McIntosh

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • McIntosh MA252

  De McIntosh MA252 stereo versterker is de eerste hybride geïntegreerde versterker van McIntosh. De MA252 is ontworpen met het retro design van de legendarische McIntosh MC275 vacuümbuisversterker en combineert het beste van vacuümbuis- en solid-state circuitontwerp om een versterker te creëren die zowel visueel als sonisch verbluffend is.

  Meer Informatie
  € 4.999,00

 • McIntosh MA7200

  Nooit te weinig vermogen en nooit te weinig ingangen. Met 2 x 200 Watt en de beroemde McIntosh techniek een beer van een versterker. Aparte aansluitingen voor 2 Ohm, 4 Ohm en 8 Ohm luidsprekers voor een optimale aanpassing van de versterker aan de luidsprekers (autoformers). DA1 Digitaal-analoog module met zes ingangen. De USB-ingang accepteert PCM-signalen tot 32 bit / 384 kHz en ondersteunt tot DSD256 en DXD 384kHz voor weergave van hoge resolutie audio, terwijl de coax en optische ingangen muziek tot 24-bits / 192kHz aan kunnen. Ingebouwde Phono voorversterker voor zowel MM als MC elementen. Toonregeling.  Een echte hoofdtelefoonversterker zal ook de meest verwende hoofdtelefoon luisteraar op topniveau laten genieten.

  Dit product wordt uitsluitend in de winkel verkocht en kan dus niet via de webshop besteld worden. Neem voor meer informatie contact op met de winkel.

   

  Meer Informatie
  € 8.599,00

  2 tot 5 werkdagen

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster