Maandelijkse Archieven: December 2015

 1. Demonstratie Bowers & Wilkins 800 D3 Serie - Hifi Solutions

  Afgelopen Zaterdag was het de Bowers 800 Experience Day, de perfecte kennismaking met de nieuwe 800 modellen. Alle modellen stonden in de winkel, de start van de Experience werd verzorgd door Ronald Dijkstra van Bowers & Wilkins.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Ronald laat middels een powerpoint presentatie zien waar de 800 voor staat...

  Lees meer »
 2. Leuke Rega dagen bij Hifi Solutions

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  11 en 12 december stonden in het teken van Rega bij Hifi Solutions. Van de Importeur Joenit waren Bram en Sam Verellen aanwezig.

  Lees meer »
 3. Bowers & Wilkins 800D3 experience bij Hifi Solutions - Zaterdag 19 december

  Bowers & WIlkins 800D3 experience bij Hifi Solutions

  Kom langs op 19 december voor een onvergetelijke luisterervaring!

  De nieuwe 800D3 serie werd ontworpen met één gedachte: "Closer to true sound"! In 868 stappen naar absoluut neutrale weergave.

  PB170398SGedurende dit event zal Ronald Dijkstra van Bowers & Wilkins u informeren welke technologische stappen er genomen zijn om deze luidsprekers zo realistisch te laten klinken.

  Lees meer »
 4. Rega show bij Hifi Solutions

  In de agenda: Rega show bij Hifi Solutions

  Op 11 en 12 december van 10.00 tot 16.30 uur staat het Engelse merk Rega bij ons in het zonnetje. Tevens zal de importeur Joenit aanwezig zijn om alle ins en outs van de producten toe te lichten en te demonstreren. Al jaren is Rega een van de toonaangevende draaitafel fabrikanten in de luxe hifi markt en de beroemde Rega toonarmen worden door vele andere fabrikanten toegepast.

  Ook de electronika componenten hebben in de loop der jaren een uitstekende naam verworven en we zullen dit demonstreren met diverse opstellingen. Ook zal er een vergelijking tussen verschillende draaitafels en elementen worden uitgevoerd.

  U bent van harte uitgenodigd om deze workshops op een van deze dagen bij te wonen. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

  Lees meer »