamiek en soundstage, met nadruk op detaillering in het middengebied. Prachtig!

  Meer Informatie
  € 459,00

 • Grado GS2000e

  Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar deze Grado GS2000e hoort zeker tot de top op hoofdtelefoon gebied. Met de uiterste zorg met de hand gemaakt, waarbij alle materialen tot in de puntjes zijn getest en verwerkt. De kanaalgelijkheid komt daardoor op 0.05dB! Pure topklasse.

   

  Meer Informatie
  € 1.849,00

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster