Hegel

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Arcam SA10

  Een no nonsense versterker van Arcam, een heerlijke alleskunner. Prachtige phonotrap aanboord, 3 digitale inputs en 2 x 50watts! Meer Informatie
  € 849,00

 • Arcam SA20

  Arcam SA20 geïntegreerde versterker:
  Er zijn twee problemen wanneer het gaat om hi-fi versterkers. Klasse A, de standaard audiofiele keuze, maakt gebruik van één enkele voeding die continue op volledig vermogen werkt. Ongeëvenaard voor de weergave van de meest subtiele details. De keerzijde is dat het niet echt geschikt is om extreem vermogen te leveren wanneer dit vereist wordt.

  KLasse A/B de meest voorkomende versterking, schakelt tussen twee interne versterkers, elk voor een deel van de geluidsgolf. Zeer efficiënt maar een recept voor crossover vervorming aangezien de muziekale details verloren kunnen gaan wanneer de switch van A naar B plaatsvindt.

  Klasse G is in essentie een hybride versterker die Klasse A toepast voor de weergave van de geliefde details, maar wanneer het nodig is extra voeding bijschakelt als de geluidsgolf daar om vraagt. De SA20 is niet de eerste Klasse G versterker van Arcam, wel de meest doorontwikkelde tot nu toe.

  Meer Informatie
  € 1.199,00

 • Hegel H90

  De Hegel H90 is een versterker die qua prestaties zijn prijs ver overstijgt. De ruime 2 x 60 Watt / 8 Ohm versterker met de gepatenteerde (new) SoundEngine eindversterkers met een dempingsfactor van meer dan 2000 is in z'n prijsklasse uniek. Tel daarbij op de (4) digitale ingangen, USB ingang en netwerk streaming met een prachtige DA-converter, de gebalanceerde en ongebalanceerde inputs en je hebt een product wat aan de top van de keten staat binnen het prijssegment.

   

  Meer Informatie
  € 1.695,00

 • Hegel H190

  Hoe win je de Eisa award beste versterker 2015 - 2016. Dan moet je nogal wat presteren tussen het huidige versterker aanbod en dat doet deze H190 (opvolger van de beroemde H160). Ruim 2 x 150 Watt / 8 Ohm stuurt werkelijk elke luidspreker met gemak aan. Gepatenteerde SoundEngine 2 versterkertechniek. Gebalanceerde en ongebalanceerde analoge ingangen. Digitale ingangen en ook streamen (Airpay of DNLA). Prachtige DA-converter en zelfs een techniek om niet perfecte digitale bronnen te "repareren". Met recht de winnaar van de Eisa Award binnen deze prijsklasse!

   

   

  Meer Informatie
  € 3.595,00

 • Hegel HD30

  De Hegel HD30 hoort bij de beste DAC's ter wereld. Een onvoorstelbaar lage ruisvloer van -150dB. Ruim voorzien van ingangen, waaronder AES/EBU. Zowel gebalanceerde als ongebalanceerde uitgang. Prachtige volumeregelaar ingebouwd, zodat de HD30 ook als voorversterker gebruikt kan worden. DNLA streaming  en Airplay via netwerkkabel.

  Meer Informatie
  € 4.595,00

 • Hegel H20

  Prachtige eindversterker met bekroonde en gepatenteerde Soundengine techniek. Minimaal 2 x 200 Watt aan 8 Ohm dubbel mono opgebouwd. Hoge dempingsfactor, waardoor deze versterker elke luidspreker onder controle houdt. Tot 130 Ampere stroomleverantie. Een hele mooie combinatie met bv de HD30 DAC/voorversterker.

  Meer Informatie
  € 5.395,00

 • Hegel H390

  Een beer van een versterker! 2 x 250 Watt aan 8 Ohm met een dempingsfactor van boven 4000. Grandioze controle en bijzonder lage vervorming door Hegel's SoundEngine II technology. 

  Zowel gebalanceerde (XLR) als ongebalanceerde (RCA) analoge inputs. Digitale ingangen en USB ingang voor alle formaten inclusief DSD64 en DSD128 en MQA

  Met daarnaast ook DNLA steaming ingebouwd naast Airplay, Spotify Connect en Roon. Een echte allrounder met absolute topkwaliteit!

  EISA AWARD 2019-2020

   

  Meer Informatie
  € 5.890,00

 • Hegel H590

  De H590 van Hegel is de grootste geïntegreerde versterker uit het Hegel programma. Met ruim 300 Watt per kanaal en een dempingsfactor boven de 4000 stuurt deze versterker werkelijk alle luidsprekers onvoorwaardelijk stabiel en onder controle aan. De SoundEngine2 techniek (patent) zorgt o.a. voor een uiterst lage vervorming. De versterker is in staat een bijzonder grote dynamiek neer te zetten, met tevens een makkelijk, natuurlijk ruim geluidsbeeld en alle details in de muziek. Gebalanceerde en ongebalanceerde analoge ingangen. Prachtige DA-converter ingebouwd met 2 coaxiale, 3 optische en een USB ingang. Streaming is mogelijk via UpNp of Airplay.

  Dit product wordt alleen in de winkel verkocht. Neem contact met ons op voor meer informatie of bestelling.

  Meer Informatie
  € 9.999,00

  2 tot 5 werkdagen

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster