Astell & Kern

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Astell & Kern XB10

  Portable Buetooth module met ingebouwde accu, DAC en versterker. Met deze XB10 kan elke hoofdtelefoon draadloos via Bluetooth verbinding maken met tablets , smartphones en andere compatibele apparaten. Het eeft zowel een 3,5 mm aansluiting als een 2,5 mm gebalanceerde output. Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen. AptX™ HD maakt het mogelijk zelfs 24 bit audio signalen te streamen (met apparaten welke dit ondersteunen). Meer Informatie
  € 99,00

 • Activo CT10 by Astell & Kern

  High-end personal audio zonder de high-end prijs! De Activo CT10 is een portable high-resolutions audio speler van Groovers Japan en is ontwikkeld in samenwerking met Astell & Kern en iRiver.

  HD audio weergave via Bluetooth mogelijk en wifi streamen van Tidal, zelfs met MQA. 16GB intern geheugen en tot 400GB micro SD opslag (niet bijgeleverd). Uitstekende interface met makkelijke bediening. Voortreffelijke geluidskwaliteit door Astell&Kern’s Teraton TM200, een circuit board dat een Cirrus Logic CS4398 digital-analog converter (DAC), een analoge versterker, een gescheiden voeding, en een jitter-preventing clock combineert. Speelt vrijwel alle high-res formaten, zoals FLAC, ALAC, DSD, en WAV tot 24-bit/192kHz, naast 'lossy' formaten als MP3, AAC, en WMA.

  Meer Informatie
  € 299,00

 • Astell & Kern Billie Jean / XB10 aktie

  Tijdelijke Hifi Solutions actie:

  de Astell & Kern Billie Jean in-ear monitors met gratis XB10 Bluetooth module.

  Zie voor meer informatie de aparte pagina'svan de apparaten: Klik hier voor de Billie Jean.    Klik hier voor de XB10.

  De Billie Jean is de nieuwste samenwerking met Jerry Harvey Audio, de specialist op het gebied van high-end in-ears

  De XB10 is een Bluetooth module met ingebouwde accu, DAC en versterker, die elke hoofdtelefoon prima kan aansturen.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 499,00

  Aanbieding € 399,00

 • Billie Jean for Astell&Kern

  De Billie Jean is de nieuwste samenwerking met Jerry Harvey Audio, de specialist op het gebied van high-end in-ears, die de kwaliteitsproductie van A&K combineert met de specialistische kennis en skills van Jerry Harvey. Met deze bijzondere IEM’s – of In Ear Monitors – bewijst A&K opnieuw dat serieuze high-end best heel klein kan zijn.

  Voorzien van een Dual Balanced Armature (BA) driversysteem kunnen we rustig opnieuw over een prijswinnend design spreken, voorzien van de gepatenteerde freqphase-technologie van Jerry Harvey Audio met een nieuw ontwerp voor interne geluidsboringen om helder en perfect uitgebalanceerd geluid te krijgen. De nieuwe IEM-schaal is geoptimaliseerd om mooi in het oor te passen, maakt gebruik van een 2-weg 2-BA-ontwerp, Silver Tinsel-kabel en L-stekker in een klein, compact pakket.

  Meer Informatie
  € 399,00

 • Astell & Kern Diana

  De Astell & Kern Diana is gemaakt door de legendarische Jerry Harvey. Deze in-ear monitor gebruikt drie luidsprekers per kant en is bedoeld om zeer muzikaal te klinken en optimaal te functioneren op de Astell & Kern spelers. Wordt geleverd met een gebalanceerde kabel met 8 geleiders van koper, verzilverd koper en puur zilver met een 2,5 mm jack (gebalanceerd) en een verloop naar standaard 3,5 mm jack (ongebalanceerd). Nooit scherp, maar met alle details, prachtige ruimtelijkheid en een mooie balans over het hele frequentiegebied. Absolute topklasse, zowel met een Astell & Kern muziek speler als met andere merken.

  Meer Informatie
  € 799,00

 • Astell & Kern AK T5p 2nd generation

  De Astell & Kern AK T5p 2nd generation is het resultaat van de samenwerking van Astell & Kern en Beyerdynamic. Schitterende geluidskwaliteit door o.a. Beyerdynamics Tesla technologie. Deze hoofdtelefoon is speciaal ontworpen om gebruikt te worden op een DAP (Dedicated Audio Player), waar Astell & Kern natuurlijk een uitgebreid programma in levert. Door de lage impedantie van 32 Ohm is deze makkelijk aan te sturen, maar laat het meteen horen wanneer je een beter speler aansluit. Voor het portable gebruik is een puur zilver en koper hybride kabel geleverd met een 2,5 mm gebalanceerde plug. Voor gebruik op andere apparatuur wordt een verloop naar 3,5mm en 6,3mm bijgevoegd. 

  Meer Informatie
  € 1.199,00

 • Astell & Kern A&futura SE100

  Astell&Kern A&futura SE100 lijkt met zijn iets slankere aluminium behuizing veel op de SP1000. Zo wordt ook hier intern gebruik gemaakt van een ‘octa-core’ CPU voor een ongekend verfijnde weergave en een snelle toegang tot je favoriete muziek. Het extra grote 5 inch aanraakscherm voorziet je via de compleet vernieuwde interface in één oogopslag van alle informatie. Verschillen zitten voornamelijk in een andere chipset, minder geheugencapaciteit en een minder kostbare behuizing. Geen ‘second best’ maar simpelweg de mooiste muziekspeler onder de 2000 euro!

  Meer Informatie
  € 1.799,00

 • Astell & Kern AK320

  Werkelijk grandioze portable audio speler. Ongekende rust, ruimte, definitie, detaillering en controle. 24bit/192kHz  bitperfect weergave. Voorzien van 128 GB intern geheugen en uit te breiden met nog eens 128 GB d.m.v. micro SD kaart. Speelt tevens DSD files. De AK320 gebruikt twee AK4490 DAC's en de VCXO Reference Clock (200 Femto deconds) voor de allerlaagste jitter. Gebalanceerde en ongebalanceerde hoofdtelefoon uitgang, geschikt voor alle impedanties. Voorzien van 20 bands equalizer.  Kan rechtstreeks streamen vanaf NAS of computer met AK Connect App.USB audio uitgang. Fantastische geluidskwaliteit, oerdegelijke bouw, uitgebreide mogelijkheden en makkelijke bediening. Perfect!

  Nu de AK320 demo set samen met de hoofdtelefoon versterker AK380 amp van 2899,- voor :

   

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 2.899,00

  Aanbieding € 1.999,00

 • Astell & Kern A&Ultima SP1000M

  De directe afgeleide van het absolute topmodel SP1000. De ontwerpers wilde een iets kleiner en lichter model maken zonder de geluidskwaliteit te verminderen. Er wordt gebruikt gemaakt van dezelfde DAC's en versterker, echter in een aluminium behuizing met een 4.1 inch display, een interngeheugen van 128 GB (i.p.v. 256 GB bij de SP1000) en een iets kleinere batterij (3300 mA / 10 uur i.p.v. 3700 mA / 12 uur bij de SP1000).

  Nu ook in exclusieve gouden uitvoering leverbaar!

  Meer Informatie
  € 2.249,00

 • Astell & Kern Layla AION

  De Astell & Kern Layla AION is de beste universal in-ear die de meester Jerry Harvey heeft ontwikkeld. Met 12 balanced armature drivers per kant in een nieuwe carbon fibre behuizing en een nieuwe verzilverd koperen kabel levert deze in-ear het onderste uit de kan in deze klasse. Dit moet je echt gehoord hebben op een luxe audio speler van Astell & Kern en je wilt nooit meer anders luisteren. Wordt geleverd met gebalanceerde kabel met 2,5mm plug en een verloop naar 3,5mm

  Kijk hier naar een filmpje met commentaar van Jerry Harvey en het productieproces.

  Meer Informatie
  € 3.999,00

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster