Desktop Audio

Onderdelen 11 tot 13 van totaal 13

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • NAIM Mu-so QB

  1 beoordeling(en)

  De All-In-One oplossing voor de verwende luisteraar. Te bedienen via de NAIM app voor iPhone, iPad, iPod of Android apparaten. Voorzien van extra optische aansluiting, analoge aansluitinge en USB ingang. Fantastisch geluid door de Naim techniek en de 5 luidsprekers (+ twee passieve woofers) met in totaal 300 Watt vermogen ruim voldoende voor elke kamer. Speciale speakeropstelling om zeer ruimtelijk geluid te produceren. Internet radio, Bluetooth, Airplay, Spotify Connect en Upnp streaming. En dat alles in een prachtig strak design. Standaard met zwart front geleverd, optioneel met kleur front

   

  Meer Informatie
  € 699,00

 • NAIM Mu-so

  De All-In-One oplossing voor de verwende luisteraar. Te bedienen via de NAIM app voor iPhone, iPad, iPod of Android apparaten. Voorzien van extra optische aansluiting, analoge aansluitinge en USB ingang. Zes luidsprekers , ieder aangestuurd door een 75 Watt versterker. Internet radio, Bluetooth, Airplay, Spotify Connect en Upnp streaming. En dat alles in een prachtig strak design.

   

  Meer Informatie
  € 999,00

 • Bowers & WIlkins B&W Formation Wedge

  De Formation serie is het antwoord van B&W op multiroom en draadloze luidsprekers, maar dan met een combinatie van de beste audiokwaliteit en de beste streamingkwaliteit. Formation-producten creëren een mesh-netwerk. Elk product in dit netwerk kiest dynamisch het optimale pad om audiodata tussen producten te distribueren en een robuuste streamingervaring te garanderen.

  De Formation Wedge is een 'stand alone' stereo syteem en heeft een versterker van 80 Watt voor laag, 2 x 40 Watt voor midden en 2 x 40 Watt voor hoog en gebruikt voor deze serie speciaal ontwikkelde componenten. Compatibel met Apple® AirPlay 2®, Spotify® Connect, Roon en Bluetooth. De Formation Wedge kan verder nog gecombineerd worden met de Formation Bass (draadloze subwoofer) en de Formation Audio (kastje voor aansluiten van extra randapparatuur zoals, CD-speler, TV e.a.) en kan als multiroom zone in een Formation systeem worden geïntegreerd. Leverbaar in zwart en wit.

  Meer Informatie
  € 999,00

Onderdelen 11 tot 13 van totaal 13

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2