Bowers & Wilkins

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 17

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Bowers & Wilkins M-1

  De M-1 is een stijlvolle, compacte en uiterst krachtige luidspreker. Ideaal voor gebruik in een stereo of surround opstelling. Het handmatig geselecteerde wisselfilter, de nieuwe drivers en de verbeterde kwaliteit van de behuizing staan aan de basis van het vernieuwde ontwerp.

  Het resultaat is een compacte luidspreker met een formidabele klank. De M-1 heeft een verbeterde spreiding en een nog realistischer geluidsbeeld. De verbeteringen van de nieuwe M-1 zijn dermate groot dat deze probleemloos uw huidige stereo luidsprekers kunnen vervangen.

  prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 225,00

 • Bowers & Wilkins FS700 S2

  Zware stand voor de 700 serie van B&W en geschikt voor vele andere merken. Prijs per stuk. Meer Informatie
  € 225,00

 • Bowers & Wilkins 607

  De 607 boekenplank luidspreker binnen de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins voorziet uw huis van een loepzuivere weergave. Het is de kleinste stereoluidspreker in de serie, maar kan een ruimte vullen met het zuivere geluid van Bowers & Wilkins. Onze Continuum-conus technologie, die nu voor het eerst is opgenomen in de 600 Serie, produceert een ongekleurd en nauwkeurig geluidsbeeld. De Continuum-conus is over een periode van acht jaar ontwikkeld en werd voor het eerst geïntroduceerd in onze topklasse 800 Serie Diamond modellen. De Continuum-conus is opgenomen in de zesde generatie van de veelgeprezen 607. De nieuwe 607 luidspreker produceert niet alleen een zuiverder geluid, maar ziet er ook aantrekkelijker uit, de grills zijn vanaf deze serie magnetisch en de poort is verplaatst naar de achterkant, voor een moderne en esthetische vorm met een matte afwerking. Met de nieuwe mat zwarte of witte afwerking passen ze perfect in elke ruimte. Geniet van een heerlijke geluidservaring met de 607.

  Prijs per stuk exclusief stand

   

  Meer Informatie
  € 265,00

 • Bowers & Wilkins 606

  De 606 boekenplank luidspreker binnen de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins voorziet uw huis van een loepzuivere weergave. Met de 606 kunt u luisteren naar muziek zoals die was bedoeld, of hij nu op een boekenplank staat of op een voet. De 606 bevat onze Continuum-conus technologie voor een ongekleurde en nauwkeurige weergave. De Continuum-conus is over een periode van acht jaar ontwikkeld en werd voor het eerst geïntroduceerd in onze topklasse 800 Serie Diamond modellen. De Continuum-conus is opgenomen in de zesde generatie van de veelgeprezen 606. De nieuwe 606 luidspreker produceert niet alleen een zuiverder geluid, maar ziet er ook aantrekkelijker uit, de grills zijn vanaf deze serie magnetisch en de poort is verplaatst naar de achterkant, voor een moderne en esthetische vorm met een matte afwerking. Met de nieuwe mat zwarte of witte afwerking passen ze perfect in elke ruimte. Geniet van een heerlijke geluidservaring met de 606.

  Prijs per stuk exclusief stand

   

  Meer Informatie
  € 349,00

 • Bowers & Wilkins PX

  1 beoordeling(en)

  De B&W PX is de best klinkende hoofdtelefoon in z'n klasse met Bluetooth aptX HD en adaptive noise-cancelling. Hij past zich op intelligente manier aan het gedrag van de gebruiker aan. Ook bedraad te gebruiken. Regelbare noise-cancelling via app. Lees verder >>

  Meer Informatie
  € 349,00

 • Bowers & Wilkins 707 S2

  De nieuwe707 S2 is ontworpen om op een boekenplank of een standaard geplaatst te worden. Het is een compacte luidspreker met een hoog vermogen die ideaal is voor kleinere vertrekken. Hij maakt gebruik van Continuum conus in de midden/laag unit, een materiaal dat voor de 800 D3 serie is ontwikkelt.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 499,00

 • Bowers & Wilkins 706 S2

  De nieuwe706 S2 is ontworpen om op een boekenplank of een standaard geplaatst te worden. Het is een compacte luidspreker met een hoog vermogen die iets groter is dan zijn kleine broertjde, de 706 S2, en levert het akoestische vermogen dat nodig is voor grotere vertrekken. Hij maakt gebruik van Continuum conus in de midden/laag unit, een materiaal dat voor de 800 D3 serie is ontwikkelt.

  Prijs per stuk

  .

  Meer Informatie
  € 699,00

 • Bowers & Wilkins 603 B&W

  De grootste luidspreker uit de nieuwe 600 Serie. Deze vloerstaande luidspreker is ideaal voor een perfecte stereo opstelling of indrukwekkende home theater toepassingen in grotere woonkamers. Heel veel speaker voor je geld!

  Meer Informatie
  € 799,00

 • Bowers & Wilkins 705 S2

  De 705 S2 is met zijn op de studio geïnspireerde technologie voor onberispelijke geluidkwaliteit de best presterende compacte luidspreker in de serie. Het ontwerp is rechtstreeks afgeleid van de 800 D3 serie, met Continuum conus en vrijstaande tweeter. Geschikt voor grotere vertrekken.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 1.099,00

 • Bowers & Wilkins 704 S2

  Een slanke, hoogwaardige vloerstaander die onopvallend in de woonomgeving opgaat.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 1.199,00

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 17

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2