RHA

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • RHA MA600i

  RHA Aerophonic Design in ear hoofdtelefoon vervaardigd uit aluminium. Geen resonanties en een uitstekende pasvorm. Een erg fijne hooftelefoon voor een prima prijs!

  Meer Informatie
  € 69,95

 • RHA MA750i

  MA750i: Noise isolating, premium, in-ear headphone met remote and microphone

  Using RHA's Aerophonic™ design, the MA750i is constructed from individually machined stainless steel components. The handmade driver (model 560.1) and over-ear fit ensure remarkable sound reproduction and a comfortable, noise isolating fit.

  Meer Informatie
  € 99,95

 • RHA TrueConnect

  Volledig draadloze in-ear monitor van het Engelse RHA. Deze wordt geleverd met een powerbank, waarin ze vier keer volledig opgeladen kunnen worden en tevens als opbergsysteem dienst doet. Speelduur van 5 uur bij volledige lading. Zweet en waterdicht voor intensief gebruik. Voorzien van microfoon voor draadloos bellen. Geleverd met Comply™ TrueGrip Plus en RHA TrueConnect tips. De 6mm dynamische driver levert een ruim frequentiebereik.

  Meer Informatie
  € 169,00

 • RHA T20i

  Een van de best klinkende in ear hoofdtelefoons! Door de gegoten roestvrijstalen behuizing en gepatenteerde dualcoil driver een frequentiebereik van 16 Hz tot 40 kHz bij uiterst lage vervorming. Door middel van filters kan de klankbalans naar persoonlijke smaak worden aangepast. Drie knops iPhone bediening met microfoon. Wordt geleverd met opberg etui en 10 sets eartips in silicone en memory foam. Alleen nog in zwart leverbaar

   

  Meer Informatie
  € 169,95

 • RHA CL2

  RHA CL2 Planar: de eerste magnetostatische draadloze in-ears in de wereld

  Volgens het in Groot-Brittannië gevestigde RHA is de CL2 Planar de eerste draadloze magnetostatische in-ear hoofdtelefoon ter wereld. Het bedrijf heeft vier jaar besteed aan de ontwikkeling. Grote uitdaging was de ontwikkeling van een kleine magnetostatische driver met een diameter van slechts 10 millimeter. Het resultaat is nu vastgelegd in de CL2 Planar, de kleinste magnetostatische hoofdtelefoon ter wereld.

  De behuizing van de CL2 Planar is gemaakt van zirconiumdioxide, een keiharde stof waar ook synthetische diamanten van worden gemaakt. De behuizing van de oordopjes is krasbestendig en heeft een zeer lange levensduur.

  De CL2 Planar kan bedraad worden gebruikt met de meegeleverde afneembare kabels. De gebruiker kan kiezen tussen 3,5 millimeter ongebalanceerd en 2,5 millimeter gebalanceerd. RHA levert echter ook een SecureFlex nekband voorzien van bluetooth-connectiviteit mee waarmee zo’n twaalf uur draadloos geluisterd kan worden. RHA tracht de gebruiker dus maximale flexibiliteit te leveren.

  Meer Informatie
  € 799,00

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster