Bowers & Wilkins 702 S2 Rosewood Demo Zijn Verkocht!

Grootste vloestaande model uit de nieuwe 700 serie. Met materialen en technieken afgeleid van de 800 serie, zoals Airofoil-profiel conussen voor de laag units, Continuum  voor het midden en een uit een stuk gefreesd aluminium behuizing voor de met koolstof versterkte tweeter.

 

Prijs per stuk

DEZE PRIJS BETREFT ONZE DEMOMODELLEN UIT DE WINKEL

Zijn Verkocht!

 

Regular Price € 2.499,00 Special Price € 1.525,00
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

Massieve tweeter
De massieve tweeterbehuizing wordt uit een blok aluminium gefreesd en vormt een akoestisch geoptimaliseerde constructie die buitengewoon inert is en ongevoelig is voor resonanties.

Carbon Dome™ tweeter
Carbon Dome™ tweeters zijn een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Series is ontwikkeld Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.

Continuum™ conus
De met de 800 Series Diamond geïntroduceerde Continuum™ conus vertegenwoordigt de grootste verandering in de weergave van middentonen sinds Kevlar®. Het gecoate, geweven materiaal levert een zeer gecontroleerde break-up, die in meer open, neutrale middentonen resulteert.

Ontkoppelde drivers voor het midden
De drivers voor de middentonen in de vloerstaande luidsprekers zijn ontkoppeld. Dit is afgeleid van een vergelijkbaar systeem in de 800 Series Diamond. De ontkoppeling vermindert de kastkleuring en verbetert de helderheid van de middentonen nog verder.

Conus met Aerofoil™ profiel voor het laag
Deze met geavanceerde computermodelleringstechnieken ontwikkelde conus voor het laag met Aerofoil™ profiel heeft een variabele dikte die stijfheid en starheid biedt waar dit het hardst nodig is. Dit resulteert in diepe en dynamische lage tonen.

Meer informatie
merk Bowers & Wilkins
serie 700
kleuren / afwerking rosewood, wit satijn, zwart glans
type speaker 3-weg
plaatsing vloer
basreflexpoort achterkant
geschikt voor bi-wiring Ja
belastbaarheid 30 - 300 Watt
gevoeligheid 90 dB
frequentiebereik 45 - 28.000 Hz -3dB
nominale impedantie 8 Ohm
crossover frequentie Hz
tweeter 1x ø25 mm ontkoppelde, met koolstof versterkte, dubbele dometweeter voor het hoog
midrange / bass 1× ø150 mm Continuum-conus FST voor het midden
bass 3 x ø165 mm conus met Aerofoil-profiel voor het laag
overige bijzonderheden Flow port
Breedte 200 mm
hoogte 990 mm
diepte 340 mm
gewicht 30 kg
garantie 5 jaar