Audiovector

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Audiovector QR3

  Prachtige luidspreker met een optimale prijs/kwaliteits verhouding. AMT (Air Motion Transformer) tweeter voor een onvervormt en ver doorlopend hoge tonen bereik. Dubbel piston woofers. Baspoort tussen de kast en de plint voor een makkelijke plaatsing . Leverbaar in dark walnut, gloss black en satin white. Prijs per stuk.

  Meer Informatie
  € 975,00

 • Audiovector SR3 Super

  Het Deense Audiovector presenteert u de nieuwe aanwinst in het speakerassortiment. De SR3 is de opvolger van de al legendarische Si3 serie.
  Audiovector heeft met de successen van de SR6 en de R11 nu de kleine broer, de SR3, een upgrade gegeven. De SR3 is niet alleen qua uitstraling op de SR6 en R11 gaan lijken, maar ook technisch meer naar zijn broers gegroeid.

  De SR3 klinkt dynamisch, snel en zeer gecontroleerd in het laag gebied. Kortom een speaker om te overwegen mocht u zoeken in de prijsklasse rond 4000 euro.

  Aanbieding betreft ons showmodel in perfecte staat in wit .

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 1.850,00

  Aanbieding € 1.295,00

 • Audiovector SR1 Avant Arreté

  Ongelooflijk wat zo'n kleine speaker presteert!. Maar het is dan ook het topmodel van Audiovector met de mooiste speaker en filtercomponenten. De Avantgarde Air Motion Transfomer Ultra Arreté tweeter heeft een frequentieberiek tot 50 kHz met uiterst lage vervorming en is zeer snel zonder scherp te worden. De stijve kastconstructie met afgeronde wanden en dikke baffle aan voor én achterzijde brengen een gecontroleerd en stevig laag. 

  De aanbieding betreft onze showmodellen in hoogglans kersen in prima staat. 

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 2.450,00

  Aanbieding € 1.475,00

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster