Nordost

Onderdelen 11 tot 20 van totaal 40

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Nordost CinemaFlex Bass-Line Subwoofer interconnect

  Dit is een enkele kabel die ontworpen is om lijnniveau signalen naar actieve subwoofer te transporteren. Terwijl de CinemaFlex Bass-line sonisch verschilt van onze andere audio producten, heeft het wel een groot deel van de sonische eigenschappen van de Blue Heaven interconnect. Echter, deze kabel klinkt warmer en is ontworpen om zeer goed te werken met typische AV versterkers of ontvangers. Lengte vanaf 2 meter. Meer Informatie
  € 179,00

 • Nordost Blue Heaven USB 2.0 data kabel

  De Blue Heaven USB 2.0 datakabel zet een nieuwe technologie en prestatiestandaard als het gaat om computer audio. Nordost zijn bewezen eigen FEP Micro Mono-Filament constructie levert een laag diëlektrisch verlies en minimaliseert timing fouten in kritieke digitale signalen.

  Meer Informatie
  € 265,00

 • Nordost Blue Heaven High Speed HDMI Cable

  Als het gaat om de uitdaging van het ontwerpen van high-performance audio kabels, presenteert de HDMI kabel een ‘perfecte storm’. Met 19 geleiders, met inbegrip van high-speed digitale transmissie lijnen, elk met nauwkeurig omschreven terminatie en impedantie kenmerken, analoge signalen en zelfs DC, allemaal tezamen geperst in een plug met een piepkleine doorsnede. Het is nog nooit zo moeilijk geweest om consistente resultaten te leveren – of zo gemakkelijk om het fout te doen, vooral over een langere kabellengte welke vaak benodigd is in AV systemen.

  Meer Informatie
  € 299,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Nordost Blue Heaven interconnect

  De Blue Heaven is het hart en de ziel van de Leif-serie. De uitbreiding van het kabel assortiment met speciale ontwerpen om de perstaties van uw AC-voeding alsmede veeleisende digitale en analoge bronnen te optimaliseren.

  De kern van de Blue Heaven family is de interconnect.

  Meer Informatie
  € 319,00

 • Blue Heaven Subwoofer Cable

  Nordost’s newest subwoofer cable employs an innovative precision FEP extrusion process, which improves the dielectric strength of the cables greatly, in order to increase signal speeds and accuracy in signal transfer. The conductors are then covered in a braided shield, addressing any EMI and RFI. Additionally, the Blue Heaven Subwoofer Cable utilizes a unique flat, parallel construction.

  Meer Informatie
  € 349,00

 • Nordost White Lightning luidspreker kabel

  Nordost introduceerde in de audio wereld met zijn originele Flatline luidspreker kabel een compleet nieuwe prestatie niveau en een unieke productie techniek. Hun eigen, geëxtrudeerde FEP kabels, met hun dunne en platte profiel zien er niet alleen anders uit – hun unieke bedrieglijke eenvoud is een unieke, elegante antwoord op de tegenstrijdige eisen voor lage weerstand, capaciteit en inductie die de prestaties van meer conventionele kabelconfiguraties beperken.

  Meer Informatie
  € 349,00

 • QRT Qv2 AC Line Harmonizer

  De QVIBE Qv2 is ontworpen om de muzikale prestaties en beeldkwaliteit van ieder audio- of videosysteem te verbeteren. De Qv2 levert een gemakkelijk aantoonbaar voordeel tegen een uiterst betaalbare prijs. Het kan gebruikt worden als een “stand alone” product of een volledig QRT systeem met een QBASE en Qx2 of Qx4.

  De Qv2 werkt direct op de AC-lijn door het introduceren van en een zorgvuldig berekend bereik van gepulste frequenties, geklokt van de oorspronkelijke 50 of 60 Hz golfvorm. Het resultaat is een daling van de ruisvloer, met een evenredige toename van beelddiepte, dimensionaliteit en aanwezigheid en een aanzienlijke verhoging van het realisme van zowel muzikale als visuele prestaties. Net als andere QRT producten zijn de voordelen cumulatief en Qv2’s zijn nog indrukwekkender als er meer tegelijk gebruikt worden.

  Meer Informatie
  € 350,00

 • Nordost Blue Heaven Tone-arm kabel interconnect

  De kleine signalen die worden gegenereerd door het element van de platenspeler, in het bijzonder de moderne bewegende spoelen, kan tussen de 500 en 5000 maal kleiner zijn dan de gemiddelde weergave van een CD-speler.

  Dergelijke fragiele signalen vragen om speciaal gebouwde lage capaciteit kabels als de fijnste details en texturen dienen te ontsnappen aan vertroebelingen en verlies.

  Meer Informatie
  € 379,00

 • Nordost Blue Heaven hoofdtelefoon kabel

  De Blue Heaven hoofdtelefoonkabel biedt een unieke combinatie van technologische innovatie, flexibiliteit en vermogen om de beste interface te maken voor middel en hoge kwaliteit hoofdtelefoons. Meer Informatie
  € 399,00

 • Nordost Blue Heaven ethernet kabel

  High quality Ethernet cables are the key to achieving a suitable interface when connecting first-rate AV components to a home network. The Blue Heaven Ethernet Cable is the solution that digitally-driven hifi enthusiasts have been waiting for. This groundbreaking cable allows Network Attached Storage (NAS) devices and music streaming to be fully integrated into a hifi system, while improving its sonic performance. Meer Informatie
  € 399,00

Onderdelen 11 tot 20 van totaal 40

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster