Final

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Final E2000C

  Uitstekend klinkende in-ear hoofdtelefoon geheel van aluminium gemaakt; uiterst klein en uiterst licht in gewicht. Eénknops bediening en microfoon in het snoer opgenomen.

  Meer Informatie
  € 49,95

 • Final E3000C

  Uitstekend klinkende in-ear hoofdtelefoon geheel van glanzend roestvrijstaal gemaakt; uiterst klein en uiterst licht in gewicht. Eénknops bediening en microfoon in het snoer opgenomen. Ten opzichte van de E2000C biedt de E3000C een ruimere soundstage en steviger laag.

  Meer Informatie
  € 59,95

 • Final F7200

  Het topmodel uit de F-serie van Final.  Extreem klein en licht in gewicht, met een perfecte pasvorm en hoge geluidsisolatie. Door de speaker (een full range balanced armature driver) nog dichter bij het trommelvlies te plaatsen, levert dit model een vol lage tonen bereik, met een hoge resolutie in hoog en midden en een grote soundstage. Wordt geleverd met verzilverde OFC kabel met MMCX connectors. Voor uitgebreide informatie kijk ook eens op de website van de fabrikant 

  Meer Informatie
  € 459,00

 • Final Heaven VII

  De Heaven VII van het Japanse merk Final biedt comfort, geluidskwaliteit en design in één. Door gebruik te maken van een full range balanced armature driver, kan de behuizing zowel licht als klein zijn en kan de speaker dichter bij het trommelvlies geplaatst worden voor nog meer detail. Deze in-ear monitor levert een warm karakter in laag en midden met een ruimtelijk hoog. Weinig microfoon effect van de speciaal ontwikkelde kabel. Voor meer informatie kijk ook eens op de website van de fabrikant.

  Meer Informatie
  € 549,00

 • Final FI-BA-SST35

  Uiterst licht (20 gram) en klein, maar met topkwaliteit geluid. Door de topklasse full range balanced armature driver een vol laag met een prachtige 3D ruimtelijke weergave.
  Voorzien van een, ook weer topklasse, verzilverde OFC JUNFLON® kabel. Voor uitgebreide informatie kijk ook eens op de website van de fabrikant

  Meer Informatie
  € 1.129,00

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster