FIIO

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • FIIO M3

  Betaalbare portable muziekspeler met 8GB intern geheugen en uitbreidbaar met 64GB. Geschikt voor hoofdtelefoons en in ear systemen met lage impedantie. Speelt ruim 18 uur op een lading.

   

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 69,99

  Aanbieding € 58,00

 • FIIO X5ii

  Prachtige High Resolution Audio speler met oerdegelijke aluminium behuizing, snelle en duidelijke srollwiel bediening en een opslag tot 400 GB d.m.v. dubbel micro SD-kaart slot (kaartniet meegeleverd). Speelt native DSD voor de allerhoogste kwaliteit. Uitstekende ingebouwde versterker die elke hoofdtelefoon prima aanstuurt, een line-out en coax-uitgang voor gebruik met bijvoorbeeld een stereoset.

   

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 379,00

  Aanbieding € 325,00

 • FIIO X7/AM1

  Combinatie van de top in het FIIO assortiment, de X7 en de AM1 hoofdtelefoon versterker.

  Met de Fiio X7 heeft Fiio wat unieks neergezet. Een audio player, gebaseerd op Android, gemaakt van massief aluminium en voorzien van verwisselbare versterker-modules. Standaard krijg je bij de X7 de AM1-module: een low-power module die geschikt is voor in-ears en de meeste hoofdtelefoons. Wil je meer power of een gebalanceerde uitgang? Voorzie je X7 dan van een nieuwe module! Dit doe je eenvoudig zelf en is binnen een minuut geregeld.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 699,00

  Aanbieding € 599,00

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster