Draadloze luidsprekers (prijs per stuk)

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Bowers & WIlkins B&W Formation Wedge

  De Formation serie is het antwoord van B&W op multiroom en draadloze luidsprekers, maar dan met een combinatie van de beste audiokwaliteit en de beste streamingkwaliteit. Formation-producten creëren een mesh-netwerk. Elk product in dit netwerk kiest dynamisch het optimale pad om audiodata tussen producten te distribueren en een robuuste streamingervaring te garanderen.

  De Formation Wedge is een 'stand alone' stereo syteem en heeft een versterker van 80 Watt voor laag, 2 x 40 Watt voor midden en 2 x 40 Watt voor hoog en gebruikt voor deze serie speciaal ontwikkelde componenten. Compatibel met Apple® AirPlay 2®, Spotify® Connect, Roon en Bluetooth. De Formation Wedge kan verder nog gecombineerd worden met de Formation Bass (draadloze subwoofer) en de Formation Audio (kastje voor aansluiten van extra randapparatuur zoals, CD-speler, TV e.a.) en kan als multiroom zone in een Formation systeem worden geïntegreerd. Leverbaar in zwart en wit.

  Meer Informatie
  € 999,00

 • Bowers & Wilkins B&W Formation Bass

  De Formation serie is het antwoord van B&W op multiroom en draadloze luidsprekers, maar dan met een combinatie van de beste audiokwaliteit en de beste streamingkwaliteit. Formation-producten creëren een mesh-netwerk. Elk product in dit netwerk kiest dynamisch het optimale pad om audiodata tussen producten te distribueren en een robuuste streamingervaring te garanderen. De Formation Bass heeft een versterker van 250 Watt en gebruikt twee voor deze serie speciaal ontwikkelde woofers. De Formation Bass kan gecombineerd worden met de Duo luidsprekers, de Formation Wedge en de Formation Bar.

  Meer Informatie
  € 1.099,00

 • Bowers & Wilkins B&W Formation Duo

  De Formation serie is het antwoord van B&W op multiroom en draadloze luidsprekers, maar dan met een combinatie van de beste audiokwaliteit en de beste streamingkwaliteit. Formation-producten creëren een mesh-netwerk. Elk product in dit netwerk kiest dynamisch het optimale pad om audiodata tussen producten te distribueren en een robuuste streamingervaring te garanderen. De Formation Duo heeft twee versterkers van 125 Watt per speaker en gebruikt een voor deze serie speciaal ontwikkelde woofer en een carbon dome tweeter-on-top. Compatibel met Apple® AirPlay 2®, Spotify® Connect, Roon en Bluetooth. De Formation Duo's kunnen verder nog gecombineerd worden met de Formation Bass (draadloze subwoofer) en de Formation Audio (kastje voor aansluiten van extra randapparatuur zoals, CD-speler, TV e.a.). Uiteraard zijn er ook bijpassende speakerstands verkrijgbaar. Prijs per stuk.

  Meer Informatie
  € 1.999,00

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster