Boekenplank

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 32

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • KEF Q100

  Schitterende aanbieding van de uitstekende KEF Q100. Doordat de baspoort aan de voorzijde zit is deze heel makkelijk te plaatsen op boekenplank of dicht tegen de achterwand. Uni-Q speaker waarbij de tweeter in de woofer is geplaatst om als puntbron weer te geven. Aanbieding alleen in zwart. Normaal € 269,- per stuk

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 269,00

  Aanbieding € 149,00

 • Dali Zensor 1

  Met de introductie van de ZENSOR serie wordt de vertrouwde en succesvolle DALI Concept serie afgelost. Daarmee zijn de verwachtingen meteen hoog gezet want zelfs na 7 jaar kan de Concept serie zich nog steeds meten met recente luidsprekers in eenzelfde of hogere prijsklasse. Toch is het DALI met de ZENSOR serie gelukt om een grote stap vooruit te maken.

  Meer Informatie
  € 149,00

 • Bowers & Wilkins 686 S2

  Klein is fijn. De 686 S2 is de meest compacte luidspreker in deze serie, maar beschikt over een hoog vermogen en veel precisie dankzij de nieuwe, losgekoppelde dubbele dometweeter en het verbeterde ontwerp.

  Aanbieding betreft ons showmodel in perfecte staat in wit met originele doos en papieren.

  Prijs per stuk exclusief stand

   

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 250,00

  Aanbieding € 175,00

 • Bowers & Wilkins M-1

  De M-1 is een stijlvolle, compacte en uiterst krachtige luidspreker. Ideaal voor gebruik in een stereo of surround opstelling. Het handmatig geselecteerde wisselfilter, de nieuwe drivers en de verbeterde kwaliteit van de behuizing staan aan de basis van het vernieuwde ontwerp.

  Het resultaat is een compacte luidspreker met een formidabele klank. De M-1 heeft een verbeterde spreiding en een nog realistischer geluidsbeeld. De verbeteringen van de nieuwe M-1 zijn dermate groot dat deze probleemloos uw huidige stereo luidsprekers kunnen vervangen.

  prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 225,00

 • KEF Q150

  De opmerkelijke Q-serie boekenplank luidsprekers onderscheiden zich als de ruimte beperkt is. Met KEF's kenmerkende Uni-Q driver met Computational Fluid Dynamics (CFD) poortontwerp, biedt de Q150 een gedetailleerde natuurlijke weergave met uitzonderlijke helderheid en strakke laagweergave.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 229,00

 • KEF Q350

  De opmerkelijke Q-serie boekenplank luidsprekers onderscheiden zich als de ruimte beperkt is. Met KEF's kenmerkende Uni-Q driver met Computational Fluid Dynamics (CFD) poortontwerp, biedt de Q350 een gedetailleerde natuurlijke weergave met uitzonderlijke helderheid en strakke laagweergave.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 279,00

 • Dynaudio Emit M10

  De technieken van deze beroemde fabrikant nu in een betaalbare klasse. De nieuwe Emit serie is voor mensen de willen instappen in de wereld van 'echte' hifi en de weergave kwaliteit gaat zijn prijs ver vooruit. Het neutrale karakter van Dynaudio vind je ook terug in deze speaker, zodat deze voor elke muzieksoort uitstekend is te gebruiken.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 300,00

 • Fyne Audio F500

  De Fyne Audio F500 maakt gebruik van het beroemde dual-concentric principe, waarbij de tweeter in het midden van de woofer is geplaatst: Isoflare™.  Hierdoor onstaat een zeer precieze plaatsing en duidelijke detaillering. Door het BassTraxTM Tractrix diffuser systeem worden de lage tonen uit de baspoort (aan de onderzijde) in alle richtingen verdeeld. Een makkelijk te plaatsen luidspreker met een geluidskwaliteit die veel verder gaat dan z'n maat én z'n prijs doet vermoeden. Prijs per stuk, leverbaar in donker eiken of zwart eiken.

  Meer Informatie
  € 349,00

 • Dali Opticon 1

  De OPTICON 1 is het meest compacte model van de OPTICON-serie – een supercompacte hifi-luidspreker die eventueel eenvoudig aan de muur kunt bevestigen.

  Ondanks zijn compacte behuizing heeft de bas-/middenspeaker bijna vijf liter lucht om te verplaatsen, en de baspoort is heel slim in de terminalbox aan de achterkant geplaatst. Met hulp van de muur geeft hij een volle en dynamische bas, wat je niet zou verwachten van zo’n compacte luidspreker.

  Prijs per stuk

  Meer Informatie
  € 349,00

 • Dynaudio Excite X14

  1 beoordeling(en)

  The X14 is the most compact Excite model but delivers a huge sound via its new long-throw mid/bass driver, which provides an unexpectedly deep and powerful bass response, while the coated soft dome tweeter and extremely rigid cabinet construction further contribute to the true high-end audio quality. The small distance between its drivers offers improved timing characteristics, while a linear 8 ohm impedance ensures that the X14 can be partnered with a wide variety of amplifiers.

  Aanbieding betreft ons showmodel in perfecte staat in zwart met originele doos en papieren.

  Prijs per stuk

   

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 495,00

  Aanbieding € 375,00

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 32

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4