McIntosh

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • McIntosh MA5200

  De MA5200 is de 'kleinste' McIntosh geïntegreerde versterker, maar geeft de volledige McIntosh ervaring. In het compacte formaat schuilt een 2 x 100 Watt topklasse versterker, voorzien van ingebouwde Digitaal-Analoog-Converter met zowel optische, coaxiale en USB aansluiting, geschikt voor bestandsformaten tot 32 bits en 192 KHz. Daarnaast beschikt de MA5200 over een gebalanceerde en vier ongebalanceerde ingangen en een Phono MM ingang. Een echte hoofdtelefoonversterker zal ook de meest verwende hoofdtelefoon luisteraar op topniveau laten genieten.

  Dit product wordt uitsluitend in de winkel verkocht en is niet via de webshop te bestellen

   

  Meer Informatie
  € 6.399,00

  2 tot 5 werkdagen

 • McIntosh C48

  Als eerste heeft de McIntosh C48 voorversterker natuurlijk de ongeëvenaarde McIntosh kwaliteit. Maar de aansluitmogelijkheden maken deze voorversterker pas echt bijzonder. Twee gebalanceerde ingangen, twee gebalanceerde uitgangen en twee ongebalanceerde uitgangen. Zowel Phono MM als Phono MC ingang. Zes line ingangen. Digitale ingangen: twee coaxiaal, twee optisch en USB ingang, geschikt voor bestandsformaten tot 32 bits en 192 KHz. Een vijf-delige toonregeling maakt deze versterker helemaal compleet. De uitgebreide trigger en data poorten maken de combinatie met elk ander McIntosh apparaat mogelijk. Pure topklasse!

  Dit product wordt uitsluitend in de winkel verkocht en is niet via de webshop te bestellen.

  Meer Informatie
  € 7.599,00

  2 tot 5 werkdagen

 • McIntosh MC275 MK6

  Buizenversterker van de bovenste plank. De eerste uitvoering van deze legendarische versterker dateert van 1961. Nu inmiddels de MK6 uitvoering. "verbeterde techniek verhoogt verder de kwaliteit van een klassieke versterker". Muzikaliteit in overvloed. Keramische buisvoeten met vergulde pins. Aansluiting voor 4 Ohm, 8 Ohm of 16 Ohm voor een optimale aanpassing aan de luidsprekers . De versterker kan in mono gebrugd worden tot 1 x 150 Watt.

  Dit product wordt uitsluitend in de winkel verkocht en is niet via de webshop te bestellen. Bel ons voor meer informatie.

   

  Meer Informatie
  € 7.899,00

  2 tot 5 werkdagen

 • McIntosh MA7900

  1 beoordeling(en)

  Legendarische topkwaliteit! Deze nieuwe geïntegreerde versterker biedt alles wat een hifi liefhebber wenst. Door de ingebouwde digitaal-analoog converter met zowel optische, coaxiale en USB ingang kunnen digitale bronnen worden aangesloten met bestandsformaten tot 32 Bits/192 KHz. De versterker is verder voorzien van zowel een MM als MC phono ingang, gebalanceerde ingang en zes ongebalanceerde ingangen. 2 x 200 echte Watt's kunnen werkelijk elke luidspreker met gemak aansturen en onder controle houden. De McIntosh Autoformers zorgen voor een perfecte aanpassing aan elke luidspreker. Daarnaast heeft u nog de beschikking over een hoogwaardige hoofdtelefoonaansluiting en vijf-delige toonregeling.

  Dit product wordt uitsluitend in de winkel verkocht en is niet via de webshop te bestellen.

  Meer Informatie
  € 9.999,00

  2 tot 5 werkdagen

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster