Merken

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Bowers & Wilkins 707 S2

  De nieuwe707 S2 is ontworpen om op een boekenplank of een standaard geplaatst te worden. Het is een compacte luidspreker met een hoog vermogen die ideaal is voor kleinere vertrekken. Hij maakt gebruik van Continuum conus in de midden/laag unit, een materiaal dat voor de 800 D3 serie is ontwikkelt.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 499,00

 • Bowers & Wilkins 706 S2

  De nieuwe706 S2 is ontworpen om op een boekenplank of een standaard geplaatst te worden. Het is een compacte luidspreker met een hoog vermogen die iets groter is dan zijn kleine broertjde, de 706 S2, en levert het akoestische vermogen dat nodig is voor grotere vertrekken. Hij maakt gebruik van Continuum conus in de midden/laag unit, een materiaal dat voor de 800 D3 serie is ontwikkelt.

  Prijs per stuk

  .

  Meer Informatie
  € 699,00

 • Audiovector QR3

  Prachtige luidspreker met een optimale prijs/kwaliteits verhouding. AMT (Air Motion Transformer) tweeter voor een onvervormt en ver doorlopend hoge tonen bereik. Dubbel piston woofers. Baspoort tussen de kast en de plint voor een makkelijke plaatsing . Leverbaar in dark walnut, gloss black en satin white. Prijs per stuk.

  Meer Informatie
  € 980,00

 • Bowers & Wilkins 705 S2

  De 705 S2 is met zijn op de studio geïnspireerde technologie voor onberispelijke geluidkwaliteit de best presterende compacte luidspreker in de serie. Het ontwerp is rechtstreeks afgeleid van de 800 D3 serie, met Continuum conus en vrijstaande tweeter. Geschikt voor grotere vertrekken.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 1.099,00

 • Bowers & Wilkins 704 S2

  Een slanke, hoogwaardige vloerstaander die onopvallend in de woonomgeving opgaat.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 1.199,00

 • Bowers & Wilkins 703 S2

  Een grote drieweg-luidspreker die zelfs het grootste vertrek vult met een volbloed, realistisch geluid.

  Carbon Dome™ tweeters zijn een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Series is ontwikkeld Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.

  De met de 800 Series Diamond geïntroduceerde Continuum™ conus vertegenwoordigt de grootste verandering in de weergave van middentonen sinds Kevlar®. Het gecoate, geweven materiaal levert een zeer gecontroleerde break-up, die in meer open, neutrale middentonen resulteert.

  De drivers voor de middentonen in de vloerstaande luidsprekers zijn ontkoppeld. Dit is afgeleid van een vergelijkbaar systeem in de 800 Series Diamond. De ontkoppeling vermindert de kastkleuring en verbetert de helderheid van de middentonen nog verder.

  Deze met geavanceerde computermodelleringstechnieken ontwikkelde conus voor het laag met Aerofoil™ profiel heeft een variabele dikte die stijfheid en starheid biedt waar dit het hardst nodig is. Dit resulteert in diepe en dynamische lage tonen.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 1.499,00

 • Bowers & Wilkins 702 S2

  Grootste vloestaande model uit de nieuwe 700 serie. Met materialen en technieken afgeleid van de 800 serie, zoals Airofoil-profiel conussen voor de laag units, Continuum  voor het midden en een uit een stuk gefreesd aluminium behuizing voor de met koolstof versterkte tweeter.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 1.999,00

 • KEF Blade Two

  Met dezelfde acoustische bravoure en iconische vormgeving als de legendarische Blade, alleen ietsje kleiner, is de BLADE TWO gemakkelijker in kleinere ruimtes in te passen en is ook de extreem diepe laagweergave tot een huiselijke verhouding gebracht. Verder ademt BLADE TWO hetzelfde DNA. Dezelfde esthetiek. Dezelfde geavanceerde drivertechnologie en unieke 'single apparent source'-configuratie. Maar vooral dezelfde rijke, fenomenaal realistische weergave.

  De BLADE TWO heeft een nieuwe architectuur voor de ideale puntbron. Vier geavanceerde basdrivers (165 mm/6,5-in) die zo zijn samengesteld dat hun gezamenlijke akoestische middelpunt vanuit precies hetzelfde punt in de ruimte komt als dat van de Uni-Q HF/MF driver array. Het gevolg: het geluid komt werkelijk vanuit één enkele, foutloos coherente bron.

  Leverbaar is diverse kleuren. Dit product is uitsluitend in de winkel te koop (en te beluisteren) en niet via de webshop te bestellen. Neem voor meer informatie contact op met de winkel.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 9.999,00

  2 tot 5 werkdagen

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster