Earsonics Grace

Earsonics Grace

KEF Blade Two Demo Sale

Met dezelfde acoustische bravoure en iconische vormgeving als de legendarische Blade, alleen ietsje kleiner, is de BLADE TWO gemakkelijker in kleinere ruimtes in te passen en is ook de extreem diepe laagweergave tot een huiselijke verhouding gebracht. Verder ademt BLADE TWO hetzelfde DNA. Dezelfde esthetiek. Dezelfde geavanceerde drivertechnologie en unieke 'single apparent source'-configuratie. Maar vooral dezelfde rijke, fenomenaal realistische weergave.

De BLADE TWO heeft een nieuwe architectuur voor de ideale puntbron. Vier geavanceerde basdrivers (165 mm/6,5-in) die zo zijn samengesteld dat hun gezamenlijke akoestische middelpunt vanuit precies hetzelfde punt in de ruimte komt als dat van de Uni-Q HF/MF driver array. Het gevolg: het geluid komt werkelijk vanuit één enkele, foutloos coherente bron.

Kleur wit.

Ons demo paar is van 22.000,- nu voor 13.000,-

Regular Price € 11.000,00 Special Price € 6.500,00
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
KEF Blade Two Demo Sale is te bestellen in veelvoud van 2

De slanke parabolische behuizing is zowel voor wat betreft vormgeving als akoestiek volledig inert. Dit betekent dat de behuizing nooit enig effect zal hebben op de puurheid van de output. Aan de binnenkant vind je een nieuwe en ingenieuze ventilatie-, verstijvings- en geluidstechnologie. Elk onderdeel doet zo comfortabel zijn werk binnen zijn werkgebied, dat het resultaat merkbaar preciezer is dan mogelijk met conventionele luidsprekers.

Net zoals het de filosofie van KEF is om te blijven innoveren voor een nog preciezer en realistischer geluid, gaan de BLADE-luidsprekers over het perfectioneren van een baanbrekend concept. Dit om mensen die écht van muziek houden, écht te laten genieten. Wat uw smaak ook is, BLADE en BLADE TWO zijn wat elk groots ontwerp nastreeft: het beste zijn wat mogelijk is.

In lijn met de geraffineerde technologie die ze herbergen, zijn de oogstrelende BLADE- en BLADE TWO-behuizingen in diverse verleidelijke afwerkingen te krijgen: Piano Black, Snow White, Warm Metallic Grey, Light Metallic Silver en Racing Red. Bovendien zijn er twee speciale ‘Kent Engineering and Foundry’-afwerkingen, die recht doen aan KEF's ongeëvenaarde erfenis van meer dan 50 jaar aan continue innovatie. 

Met Frosted Blue, een knipoog naar de oorspronkelijke kleur van het KEF-logo, en met Frosted Copper Black, voorzien de Kent Engineering and Foundry-edities de laatste BLADE-technologie van een subtiele uitstraling met een rijk verleden. 

Meer informatie
merk KEF
kleuren / afwerking wit hoogglans
type speaker 3-weg
plaatsing vloer
basreflexpoort achterkant
geschikt voor bi-wiring Ja
belastbaarheid 50 - 400 Watt
gevoeligheid 90 dB
frequentiebereik 40 - 35.000 Hz -3dB
nominale impedantie 8 Ohm
crossover frequentie 320 / 2.400 Hz
tweeter 1 x 25mm aluminium Uni-Q
midrange / bass 1 x 125mm aluminium Uni-Q
bass 4 x 165mm aluminium
overige bijzonderheden -
Breedte 338 mm
hoogte 1461 mm
diepte 475 mm
gewicht 41 kg
garantie 5 jaar