Campfire Audio Orbit

Campfire Audio Orbit

Devialet GEMINI II

DEVIALET GEMINI II EARBUDS (ON)DOORDRINGBAAR GELUID Je kunt niet in twee richtingen tegelijk denken. Of toch wel? Met de tweede generatie Devialet Gemini II True Wireless-oordopjes staan je voeten misschien op de grond, maar je geest is in een andere wereld. Vijftien jaar onderzoek en engineering zijn samengevat in een nog kleiner en ergonomischer ontwerp dat je het beste geluid in al zijn dimensies biedt. Een nieuwe custom driver met titaniumcoating, Qualcomm® aptX™ codec, Devialet Adaptive Noise Cancellation™, Bluetooth 5.2 met multipoint, verbeterde gebruikerservaring en connectiviteit zijn nog maar het begin.
€ 399,00
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

Tweede generatie. Ongeëvenaard.

DEVIALET GEMINI II bevat een reeks verbeterde innovaties om de luisteraar nog mee te nemen in puur, onveranderd geluid: een gloednieuwe, op maat gemaakte driver van 10 mm met titaniumcoating en Qualcomm® aptX™-codec bieden een nog diepere akoestische ervaring.

Driver en Qualcomm® aptX™ codec bieden een nog diepere akoestische ervaring en met de nieuwe gepatenteerde Actieve Windreductie (AWR) technologie, zullen de oordopjes actief windruis actief verminderen om de onderdompeling van de gebruiker automatisch en in elke omgeving te versterken.

Spraakoproepen zijn ook volledig opnieuw ontworpen met een geavanceerd spraak algoritme en een ingebouwde moderne beengeleidingssensor.
Met de DEVIALET GEMINI II wordt de gebruiker beschermd tegen de chaos van de omgeving en vervoerd naar een plek die harmonieus en puur is. Onze nieuwe Devialet Adaptive Noise Cancellation™ technologie past zich dynamisch aan de vorm van het oor aan om audio-artefacten en witte ruis te verminderen. Een hybride structuur met twee microfoons werkt samen met digitale filters die gebruik maken van eigen IDC®-technologie (Internal Delay Compensation) om zowel het niveau van actieve ruisonderdrukking als de effectieve bandbreedte te verbeteren.

Actieve ruisonderdrukking en de effectieve bandbreedte nog verder te verbeteren. Genieten van muziek op zijn best is gemakkelijker met de Bluetooth 5.2-connectiviteit van de Devialet Gemini met multipoint-verbinding en automatisch schakelen tussen twee actieve apparaten tegelijk.

Wat het ontwerp betreft, hebben de vernieuwde oordopjes van de tweede generatie dezelfde zachte touch en iconische vorm, maar in een compacter, gestroomlijnder en veelzijdiger ontwerp. De kromming is geoptimaliseerd om in elk oor te passen en de verbeterde microfoons zijn naadloos in de oordopjes verwerkt. Het oplaadetui heeft nu een flip top voor directe en is 40% kleiner zodat hij in elke zak past.

DEVIALET GEMINI II biedt een state-of-the-art draadloze luisterervaring met geavanceerde ruisonderdrukking en een verfijnde gebruikerservaring met ongelooflijke technologieën.

Meer informatie
merk Devialet
kleuren / afwerking Gold, wit, zwart
type hoofdtelefoon in-ear
akoestisch systeem gesloten
noise cancelling ja
kabel lengte n.v.t.
draadloos ja, bluetooth
draadloos bereik 10 meter
volume controle smartphone -
smartphone opneem functie ja
opbergetui / doos ja
impedantie Ohm
frequentiebereik 20 - 20.0000 Hz
overige bijzonderheden -
gewicht 12 gram
garantie 2 jaar
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!