Final

Final

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Final E3000C

  Uitstekend klinkende in-ear hoofdtelefoon geheel van glanzend roestvrijstaal gemaakt; uiterst klein en uiterst licht in gewicht. Eénknops bediening en microfoon in het snoer opgenomen. Ten opzichte van de E2000C biedt de E3000C een ruimere soundstage en steviger laag.

  Meer Informatie
  € 59,95

 • Final E4000

  Deze Japanse fabrikant maakt een serie zeer bijzondere hoofdtelefoons!. De E4000 is voorzien van een full range dynamische driver en losse kabel met MMCX connectors. Klein in formaat en licht in gewicht (slechts 18 gram) met een uitstekende pasvorm. Het geluid is over het gehele frequentiespectrum rijk en gedetailleerd, zonder ooit opdringerig of scherp te zijn. Kijk ook voor uitgebreide informatie op de website van Final Audio (klik hier).

  Meer Informatie
  € 149,00

 • Final E5000

  Deze Japanse fabrikant maakt een serie zeer bijzondere hoofdtelefoons!. De E5000 is voorzien van een full range dynamische driver met akoestisch filter en een akoestische kamer om druk in de gehoorgang te verminderen en werkt als een soort baspoort voor de driver. Losse kabel met MMCX connectors van hoge kwaliteit. Klein in formaat en licht in gewicht (slechts 24 gram) met een uitstekende pasvorm. Het geluid is over het gehele frequentiespectrum rijk en gedetailleerd, zonder ooit opdringerig of scherp te zijn. Kijk ook voor uitgebreide informatie op de website van Final Audio (klik hier).

  Meer Informatie
  € 249,00

 • Final F7200

  Het topmodel uit de F-serie van Final.  Extreem klein en licht in gewicht, met een perfecte pasvorm en hoge geluidsisolatie. Door de speaker (een full range balanced armature driver) nog dichter bij het trommelvlies te plaatsen, levert dit model een vol lage tonen bereik, met een hoge resolutie in hoog en midden en een grote soundstage. Wordt geleverd met verzilverde OFC kabel met MMCX connectors. Voor uitgebreide informatie kijk ook eens op de website van de fabrikant 

  Meer Informatie
  € 459,00

 • Final Heaven VII

  De Heaven VII van het Japanse merk Final biedt comfort, geluidskwaliteit en design in één. Door gebruik te maken van een full range balanced armature driver, kan de behuizing zowel licht als klein zijn en kan de speaker dichter bij het trommelvlies geplaatst worden voor nog meer detail. Deze in-ear monitor levert een warm karakter in laag en midden met een ruimtelijk hoog. Weinig microfoon effect van de speciaal ontwikkelde kabel. Voor meer informatie kijk ook eens op de website van de fabrikant.

  Meer Informatie
  € 549,00

 • Final FI-BA-SST35

  Uiterst licht (20 gram) en klein, maar met topkwaliteit geluid. Door de topklasse full range balanced armature driver een vol laag met een prachtige 3D ruimtelijke weergave.
  Voorzien van een, ook weer topklasse, verzilverde OFC JUNFLON® kabel. Voor uitgebreide informatie kijk ook eens op de website van de fabrikant

  Meer Informatie
  € 1.129,00

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster