Tivoli Audio

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Tivoli PAL draagtasje

  De PAL®-draagtas is het perfecte accessoire voor uw PAL, iPAL en PAL+-radio. De tas is gemaakt uit duurzaam canvas en beschermt uw PAL-radio tegen Moeder Natuur en normale slijtage. Het heldere pvc-front gunt u een blik op het fraaie binnenwerk van de PAL. De handige, afneembare zijtas is voor uw iPod, en u kunt de FM-antenne gemakkelijk uitschuiven om naar de radio te luisteren. Tot slot kunt u de schouderriem afstellen zodat u de tas moeiteloos kunt dragen. iPod en PAL-radio zijn niet inbegrepen. Meer Informatie
  € 29,90

 • Tivoli Model One BT

  1 beoordeling(en)

  Prachtige tafelradio met inmiddels beroemde kwaliteit. Eigenlijk is het een luidsprekerbox met ingebouwde radio in plaats van een radio met ingebouwde speaker! Basreflex systeem met poort aan de onderzijde in echt houten behuizing. Zeer gevoelige tuner met FM en AM ontvangst. Ingebouwde antenne, maar ook geschikt voor externe antenne of kabel. Ingang voor externe bron zoals, CD-speler, MP3-speler e.d. Ook een hoofdtelefoon aansluiting ontbreekt niet.

  Deze uitvoering heeft als extra BlueTooth ontvangst. Stream draadloos muziek van elke telefoon, tablet en alle andere apparaten die BlueTooth ondersteunen. Door het speciaal voor audio ontwikkelde Bluetooth A2DP-profiel is de kwaliteit voortreffelijk.

  Meer Informatie
  € 229,00

 • Tivoli PAL Glow BT

  Portable radio met uitstekende geluidskwaliteit, gevoelige ontvangst, voorzien van oplaadbare accu en spatwaterdichte behuizing. Aansluiting voor hoofdtelefoon en externe geluidsbron, zoals MP3-speler, telefoon e.d. Voorzien van Bluetooth ontvanger voor draadloze ontvangst vanaf smartphone, tablet of computer.

  Exclusieve Glow uitvoering  met interne verlichting slechts tijdelijk leverbaar!

  Meer Informatie
  € 229,00

 • Tivoli PAL+ BT

  Portable radio met uitstekende geluidskwaliteit, gevoelige ontvangst, voorzien van oplaadbare accu en spatwaterdichte behuizing. Aansluiting voor hoofdtelefoon en externe geluidsbron, zoals MP3-speler, telefoon e.d. Digitale ontvangst en afstemming.FM, DAB en DAB+ ontvangst. Klok en wekkerfunctie. Bluetooth ontvangst Meer Informatie
  € 279,00

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster