JH Audio (Jerry Harvey)

JH Audio

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Billie Jean for Astell&Kern

  De Billie Jean is de nieuwste samenwerking met Jerry Harvey Audio, de specialist op het gebied van high-end in-ears, die de kwaliteitsproductie van A&K combineert met de specialistische kennis en skills van Jerry Harvey. Met deze bijzondere IEM’s – of In Ear Monitors – bewijst A&K opnieuw dat serieuze high-end best heel klein kan zijn.

  Voorzien van een Dual Balanced Armature (BA) driversysteem kunnen we rustig opnieuw over een prijswinnend design spreken, voorzien van de gepatenteerde freqphase-technologie van Jerry Harvey Audio met een nieuw ontwerp voor interne geluidsboringen om helder en perfect uitgebalanceerd geluid te krijgen. De nieuwe IEM-schaal is geoptimaliseerd om mooi in het oor te passen, maakt gebruik van een 2-weg 2-BA-ontwerp, Silver Tinsel-kabel en L-stekker in een klein, compact pakket.

  Meer Informatie
  € 399,00

 • Jerry Harvey Audio 13V2 PRO

  Handgemaakt topproduct uit Amerika, ontworpen voor en door professionals en geschikt voor iedereen! Nieuw ontworpen 3D geprinte pasvorm. 8 Balanced armature drivers per kant: 2 laag, 2 midden en 4 hoog met 3-weg filtering. Vervangbare kabel met 4-pin connectors. Zeer bijzonder is de regelbare laag versterking op het snoer (0 tot +12dB). Zeer helder klankbeeld, met zuiverheid en ruimtelijke plaatsing.

  Meer Informatie
  € 999,00

 • Jerry Harvey Audio 16V2 PRO

  Handgemaakt topproduct uit Amerika, ontworpen voor en door professionals en geschikt voor iedereen! Nieuw ontworpen 3D geprinte pasvorm. 10 Balanced armature drivers per kant: 4 laag, 2 midden en 4 hoog met 3-weg filtering. Vervangbare kabel met 4-pin connectors. Zeer bijzonder in deze klasse is het regelbare laag niveau op het snoer (0 tot +10dB). Zeer sprankelend hoog, met zuiverheid, detaillering en grote ruimtelijke plaatsing.

  Meer Informatie
  € 1.299,00

 • Jerry Harvey Audio Roxanne

  Handgemaakt topproduct uit Amerika, ontworpen voor en door professionals en geschikt voor iedereen! Nieuw ontworpen 3D geprinte pasvorm. Opgebouwd met 12 balanced armature drivers per kant: (4 laag, 4 midden , 4 hoog) met 3-weg filtering. Vervangbare kabel met 4-pin connectors. Zeer bijzonder in deze klasse is het regelbare laag niveau op het snoer (0 tot +15dB). Geroemd om z'n stevige laag, open en ruimtelijk hoog en algehele muzikaliteit.

  "Roxanne became an instant legend when she was released over two years
  ago. We introduced the locking 4-pin connector and on-cable adjustable bass
  attenuator with the Roxanne. Roxanne Performance UF is a logical choice for
  our Performance Series, with a solid bass response and a naturally wide
  soundstage for one of the most musical IEMs ever produced."

  Meer Informatie
  € 1.599,00

 • Jerry Harvey Audio Lola

  Handgemaakt topproduct uit Amerika, ontworpen voor en door professionals en geschikt voor iedereen! Sinds het uitkomen van dit model is het een bestseller. Nieuw ontworpen 3D geprinte pasvorm. Hybride systeem opgebouwd uit 2 dynamische 4,9mm drivers voor perfect middengebied, samen met 2 Balanced armature voor het laag en 4 voor het hoog met 3-weg filtering. Resonantievrije behuizing. Vervangbare kabel met 4-pin connectors. Zeer bijzonder in deze klasse is het regelbare laag niveau op het snoer (0 tot +15dB). Geroemd om z'n prachtige laag, zeer gedetailleerd midden naast open en ruimtelijk hoog en algehele muzikaliteit.

  "Lola is a balance of power, detail, and warmth. Quick in its bass response,
  extraordinary in its detail, extension out to 20kHz and a natural, silky, airy, gorgeous
  mid-range courtesy of our D.O.M.E technology. Lola has an extraordinary analog
  sound stage that complements string instruments, as well as vocals, and makes a
  ‘58 Les Paul through a Marshall 4x12 cabinet sound kick ass."

  Meer Informatie
  € 1.599,00

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster