Bluesound

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Bluesound Pulse Flex

  Draadloze Wifi speaker van Bluesound. Voorzien van 5 voorkeuze toetsen voor je favoriete station of nummer. USB ingang voor aansluiten van USB stick of schijf met muziek. Tevens optische digitale of 3,5mm analoge ingang en hoofdtelefoon aanluiting. Bluetooth ontvangst. Bediening via tablet, smartphone (iOs of Android) of computer (OSX of Windows).

   

  Meer Informatie
  € 349,00

 • Bluesound Node 2

  Het kleinste lid van de familie. Simpel in opzet, maar zeker niet te onderschatten. Door hem aan te sluiten op je huidige systeem kun je alle mogelijke audioformaten afspelen. 32- bit/ 192 KHz DA-converter. Ook internetradio en diverse cloud-services (waaronder Tidal, Quobuz, Spotify) behoren tot de mogelijkheden. USB ingang voor directe aansluiting van harddisk's en geheugenstick's. Bluetooth met aptX ontvangst ingebouwd. Hoofdtelefoon aansluiting. Besturing gebeurt via een iOS of Android app.

   

  Meer Informatie
  € 549,00

 • Bluesound Pulse mini

  Draadloze luidspreker voor wifi en Bluetooth, te bedienen met de Bluesound app op iOS en Android. Zowel optische als analoge ingang. USB ingang voor memory stick's en harddisc's met muziekbestanden. Bediening voor volume, pauze, volgende en vorige nummer via touchpaneel op de speaker. Ondersteund ook afspelen van High Definition audio 24 bits / 192 kHz.

   

  Meer Informatie
  € 599,00

 • Bluesound Pulse Sub

  Met de PULSE SUB heeft Bluesound de subwoofer opnieuw ontworpen. De meeste subwoofers zijn grote kubussen die niet vaak goed passen in de typische woonkamer. De PULSE SUB daarentegen heeft een compacte, slanke, rechthoekige vorm, waardoor deze naast, achter of onder meubilair in de woonkamer past. Dit kamervriendelijke ontwerp heeft verschillende slimme installatie-opties. Kan draadloos gekoppeld met bluesound soundbar, maar kan ook (bedraad) op elke surroundreceiver of versterker met pre-out aangesloten worden.

  Meer Informatie
  € 699,00

 • Bluesound Pulse 2

  Draadloze speaker voor het Bluesound systeem. Hoogwaardig luidsprekerontwerp en award-winning digitale versterkertechniek in één. Internetradio en diverse cloud-services behoren tot de mogelijkheden. Besturing gebeurt via een iOS of Android app..

   

   

  Meer Informatie
  € 799,00

 • Bluesound PowerNode 2

  Streaming audio component voorzien van een 2 x 75 Watt versterker. Sluit een paar luidsprekers aan en je kunt alle mogelijke audioformaten afspelen. Ook internetradio en diverse cloud-services (waaronder Tidal, Quboz, Deezer, Spotify) behoren tot de mogelijkheden. Besturing gebeurt via een iOS of Android app. Bluetooth atpX ontvangst. 32 Bit/192 KHz DA-converter. Hoofdtelefoon aansluiting aan de voorzijde. touch-panel bediening.

   

  Meer Informatie
  € 899,00

 • Bluesound Pulse Soundbar

  Prachtige soundbar van Bluesound met alle functionaliteit van het Bluesound concept. Zes luidsprekers en twee passieve woofers zetten een ongekend strak en breed geluidsbeeld neer uit de slechts 7 cm diepe kast. Speelt de meeste bestandsformaten, waaronder 24bits tot 192 kHz en MQA. Uitstekende app voor Android en iOs. Deze soundbar gebruik je niet alleen voor je TV, maar juist ook om prima naar muziek te luisteren. Meer Informatie
  € 999,00

 • Bluesound Vault 2

  Deze Vault 2 heeft een ingebouwde CD-drive en 2 TB opslag en is hierdoor in staat CD's te rippen, op te slaan en te streamen in één apparaat. Door hem aan te sluiten op je huidige systeem kun je alle mogelijke audioformaten afspelen. Ook internetradio en diverse cloud-services behoren tot de mogelijkheden. Besturing gebeurt via een iOS of Android tablet en/of smartphone. Bluetooth ontvangst ingebouwd. Voorzien van analoge en digitale ingangen. 2 x USB ingang

   

  Meer Informatie
  € 1.299,00

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster