Focal Aria 936 Limited Editon Demo

Focal Aria 936 Limited Editon Demo

HiFi ROSE RS150 occasion Verkocht!!

HiFi ROSE RS150 occasion Verkocht!!

KEF LS60 Wireless Titanium Open Box

Draadloze HiFi van de toekomst
60 jaar akoestische innovatie wordt gevierd met de LS60 Wireless, onze visie op HiFi-geluid voor de toekomst. Een alles-in-één luidsprekersysteem dat u in staat stelt om te streamen vanaf elke bron en aan te sluiten op alle audioapparatuur in huis met een vermogen van audiofiele kwaliteit. Het iconische, slanke ontwerp is het werk van Michael Young en het productontwerpteam van KEF.
 

Stream alles

LS60 Wireless biedt u out-of-the-box draadloze compatibiliteit met Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast en Bluetooth. Met de KEF Connect-app kunt u Amazon Music, Qobuz en Deezer streamen of afstemmen op internetradio en podcasts. U kunt native apps gebruiken om rechtstreeks te streamen vanaf Spotify Connect, Tidal Connect en QPlay, en hij is Roon Ready*. LS60 Wireless ondersteunt ook het streamen van PCM-bestanden tot 24bit/384kHz, evenals DSD- en MQA^-decodering, waarmee u MQA-audiobestanden en -streams kunt afspelen, die het geluid van de originele masteropname weergeven.
 
Gebruiksgemak

Eenvoudige bediening

LS60 Wireless wordt aangedreven door het W2 draadloze platform met gebruiksvriendelijke functies die vanaf het begin klaar staan, van intuïtieve onboarding tot het aanpassen van uw luisterervaring via de KEF Connect App.
 

Draadloos of bekabeld

LS60 Wireless biedt u de keuze tussen een draadloze interspeaker-verbinding of een bekabelde verbinding voor optimale prestaties. U kunt gebruik maken van de intelligente draadloze interspeaker-verbinding met lage latentie voor uitzonderlijk betrouwbaar kabelloos luisteren tot 24bit/96kHz of van de bekabelde verbinding met een resolutie tot 24bit/192kHz.
 

Audiofiel vermogen

De LS60 Wireless heeft ook vermogen in overvloed, met een sterk geoptimaliseerde mix van op maat gemaakte klasse AB- en klasse D-versterking die samen 1400 Watt aan vermogen van audiofiele kwaliteit levert. De versterkers zijn toegewezen aan de hoge-, midden- en lage frequenties binnen elke luidspreker.

Hifi-geluid

LS60 Wireless is ontworpen om high-fidelity geluid bij meer mensen in huis te brengen. Dankzij de combinatie van al onze belangrijke technologieën levert LS60 Wireless Hifi-geluid tot 24bit/384kHz.
 

Personaliseer uw luisterervaring

De KEF Connect app beschikt over intuïtieve geluidsinstellingen, zodat u uw LS60 Wireless optimaal op uw kamer kunt afstemmen. Er zijn normale- en expert modi, om ervoor te zorgen dat elke gebruiker de beste prestaties krijgt.
 

Prestatie

60 jaar akoestische ervaring

Gedreven door geluidskwaliteit en toegewijd aan het leveren van een sublieme luisterervaring, verricht KEF al sinds 1961 baanbrekend werk op het gebied van innovatieve akoestische techniek. Door alle belangrijke technologieën van KEF te combineren, levert de LS60 Wireless ongeëvenaarde akoestische prestaties.
 
 

Perfect gecontroleerd

De Music Integrity Engine is het brein achter de LS60 Wireless. De engine is nauwkeurig afgestemd om de Single Apparent Source-configuratie en de Uni-Core-drivers in perfecte harmonie te laten samenwerken, waardoor de prestaties van beide worden verbeterd. De laagfrequente fasecorrectiefunctie zorgt voor een exacte timing, precies alsof u naar het oorspronkelijke geluid luistert.
 

Tot in de puntjes afgewerkt

De slanke luidsprekerkasten zijn afgewerkt in drie matte afwerkingen: Titanium Grey, Mineral White en Royal Blue, die allemaal zijn voorzien van bijpassende driver-units. De Titanium Grey en Mineral White zijn ontworpen om te worden geïntegreerd in interieurs. De Royal Blue-afwerking is perfect voor wie een statement wil maken.
 

Driver Unit

12th Gen 4” Uni-Q with MAT
5.25”Uni-Core Force Cancelling Driver

Built-in Amplifier Output Power (per system)

1400W

Optimal Room Size

10-200 m2

Max. source resolution

Up to 24bit/384kHz 
MQA
DSD

Wireless Platform

W2 Wireless Platform

Streaming Protocols Support

AirPlay 2 
Google Chromecast 
Roon Ready*
UPnP Compatible 
Bluetooth 4.2

Streaming Services

Spotify
Tidal
Amazon Music
Qobuz
Deezer
QQ Music
Internet Radio
Podcast

Inputs

HDMI eARC
TOSLINK Optical
Digital Coaxial
Analog RCA
USB Type A (service)
RJ45 Ethernet (network)
RJ45 Ethernet (interspeaker)

Output

RCA Subwoofer output
 
* Verkrijgbaar in 3 afwerkingen: Titanium Grey, Mineral White en Royal Blue
* Afmetingen (HBD per speaker) 1090 x 212 x 394 mm met plint -   1042 x 130 x 321 mm zonder plint
 
 
Regular Price € 6.999,00 Special Price € 6.300,00
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Meer informatie
merk KEF
kleuren / afwerking Titanium Grey
plaatsing vloer
vermogen 8 ohm Watt per kanaal aan 8 Ohm RMS
digitale ingangen -
draadloos streamen Airplay 2, Google Play Music,, Spotify Connect, Tidal , Bluetooth, Roon
basreflexpoort achterkant
frequentiebereik Hz
crossover frequentie Hz
afstandsbediening geen
overige bijzonderheden Systeemvermogen van 1400 W met speciale versterkers voor HF, MF en LF
Breedte 130 mm
hoogte 1042 mm
diepte 321 mm
gewicht Gewicht (per set) 62.4 kg
garantie 5 jaar