Bowers & Wilkins

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 24

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • B&W Bowers & Wilkins PI3

  Draadloos in-ear model met twee drivers per kant en 8 uur spelen op één acculading. Met 15 minuten laden weer twee uur spelen. Handsfree bellen met door de ingebouwde microfoon en afstandsbediening. 

  Meer Informatie
  € 199,00

 • Bowers & Wilkins M-1

  De M-1 is een stijlvolle, compacte en uiterst krachtige luidspreker. Ideaal voor gebruik in een stereo of surround opstelling. Het handmatig geselecteerde wisselfilter, de nieuwe drivers en de verbeterde kwaliteit van de behuizing staan aan de basis van het vernieuwde ontwerp.

  Het resultaat is een compacte luidspreker met een formidabele klank. De M-1 heeft een verbeterde spreiding en een nog realistischer geluidsbeeld. De verbeteringen van de nieuwe M-1 zijn dermate groot dat deze probleemloos uw huidige stereo luidsprekers kunnen vervangen.

  prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 225,00

 • Bowers & Wilkins FS700 S2

  Zware stand voor de 700 serie van B&W en geschikt voor vele andere merken. Prijs per stuk. Meer Informatie
  € 225,00

 • Bowers & Wilkins 607

  De 607 boekenplank luidspreker binnen de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins voorziet uw huis van een loepzuivere weergave. Het is de kleinste stereoluidspreker in de serie, maar kan een ruimte vullen met het zuivere geluid van Bowers & Wilkins. Onze Continuum-conus technologie, die nu voor het eerst is opgenomen in de 600 Serie, produceert een ongekleurd en nauwkeurig geluidsbeeld. De Continuum-conus is over een periode van acht jaar ontwikkeld en werd voor het eerst geïntroduceerd in onze topklasse 800 Serie Diamond modellen. De Continuum-conus is opgenomen in de zesde generatie van de veelgeprezen 607. De nieuwe 607 luidspreker produceert niet alleen een zuiverder geluid, maar ziet er ook aantrekkelijker uit, de grills zijn vanaf deze serie magnetisch en de poort is verplaatst naar de achterkant, voor een moderne en esthetische vorm met een matte afwerking. Met de nieuwe mat zwarte of witte afwerking passen ze perfect in elke ruimte. Geniet van een heerlijke geluidservaring met de 607.

  Prijs per stuk exclusief stand

   

  Meer Informatie
  € 265,00

 • B&W Bowers & Wilkins PX5

  Geniet meer van uw favoriete muziek met PX5, draadloos via Bluetooth of bedraad. Deze hoofdtelefoon heeft een natuurlijke en zeer gedetailleerde geluidskwalitieit. De electronische noise cancelling heeft geen invloed op de geluidskwaliteit.  De PX5 is gemaakt van zeer luxueus materiaal, en heeft zachte oorkussens een comfortabele on-ear pasvorm. Dit maakt hem tot de perfecte hoofdtelefoon voor thuis en op reis. Via een app op je telefoon zijn diverse instellingenen en software updates mogelijk. Leverbaar in grijs of blauw.

  Meer Informatie
  € 299,00

 • Bowers & Wilkins 606

  De 606 boekenplank luidspreker binnen de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins voorziet uw huis van een loepzuivere weergave. Met de 606 kunt u luisteren naar muziek zoals die was bedoeld, of hij nu op een boekenplank staat of op een voet. De 606 bevat onze Continuum-conus technologie voor een ongekleurde en nauwkeurige weergave. De Continuum-conus is over een periode van acht jaar ontwikkeld en werd voor het eerst geïntroduceerd in onze topklasse 800 Serie Diamond modellen. De Continuum-conus is opgenomen in de zesde generatie van de veelgeprezen 606. De nieuwe 606 luidspreker produceert niet alleen een zuiverder geluid, maar ziet er ook aantrekkelijker uit, de grills zijn vanaf deze serie magnetisch en de poort is verplaatst naar de achterkant, voor een moderne en esthetische vorm met een matte afwerking. Met de nieuwe mat zwarte of witte afwerking passen ze perfect in elke ruimte. Geniet van een heerlijke geluidservaring met de 606.

  Prijs per stuk exclusief stand

   

  Meer Informatie
  € 349,00

 • Bowers & Wilkins B&W Formation FS Duo

  Speakerstand voor de Bowers & Wilkins Formation Duo speakers. Prijs per stuk.

  Meer Informatie
  € 399,00

 • B&W Bowers & Wilkins PX7

  Geniet meer van uw favoriete muziek met PX7, draadloos via Bluetooth of bedraad. Door de 43mm drivers heeft deze hoofdtelefoon een natuurlijke en zeer gedetailleerde geluidskwalitieit. De electronische noise cancelling heeft geen invloed op de geluidskwaliteit.  De PX7 is gemaakt van zeer luxueus materiaal, en heeft zachte oorkussens voor een comfortabele over-ear pasvorm. Via een app op je telefoon zijn diverse instellingen en software updates mogelijk. Dit maakt hem tot de perfecte hoofdtelefoon voor thuis en op reis. Leverbaar in grijs of zilver.

  Meer Informatie
  € 399,00

 • Bowers & Wilkins 707 S2

  De nieuwe707 S2 is ontworpen om op een boekenplank of een standaard geplaatst te worden. Het is een compacte luidspreker met een hoog vermogen die ideaal is voor kleinere vertrekken. Hij maakt gebruik van Continuum conus in de midden/laag unit, een materiaal dat voor de 800 D3 serie is ontwikkelt.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 499,00

 • Bowers & Wilkins B&W Formation Audio

  De Formation serie is het antwoord van B&W op multiroom en draadloze luidsprekers, maar dan met een combinatie van de beste audiokwaliteit en de beste streamingkwaliteit. Formation-producten creëren een mesh-netwerk. Elk product in dit netwerk kiest dynamisch het optimale pad om audiodata tussen producten te distribueren en een robuuste streamingervaring te garanderen. De Formation Audio kan als uitbreidingskastje gebruikt worden om extra bronnen zoals TV, CD-speler e.d. op het Formation systeem aan te sluiten, maar werkt ook om de stream van een Formation product te koppelen aan een passief systeem. Compatibel met Apple® AirPlay 2®, Spotify® Connect, Roon en Bluetooth. High-res signalen tot 24 bits / 96 kHz

  Meer Informatie
  € 699,00

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 24

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3