Vloerstaand

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 40

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Dali Zensor 5

  Met de introductie van de ZENSOR serie wordt de vertrouwde en succesvolle DALI Concept serie afgelost. Daarmee zijn de verwachtingen meteen hoog gezet want zelfs na 7 jaar kan de Concept serie zich nog steeds meten met recente luidsprekers in eenzelfde of hogere prijsklasse. Toch is het DALI met de ZENSOR serie gelukt om een grote stap vooruit te maken.

  Met de DALI-typische woodfibre wooferconussen en de 25mm soft-dome heeft de ZENSOR serie direct geprofiteerd van de ontwikkelingen van de andere series zoals LEKTOR en IKON MKII.

  Aanbieding betreft ons showmodel in zart

  Prijs per stuk

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 339,00

  Aanbieding € 270,00

 • KEF Q550

  De Q550 is de kleinste onder de Q-serie vloerstaande luidsprekers. Met KEF's kenmerkende Uni-Q driver gekoppeld aan een 130mm (5,25 inch) aluminium bas unit en twee bijpassende ABR's, levert de Q550 een fenomenale weergave met een enorme helderheid en gecontroleerd laag.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 499,00

 • KEF Q750

  De Q750 van KEF is een middelgrote vloerstaande speaker uit de Q-serie. De nieuwe Uni-Q driver van KEF zorgt voor het hoog-midden met uitstekende ruimtelijke plaatsing en de aluminium bas unit van 165 mm met de twee bijpassende ABR's zorgen voor een optimale laagweergave.

  De gesloten kastconstructie maakt plaatsing in de kamer makkelijker. Er worden geen frontjes bijgeleverd voor een optimaal afstraalgedrag. De prijs is per stuk.


  Meer Informatie
  € 649,00

 • Dali Opticon 5

  Kleine vloerstaande luidspreker met een groots geluid. Door de combinatie van een soft dome tweeter met een bandtweeter heeft deze luidspreker een uitermate breed afstraalgedrag en zeer gedetailleerde hoog weergave. Het laag wordt door een 6,5 inch SMC woofer verzorgd en heeft bijzonder lage vervorming.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 699,00

 • Dynaudio Emit M30

  Vloerstaande speaker uit de Emit serie. Perfect getest als een van de beste in z'n prijsklasse in diverse vakbladen. De beroemde hoge tonen van de softdome tweeter van Dynaudio en 2 x 170mm MSP woofers voor dynamisch laag. Gecombineerd aan de fraaie afwerking een fantastische prijs/kwaliteits verhouding.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 750,00

 • Bowers & Wilkins 603 B&W

  De grootste luidspreker uit de nieuwe 600 Serie. Deze vloerstaande luidspreker is ideaal voor een perfecte stereo opstelling of indrukwekkende home theater toepassingen in grotere woonkamers. Heel veel speaker voor je geld!

  EISA AWARD 2019-2020

  Meer Informatie
  € 799,00

 • Dali Opticon 6

  • Neutraal, gedetailleerd geluidsbeeld met hoge resolutie bij ieder volume
  • Exclusief SMC-magneetsysteem voor bas-/middenspeaker
  • Schitterende allroundoplossing voor muziek en films.
  • Hybride tweeter voor een extra mooie spreiding en de best mogelijke detaillering
  • Eenvoudig aan te sturen met gewone versterkers of receivers

  De OPTICON 6 is een solide en relatief compacte vloerluidspreker met een prachtig hifi-geluid. De OPTICON 6 is geschikt voor alle muziekstijlen en films, en dankzij het compacte formaat past hij perfect in een modern interieur, zonder dat hij erg opvalt.

  Dankzij het nieuwe, unieke SMC-magneetsysteem en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt heeft de OPTICON 6 een bijzonder helder, dynamisch en onvervormd geluid.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 849,00

 • Fyne Audio F502

  1 beoordeling(en)
  Grootste vloerstaander uit de F500 serie met een dual-concentric (tweeter in centrum van de woofer) luidspreker, die fungeert als een puntbron met een ruim afstraalgedrag. Prachtig dynamische klank met uitstekende detaillering in het middengebied. Baspoort aan de onderzijde met BassTraxTM Tractrix diffuser voor een gelijkmatige verdeling van het laag in de kamer en een makkelijker plaatsing. Een geweldige prijs/kwaliteit verhouding! Meer Informatie
  € 899,00

 • Audiovector QR3

  Prachtige luidspreker met een optimale prijs/kwaliteits verhouding. AMT (Air Motion Transformer) tweeter voor een onvervormt en ver doorlopend hoge tonen bereik. Dubbel piston woofers. Baspoort tussen de kast en de plint voor een makkelijke plaatsing . Leverbaar in dark walnut, gloss black en satin white. Prijs per stuk.

  Meer Informatie
  € 980,00

 • Diapason Neos light Oak Demo

  De nieuwe NEOS is de evolutionele opvolger van de eerste vloerstaande speaker van Diapason: de Nux

  Ontworpen Alessandro Schiavi en Roberto Pasetti  NEOS is in staat aan de laatste eisen voor home-audio te voldoen: hoge kwaliteit weergave, makkelijke plaatsing in woonkamers en passend op een groot scala aan versterkers. Standaard worden de Neos zonder front geleverd, maar is optioneel bij te bestellen

  prijs per stuk


   


  Meer Informatie

  Normale prijs: € 1.245,00

  Aanbieding € 996,00

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 40

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4