Project

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 13

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Project Phono Box

  Phono voorversterker met RIAA correctie voor zowel MM als MC elementen. Deze vernieuwde versie is voorzien van een nieuw ontworpen voedingsunit wat resulteerd in een betere geluidskwaliteit en een lager energieverbruik. Door het gebruik van een externe voeding en een solide afgeschermde behuizing hebben storingen een minimale invloed Meer Informatie
  € 109,00

 • Project Head Box S

  Hoofdtelefoonversterker, nu leverbaar met nieuwe vormgeving en verbeterde voeding. Heeft een lijn in- en uitgang en kan dus bijvoorbeeld in de lus worden opgenomen van een tape-uitgang. Ook de ideale oplossing als uw versterker geen hoofdtelefoon aansluiting heeft.

  Meer Informatie
  € 129,00

 • Project Phono Box S

  Phono voorversterker met RIAA correctie voor zowel MM als MC elementen. Dubbel mono opgebouw met audiofiele componenten. Impedantie en capaciteit  MC is instelbaar.  Door het gebruik van een externe voeding en een solide afgeschermde behuizing hebben storingen een minimale invloed.

  Meer Informatie
  € 159,00

 • Project Tuner Box S

  Digitale FM tuner met 99 presets Meer Informatie
  € 169,00

 • Project Pre Box S

  De nieuwe Pre Box S lijn-voorversterker levert een ongekende geluidskwaliteit en is uiterst flexibel inzetbaar vanwege zijn compacte afmetingen. Met deze compacte voorversterker is niet alleen een HiFi installatie op te bouwen (de twee ingangen zijn uit te breiden met de Pro-Ject Switch Box-S) maar hij kan ingezet worden op de meest verrassende plaatsen. Gecombineerd met de nieuwe Amp Box-S (stereo en mono) levert hij een indrukwekkende performance. De relaisgeschakelde ingangen en de motorgestuurde Alps volumepotmeter zijn met de meegeleverde afstandsbediening te bedienen. Voorzien van trigger uitgang voor het aan/uit schakelen van de eindversterker(s) en voor het omschakelen van de “Switch Box” ingangsextensie. Meer Informatie
  € 269,00

 • Project Amp Box S

  De vernieuwde Pro-Ject Amp Box S is een zeer compacte stereo eindversterker, opgebouwd met een tweetal digitale versterkermodules en is voorzien van een paar robuuste luidspreker aansluitingen.

  Doordat hij zeer klein is kan deze 2 x 25W krachtpatser op vrijwel elke plek worden toegepast. Elke Amp Box S heeft een trigger in- en uitgang waardoor ze, indien meerdere units toegepast en met elkaar verbonden, op afstand kunnen worden in- en uitgeschakeld. Door verbeteringen in de uitgangsmodules heeft de nieuwe Amp Box S meer vermogen tot zijn beschikking dan zijn voorganger.

  Leverbaar met zwart en zilver nieuw vormgegeven front.

  Meer Informatie
  € 269,00

 • Project Essential II

  De nieuwe Pro-Ject Essential II draaitafel is uitgevoerd met de aluminium toonarm welke ook op de bekende Debut-3 draaitafel wordt toegepast. 
  Het Ortofon OM-5 element is al standaard in de fabriek gemonteerd en afgesteld. De synchroon motor wordt aangedreven door een zeer nauwkeurige 50Hz sinusgenerator en garandeerd een stabiele gelijkloop.
  Snaar aangedreven en voorzien van dempende voetjes dragen verder bij aan een stille en natuurgetrouwe weergave. 

  Inclusief scharnierende stofkap, verkrijgbaar in matzwart, rood en wit.

  Tevens is er keuze  in extra uitvoeringen, zoals een met ingebouwde voorversterker en USB uitgang en een met digitale optische uitgang

   

  Meer Informatie
  € 279,00

 • Project Stereo Box S

  Uiterst compacte geïntegreerde versterker met verassend goede geluidskwaliteit door digitale versterkertechniek. Twee schakelbare ingangen en afstandbediening. Meer Informatie
  € 299,00

 • Project Debut III Carbon DC

  Debut Award

  De nieuwe Debut Carbon is uitgevoerd met een carbon fiber toonarm uit één stuk waarin het Ortofon OM-10 element is gemonteerd. Het draaiplateau heeft nu een diameter van 30cm. Tevens heeft de motor ophanging een upgrade ondergaan waardoor deze draaitafel nog 'stiller' is geworden. De nieuwe DC uitvoering heeft een verbeterde gelijkloop door kwarts-gestuurde zuivere 50Hz. motorsturing. Wordt geleverd inclusief stofkap.

  Meer Informatie
  € 379,00

 • Project Tube Box S

  De nieuwe Tube Box S phono voorversterker met buizen uitgangscircuit levert een ongekende geluidskwaliteit en unieke flexibiliteit, wat voor deze prijs zeer opvallend is. De geluidskwaliteit van de nieuwe Tube Box S is buitengewoon indrukwekkend, een grote verbetering ten opzichte van de Phono Box S en is een audiofiele upgrade voor de meeste analoge hifi systemen. Met een groot aantal instellingsmogelijkheden is deze phonovoorversterker te combineren met vrijwel alle verkrijgbare elementen. Zorgvuldig geselecteerde audiofielecomponenten maken het mogelijk om van uw vinyl collectie te kunnen genieten als nooit tevoren!

   
   
  Meer Informatie
  € 379,00

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 13

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2