Audiolab

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Audiolab 8300A

  Fantastisch klinkende versterker met ruime stroomleverantie voor het aansturen van 'lastige' speakerbelasting. Voorzien van Phono voorversterker voor  zowel MM als MC elementen. Gebalanceerde en ongebalanceerde inputs. Twee pre-outputs voor latere upgrades naar b.v. zwaardere eindversterkers. Oerdegelijke bouw en door het hele ontwerp wordt gebruik gemaakt van high-end componenten. Een (h)eerlijke versterker voor urenlang luisteren.

  De aanbieding betreft ons showmodel in uitstekende staat in zwart.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 1.249,00

  Aanbieding € 998,00

 • Audiolab 8300CD

  De nieuwe Audiolab 8300CD is een CD-speler, voorversterker en DA-converter in één. Op geen enkel onderdeel is een concessie gedaan. High-end component keuze, uniek voor een product in deze prijsklasse.

  De 32-Bits ESS Sabre Dac staat bekend als een van de best klinkende dac's. Daarnaast gebruikt Audiolab Hyperstream modulator voor de schoonste en hoogste transienten. Zowel gebalanceerde als ongebalanceerde analoge uitgangen naast optisch, coaxiaal en AES-EBU digitale uitgangen. De DA-converter heeft twee optische, twee coaxiale, een USB en een AES-EBU digitale ingangen en kan tot 32Bits/384kHz bestanden aan. De USB ingang kan ook DSD betanden verwerken.

   

   

  Meer Informatie
  € 1.349,00

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster