Lyngdorf

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Lyngdorf CD-2

  speler van Lyngdorf met zware kastconstructie (6.1 kg) voor trillingsvrije werking. Zowel gebalanceerde als ongebalnceerde uitgangen. Gescheiden voedingscircuits voor een uitstekende signaal/ruis verhouding. Intersample Clipping Correction (ICC) corrigeert vervormde signalen weer naar hun oorspronkelijke vorm. en dan toch maar 5,8 cm hoog. Vormt in design een uitstekende combinatie met de TDAI-2175 versterker.

  Meer Informatie
  € 2.400,00

 • Lyngdorf TDAI-2170

  3 beoordeling(en)

  De TDAI-2170 is met recht een unieke versterker en misschien wel de beste in z'n klasse . In de basis is dit een echte digitale versterker met digitale inputs (2 x coax + 4 x optisch), twee analoge inputs en 2 x 170 Watt vermogen. Uiterst lage vervorming en gecontroleerde dynamische klank laten de muziek spreken. Daarnaast is de versterker voorzien van het perfecte RoomPerfect systeem, wat tekortkomingen in de akoestiek van uw kamer of niet ideale opstelling van uw speakers in de kamer voor een groot deel kan corrigeren. De versterker kan optioneel worden uitgebreid met een USB module, waardoor direct streamen vanuit uw computer met perfecte kwaliteit mogelijk wordt. Een verdere uitbreiding is de HDMI module met vier ingangen en een uitgang. Integratie in AV opstelling wordt zo wel heel gemakkelijk. Ook is er een Analoog naar Digitaal module leverbaar met gebalanceerde XLR, ingang en 3 RCA ingangen. Uitgebreide menu sturing laat ongelooflijk veel instellingen toe voor vele toepassingen. De versterker wordt geleverd met meetmicrofoon en statief.

   

  Meer Informatie
  € 2.800,00

 • Lyngdorf DP1 + BW1 Demo Set

  Onze demo set: DP1 + BW-1 Subwoofer. De DP-1 is een echte juweeltje. Deze elegante slanke vloerstaande dipool-luidspreker kan moeiteloos mid/hoog weergeven. De DP-1 is bedoeld om gebruikt te worden in een Lyngdorf 2 + 2 set-up - waar je dus deze luidsprekers moet combineren met BassDirect luidsprekers. De Lyngdorf DP-1 speakers hebben geen kast, maar een stijlvolle baffle waarop de drivers zijn gemonteerd. Dit - in combinatie met de selectie van de beste drivers - geeft een zeer open, gedetailleerd en dynamisch weergave-resultaat . De BW-1 is een BassDirect luidspreker, speciaal ontworpen voor plaatsing tegen de muur in 2 +2 systemen. Bij het plaatsen van de vlak ontworpen kast tegen de muur, zal het directe geluid en de wand- en vloerreflecties gelijktijdig aankomen op de luisterpositie - dit resulteert in onovertroffen attack en precisie. Het is de perfecte match voor de Lyngdorf DP-1 - of een andere grote luidspreker. De BW-1 moet worden aangestuurd door middel van crossover controles die aanwezig zijn in het DSP gedeelte van de digitale Lyngdorf versterkers met roomcorrectie. Voor een prachtige ervaring kan u met een crossover frequentie van bv. 300Hz de hoofdluidsprekers ontlasten van bas-stress en de dynamiek drastisch verhogen. Het toevoegen van de Lyngdorf RoomPerfect technologie in uw systeem zal de prestaties dus nog verder verhogen. Met de schitterende piano finish van de BW-1 past deze luidspreker perfect in elke omgeving. Meer Informatie

  Normale prijs: € 5.980,00

  Aanbieding € 2.890,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Lyngdorf TDAI-3400

  Grandioze versterker en beslist uniek in deze prijsklasse! 2 x 100 Watt RMS/8 Ohm, 2 x 200 Watt RMS/4 Ohm. Digitale inputs 1 x AES-EBU (≤192kHz/24bit), 2 x Coaxial (≤192kHz/24bit), 3 x Optical (≤96 kHz/24bit), 1 x USB B (≤384kHz/32bit, ≤DSD128, DXD) en 2 analoge inputs (RCA). RoomPerfect akoestiek aanpassing d.m.v. bijgeleverde meetmicrofoon. Kan bediend worden met de afstandsbediening of met de app. Ondersteund Spotify Connect, DLNA Support (uPnP),Airplay, Bluetooth, Local file playback (USB), Internet Radio (vTuner). Instelbaar filter voor o.a. perfecte afregeling van subwoofer of Bi-Amping. Uiterst lage vervorming door digitale versterkingstechniek. Kan optioneel nog verder uitgebreid worden met een analoge module met o.a. gebalanceerde XLR ingangen en een 4K HDMI module.

  Meer Informatie
  € 4.999,00

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster