Quad

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

 • Quad Vena II Play

  Moderne versterker met digitale en analoge ingangen en Bluetooth ontvangst met de beroemde geluidskwaliteit van Quad. De serie II Play is voorzien van 2 optische en 1 coaxiale digitale ingangen, USB ingang,  2 analoge line ingangen, een Phono ingang en een analoog pre-out. Bluetooth ontvangst voor draadloos streamen vanaf tablet of smartphone. De Vena II Play ondersteund ook Play-Fi. Uitgevoerd in metalen kast of tegen meerprijs met houten kast in diverse kleuren. De serie II is verder verbeterd in DA-conversie en gebruikt een verbeterde voeding voor nog hoger resultaat.

  Meer Informatie
  € 999,00

 • Quad Elite Mono Demo set

  Vermogen is iets dat de QUAD Elite MONO in overvloed heeft. Bij een  nominale 8 Ohms belasting levert hij ruim 150 Watt, en aan 4 Ohm een  adembenemende 220 Watt. De Elite MONO deelt met de Elite stereo zijn  technologie en opbouw – en dankt daaraan ook zijn extreme  vervormingsvrijheid.

  De aanbieding betreft onze showmodellen met lichte gebruikssporen. Deze worden als SET verkocht, dus één versterker voor links en één voor rechts.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 1.698,00

  Aanbieding € 1.158,00

 • Quad Artera play Demo Zwart

  Artera Play - Een combinatie van CD-speler, voorversterker en DA-converter. Een perfecte combinatie met de Quad Artera stereo eindversterker. Eenvoudige bediening en fantastische geluidskwaliteit, ideaal voor afspelen van high resolution bestanden. Speelt tot 32 bit/384kHz bestanden en tevens via USB input DSD64/128/256 bestanden. Een fantastische prijs/kwaliteit verhouding!

  De aanbieding betreft ons showmodel in absolute nieuwstaat in zwart.

   

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 2.390,00

  Aanbieding € 1.889,00

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst