KEF LS50 aanbieding!

De best verkochte compacte luidspreker van de afgelopen jaren! Zeldzaam voor een dergelijk compact ontwerp, levert de LS50 monitor een rijke, multidimensionale geluidsstudio-ervaring die veel grootser is dan zijn afmetingen doen vermoeden. De akoestische ontwerpen, waarvoor patent is aangevraagd, bieden samen met state-of-the-art technologieën vanuit KEF’s meest recente vlaggenschip, de Blade luidspreker, de ultieme studio-ervaring. Zelfs in de kleinste ruimtes. Door vele vakbladen tot de beste compacte luidspreker in z'n klasse uitgeroepen.

Nu in een grandioze aanbieding van € 599,- voor € 370,-!

(Alleen in zwart met koperkleur conus) 

Prijs per stuk

Normale prijs € 599,00 Speciale prijs € 369,00
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
KEF LS50 aanbieding! is te bestellen in veelvoud van 2

Het realiseren van een kleine behuizing die toch in staat is zo’n ruimtelijk geluid voort te brengen, is het resultaat van aanzienlijke R&D-inspanningen. Zowel op het gebied van omkasting, vormgeving van de akoestische schermen als het poortontwerp, boort de LS50 tot voorkort onontgonnen bronnen aan. Dit heeft tot diverse patentaanvragen geleid. De doorbraken zijn onder meer te danken aan KEF’s moderne onderzoeksfaciliteiten, waar gebruik wordt gemaakt van technieken als Finite Element Analysis en Computational Fluid Dynamics. Hierdoor laat de LS50 andere studiominimonitoren voor wat betreft de helderheid en precisie ver achter zich.

UNI-Q®

De LS50 gebruikt revolutionaire technologie, die speciaal werd ontwikkeld voor de Blade, het recentste vlaggenschip van de KEF-luidsprekervloot. Door hier de nieuwste, specifiek voor dit model ontworpen Uni-Q driver aan toe te voegen, heeft de LS50 een extreem grote sweet spot en levert hij een verbluffend direct en helder geluid. En doordat de LS50 zelfs niet het kleinste geluidje toevoegt of weglaat, is hij bovendien moeiteloos precies en waarheidsgetrouw.

 

 

 

 

Meer informatie
merk KEF
kleuren / afwerking zwart hoogglans
type speaker 2-weg
plaatsing boekenplank, speakerstand
basreflexpoort achterkant
geschikt voor bi-wiring Nee
belastbaarheid 25 - 100 Watt
gevoeligheid 85 dB
frequentiebereik 79 - 28.000 Hz -3dB
nominale impedantie 8 Ohm
crossover frequentie 2.200 Hz
tweeter HF: 25mm (1in.) vented aluminium dome
midrange / bass LF/MF: 130mm (5,25in) magnesium/aluminium legering
overige bijzonderheden Uni-Q luidspreker
Breedte 200 mm
hoogte 302 mm
diepte 278 mm
gewicht 7.2 kg
garantie 5 jaar
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!