Sonus Faber

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Sonus Faber Sonetto I

  De kleinste telg uit de nieuwe Sonus Faber Sonetto serie. Prachtig design zonder inwendige paralelle wanden voor een nauwkeurige controle over de resonanties. Baspoort aan de voorzijde voor makkelijkere plaatsing en volledige dynamiek. Deze speaker kan prima geplaatst worden op een dressoir of boekenplank, maar komt het mooiste tot z'n recht op de optioneel verkrijgbare speakerstand. Wordt geleverd met magnetische frontjes in walnoot, hoogglans zwart of satijn wit.

  Prijs per stuk.

  Meer Informatie
  € 749,00

 • Sonus Faber Sonetto III

  Het kleinste vloerstaande model uit deze serie van Sonus Faber. Prachtig slank vormgegeven speaker (made in Italy) met schitterend geluid. Geen inwendige paralelle wanden voor een nauwkeurige controle over de resonanties. 3-weg systeem met vier speakers en baspoort aan de onderzijde voor makkelijke plaatsing.Wordt geleverd met magnetische frontjes en verstelbare spikes met onderlegplaatjes. Leverbaar in walnoot, hoogglans zwart en satijn wit.

  Prijs per stuk.

  Meer Informatie
  € 1.749,00

 • Sonus Faber Olympica I

  De nieuwe Olympica luidsprekerlijn van Sonus Faber klinken niet alleen geweldig, de afwerking in massief walnoot en leer is ook van het allerhoogste niveau. Zo mooi kom je het zelfs bij duurdere luidsprekermerken maar zelden tegen. Helemaal Sonus Faber dus. Deze wereldberoemde high-end speakerfabrikant zet met de Olympica serie weer een statement neer binnen het prijssegment. De synthesis van allerlei doorontwikkelde technieken in één speaker resulteert in een geweldige muzikaliteit. Schitterend mooi.......

  Voor de Olympica I is een prachtige stand met snaar afwerking ontwikkeld. 

  De aanbieding betreft ons showmodel in kersen uitvoering inclusief stand in perfecte staat. Prijs per stuk. Deze set kan alleen in de winkel worden gekocht en is niet via de webshop te bestellen. Neem voor meer informatie contact op met de winkel.

   

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 3.098,00

  Aanbieding € 2.150,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Sonus Faber Sonetto V

  De grotere broer van de Sonetto III, met dezelfde hoog en midden unit, maar met twee 18cm woofers en een iets grotere kast en andere filtering. Dit resulteert niet alleen in meer dynamiek met dieper laag, maar ook een nog betere detaillering en ruimtelijkheid . Prachtig slank vormgegeven speaker (made in Italy) met schitterend geluid. Geen inwendige paralelle wanden voor een nauwkeurige controle over de resonanties. 3-weg systeem met vier speakers en baspoort aan de onderzijde voor makkelijke plaatsing. Wordt geleverd met magnetische frontjes en verstelbare spikes met onderlegplaatjes. Leverbaar in walnoot, hoogglans zwart en satijn wit.

  Prijs per stuk.

  Meer Informatie
  € 2.249,00

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster