Empire Ears

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Empire Ears Bravado

  Het uitgangspunt van Empire Ears voor deze Bravado, was de best presterende dual driver hybride IEM te ontwerpen. De combinatie van een dynamische laag unit met een balanced armature voor hoog en midden. De Empire Ears Bravado is de leiding gevende IEM zowel in technologie als prestaties in deze prijsklasse. Speciale A.R.C. techniek om alle resonanties uit het systeem te verbannen. Wordt standaard geleverd met handgemaakt Ares II kabel van Effect Audio

  Meer Informatie
  € 599,00

 • Empire Ears Vantage

  Deze Vantage is ontwikkeld door testen en ervaringen opgedaan in studio's en podia over de hele wereld. Er wordt gebruik gemaakt van de hybride techniek, waarbij twee dynamische W9 subwoofers gecombineerd worden met een balanced armature hoog-midden unit, met een 5-weg filtering. Extreem gecontroleerd en gebalanceerd over het hele frequentie spectrum. Speciale A.R.C. techniek om alle resonanties uit het systeem te verbannen. Wordt standaard geleverd met handgemaakt Ares II kabel van Effect Audio.

  Meer Informatie
  € 1.199,00

 • Empire Ears Valkyrie

  Absoluut een unieke in-ear monitor!

  De Valkyrie is opgebouwd met een elektrostatische luidspreker (EST) voor hoog, een balanced armature voor midden en een dynamische driver (Weapon IX subwoofer) voor het laag: het beste van drie werelden! Met een onvoorstelbaar frequentiebereik van 4 tot 100.000 Hz: alsof je live bij de muziek aanwezig bent legt deze IEM de volledige dynamiek met alle detaillering bloot. Een absolute sensatie. Deze hoofdtelefoon vereist wel een goede muziekspeler die geschikt is voor lage impedantie.

  Wordt geleverd met de Effect Audio ErosII kabel (t.w.v. € 279,-) en exclusieve Dragonhide faceplates.

  Lees alles over deze unieke IEM op https://empireears.com/collections/x-line/products/valkyrie-universal

  Meer Informatie
  € 1.599,00

 • Empire Ears Nemesis

  Bij de Nemesis was uit uitgangspunt een IEM te maken met de overweldigende kracht en emotie van de live weergave. Twee W9 dynamische subwoofers aan gesloten met Effect Audio's UPOCC Litz koper draad, aangevuld met drie balanced armature drivers voor mid, high en super high en een 8-weg filtering. Ruimtelijk en rijk laag, uiterst natuurlijke stemmen en precies hoog. Een luisterervaring die niet alleen hoorbaar is maar ook voelbaar!

  Speciale A.R.C. techniek om alle resonanties uit het systeem te verbannen. Wordt standaard geleverd met handgemaakt Ares II kabel van Effect Audio

  Meer Informatie
  € 1.599,00

 • Empire Ears Phantom

  De Phantom is het resultaat van constante ontwikkeling en de ambitie om steeds verder te gaan. Verder dan het traditionele. De Phantom mag een revolutionaire in-ear monitor worden genoemd, geschikt voor elk genre muziek in perfecte balans. 5-weg systeem met balanced armatures (2 x laag, 1 x mid, 1 x high, 1 x super high) en 5-weg filtering. Speciale A.R.C. techniek om alle resonanties uit het systeem te verbannen. Wordt standaard geleverd met handgemaakt Ares II kabel van Effect Audio. Heerlijk muzikaal, warm karakter.

  Meer Informatie
  € 1.799,00

 • Empire Ears Legend

  Het topmodel van Empire Ears heet niet voor niets Legend. Geen enkele concessie is gedaan aan ontwerp, constructie en geluidskwaliteit. Twee W9 dynamische subwoofers met 2 mid balanced armatures, 1 x BA mid-high, 1 x BA high, 1 x BA super high en 10-weg filtering. Pure schoonheid.

  Speciale A.R.C. techniek om alle resonanties uit het systeem te verbannen. Wordt standaard geleverd met handgemaakt Ares II kabel van Effect Audio

  Meer Informatie
  € 2.299,00

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster