Campfire Audio

Campfire Audio

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Campfire Audio Comet

  De instapper van Campfire Audio, maar wat voor één! In de roestvrijstalen behuizing wordt gebruik gemaakt van een full range vented balanced armature. Dit levert een heel groot frequentiebereik met lage vervorming op. MMCX connectoren, zodat de kabel vervangen kan worden. Er wordt een kabel bijgeleverd met microfoon en drie-knops bediening voor gebruik op smartphones. 

  Meer Informatie
  € 219,00

 • Campfire Audio Orion

  De splinternieuwe Orion van Campfire Audio heeft een enkele full-range balanced armature driver, resulterend in een volledig homogeen geluidsbeeld met zuiver,  gedetailleerd hoog en een prachtige ruimtelijkheid. Juiste deze soundstage wordt zo geroemd in de Orion, omdat dit ver uitstijgt boven andere in deze prijsklasse.

  Meer Informatie
  € 379,00

 • Campfire Audio Lyra II

  De Lyra II gebruikt een Beryllium PVD driver. Klinkt zeer dynamisch en stevig, maar met controle. Maakt gebruik van krachtige en compacte neodymium magneet en de gegoten Liquid Alloy Metal behuizing voor een resonatievrije weergave. Kabel met MMCX aansluiting. 

  Meer Informatie
  € 749,00

 • Campfire Audio Cascade

  Drie jaar ontwikkeling heeft geleid tot een geweldige hoofdtelefoon voor ieder gebruik. Zowel op portable spelers als op luxe hifi apparatuur presteert deze hoofdtelefoon perfect. Het gesloten over-ear ontwerp klinkt en gedraagt zich als een open systeem met een ruim en los geluidsbeeld. Oerdegelijk maar toch licht in gewicht met een voortreffelijk draagcomfort. Er wordt gebruik gemaakt van een 42mm Beryllium PVD driver.

  Meer Informatie
  € 849,00

 • Campfire Audio Dorado

  De Dorado IEM gebruikt de Beryllium PVD driver uit de Lyra II in combinatie met twee BA drivers. Hij heeft hetzelfde diepe en krachtige laag als de Lyra, met een nog vrijer en schoner hoog. Natuurlijk met neodymium magneet en de gegoten Liquid Alloy Metal behuizing voor een perfecte in-ear pasvorm met goede demping en weinig resonanties. Meer Informatie
  € 1.099,00

 • Campfire Audio Andromeda

  Topmodel uit de balanced armature serie. Voorzien van 5 balanced armature drivers per kant: 2 voor hoog, 1 voor midden en 2 voor laag. Zeer helder, open en ruimtelijk geluid met strak, onvervormd laag. Prachtig handgemaakt product en oerdegelijk. Voorzien van losse kwaliteitskabel met MMCX connectors Meer Informatie
  € 1.199,00

 • Campfire Audio Vega

  Top Of The Line in-ear monitor met 8,5 mm non-crystalline diamond driver in een gegoten metalen behuizing. Onvoorstelbaar diepe en 'voelbare' lage tonen, met prachtige gedetailleerd middengebied en open, ruimtelijk hoog. Voorzien van hoge kwaliteitkabel met MMCX connectoren,

  Meer Informatie
  € 1.199,00

 • Campfire Audio Atlas

  Doorontwikkelt op het succes van de Vega, heeft de Atlas een enkele 10mm A.D.L.C. (Amporphous Diamond-Like Carcon) driver (i.p.v. 8,5mm) in een volledig roestvrijstalen behuizing. Een nog groter frequentiebereik en nog lagere vervorming zijn het resultaat. Ook de puur zilveren kabel draagt hiertoe bij. Grandioze geluidskwaliteit voor elk genre en oerdegelijk.

  Wordt verwacht in juni 2018. Prijs onder voorbehoud.

  Meer Informatie
  € 1.399,00

 • Campfire Audio Solaris

  De Solaris is het resultaat van alle door Campfire Audio ontwikkelde technieken te combineren in één model. De combinatie van een speciaal getunede 10mm Dynamische driver voor laag, een speciale grotere balanced armature voor midden en twee balanced armatures in een akoestische kamer voor hoog. Prachtig sprankelend hoog zonder scherpte of vermoeidheid met gedetailleerd midden met een groot 3D gevoel, aangevuld met diep strak laag. Heerlijk muzikaal. Handgemaakt en geleverd met een nieuw ontworpen verzilverd koperen litzen kabel om het beste uit de Solaris te halen.

  Meer Informatie
  € 1.649,00

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster