• Hifi Solutions tijdens de lockdown!

  Beste muziekliefhebbers,
   
  Op 14 december hebben we allemaal van Minister President Mark Rutte gehoord dat alle niet-essentiële winkels moeten sluiten tot en met dinsdag 19 januari 2021. Wij vinden het ontzettend jammer dat we jullie nu niet fysiek van dienst kunnen zijn in onze winkel om te komen kijken en luisteren naar ons assortiment audioproducten. We begrijpen natuurlijk de maatregelen. Laten we met zijn alle hopen dat we er in 2021 veel beter voor staan.
   
  Zoals jullie van ons gewend zijn denken wij bij Hifi Solutions in oplossingen. Wij blijven van dinsdag tot en met zaterdag tijdens onze openingstijden bereikbaar via de telefoon of e-mail voor vragen en advies.

  Thuisdemonstratie behoort in overleg zeker tot de mogelijkheden.  Bel of mail ons zodat we dit goed met elkaar kunnen afstemmen.
   
  Het installeren aan huis gaat gewoon door en ook daarbij houden we ons aan de regels om zo veilig mogelijk te werken.
   
  Bestellen via onze website www.hifisolutions.nl  is geen enkel probleem. De bestelde producten worden netjes bezorgd. Zelf ophalen behoort ook tot de mogelijkheid bij onze winkel aan de Muiderstraat.
   

  Als je het zelf wilt komen ophalen dan gelden er wel een aantal regels. Alleen op deze manier kunnen wij zorgen dat de optimale dienstverlening van Hifi Solutions gewaarborgd blijft en volgens de richtlijnen van het RIVM. We maken met elkaar hierover duidelijke afspraken door middel van een tijdslot per e-mail of telefonisch.
   
  De spelregels voor het ophalen van reparaties of bestelde goederen:
   

  1. We bellen als jouw order binnen is gekomen of jouw reparatie klaar is.
  2. De betaling geschied vooraf per bankoverschrijving of paylink.
  3. Je kunt parkeren op onze laad-en losplek voor de winkel. Je belt ons op en geeft door wat je komt ophalen. Je blijft in de auto zitten en wij zorgen ervoor dat alles netjes in de auto komt te staan.
  4. Reparaties die u wilt komen brengen of ophalen doen we uitsluitend op afspraak.

  Voor iedereen blijf gezond!!

  Met muzikale groet,
  Rick, Mandy, Michel, Ton, Rob en Sammy

  Telefonisch te bereiken op : 020 – 6232183, of via https://www.facebook.com/hifisolutions
  Bezoek onze website: www.hifisolutions.nl, of stel je vraag per mail, info@hifisolutions.nl

 • Wilson Audio show

  Wilson Audio show bij Hifi Solutions

  In samenwerking met importeur Reference Sounds op 20 december 2018, aanvang 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur

  Muziek is iets waanzinnigs. Zeker wanneer je het in al haar energie en realisme kan beleven binnen de muren van je eigen woonkamer. Oogjes dicht en je bent er bij. Het Amerikaanse Wilson Audio beheerst die klasse als geen ander. De materialen, afwerking en krankzinnige drang naar perfectie maken het niveau van deze luidsprekers onvergelijkbaar. Maar net zoals de 5e van Mahler hebben deze topklasse weergevers een beetje de ruimte nodig om te ademen. Met een beetje vrijheid in de rug en een zorgvuldige afstemming op de zitpositie slepen ze daadwerkelijk de complete symfonie de kamer in en betoveren ze je waar je bij zit.

  Maar wat als je die echte klasse, timing en dynamiek nu in huis wil halen maar geen ruimte voor vrijstaande luidsprekers kan of wil creëren? Vanuit die gedachte ontwikkelde Wilson Audio de TuneTot. Een compacte luidspreker met absolute high-end genen, maar dan wel bedacht om al die kwaliteit te realiseren vanuit een positie waar andere speakers gewoonweg niet tot zijn recht komen. Op een meubel, in een boekenkast of op een dressoir, dicht bij de muur komt de TuneTot echt tot zijn recht. Snaarstrak en met een groots podium schetst de TuneTot een levensechte muzikale presentatie die eigenlijk alleen te overtreffen is door een grotere Wilson Audio.

  Natuurlijk hoef je ons niet op het woord te geloven, ervaar het zelf op donderdagavond 20 December bij Hifi Solutions in Amsterdam waarbij we je laten horen waar Wilson Audio tot in staat is. In twee ruimtes presenteren we de TuneTot en Wilson Audio’s kleinste vloerstaander, de Sabrina. Meld je wel even aan, wij beloven je dat het avondje niet snel zal vergeten! Tot dan.

  Setprijzen:

  TuneTot                                      € 12.690,-
  TuneTot Color Upgrade          € 13.590,-
  Isolation Base                           €   3.000,-
  Trim Ring                                   €      950,-
  Grills                                           €      450,-

  Sabrina                                      € 22.490,-
  Sabrina Color Upgrade          € 23.990,-

  Aanmelden graag via info@hifisolutions.nl , onder vermelding van het aantal personen. Bellen mag ook (020 6232183)

   

  Michael Huigen van Reference Sounds
  Wilson Audio Sabrina
  Wilson Audio TuneTot / Isolation Base

   

  opstelling van de TuneTot op Isolation Base

   

 • Head-Fi Show

  Hifi Solutions presenteert werelds beste Head-Fi.

  We kunnen de werelds beste In-ears demonstreren waaronder Empire Ears, Jerry Harvey Audio, 64 Audio, Dita, EarSonics, Etymotic, Final en Campfire Audio. Continue reading

 • McIntosh en Sonus Faber Demo Dagen

  mcintoshc52sonusfaberolympicaiii-04w

   

   

  xl_mc601_d

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  McIntosh & Sonus Faber Show

  Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei a.s. organiseert Hifi Solutions in samenwerking met de nieuwe importeur Savor Audio de McIntosh en Sonus Faber demo dagen.

  Dit is dé kans om al uw vragen over deze legendarische merken te stellen. Rob Hullekes van de importeur is aanwezig om ze vakkundig te beantwoorden.

  Tevens zal hij demonstreren met de McIntosh C52 voorversterker en de MC601 mono blokken op de Sonus Faber Olympica III luidsprekers met diverse bronnen.

  U hoeft geen afspraak te maken en kunt vrijblijvend binnenlopen, maar neem er wel even de tijd voor, want het is verslavend om naar zo'n prachtig systeem te luisteren.

  Tot ziens bij Hifi Solutions

 • Workshop streaming audio

  Workshop streaming audio op niveau

  N10In twee sessies wordt u alles uitgelegd over streaming in het algemeen, streamen met Moon apparatuur en met de topklasse Aurender streamers. En uiteraard kan er ook geluisterd worden.

   

  Op vrijdag 16 december  zal de importeur More Music de presentatie verzorgen. Locatie: Hifi Solutions, Muiderstraat 15, Amsterdam. Aanvang 18.30 uur

  De avond is vrij toegankelijk, maar meld je wel even aan via info@hifisolutions.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen.

  Graag tot ziens op vrijdag avond 16 december.

  Team Hifi Solutions

 • Hifi Solutions genomineerd winkel van het jaar 2016

  Hifi Solutions opnieuw genomineerd voor hifi winkel van het jaar

  We hebben deze titel – beste hifi winkel van het jaar in Noord-Holland – al drie maal en beste hifi winkel van Nederland één keer eerder mogen ontvangen.

  De hifi winkel van het jaar wordt gekozen door consumenten. De winnaar is niet alleen het hoogste aantal stemmen, maar tevens de beoordeling. Ook ditmaal vragen we uw hulp om weer tot beste hifi winkel te worden verkozen.

  Klik hier of volg de link: http://www.hvt.nl/winkel/hifi-solutions en stem voor ons!
  Stemmen kan tot en met 30 november 2016.

  Alvast heel hartelijk bedankt voor uw steun.

  Graag tot ziens.
  Team Hifi Solutions

 • Hifi Solutions goes portable

  Hifi Solutions goes portable

 • Meridian UltraDAC luisterpresentatie bij Hifi Solutions

  merdihifi

  Meridian introduceert een uniek product: de UltraDAC. Deze referentie DAC kan zich meten met de allerbeste ter wereld. Wat o.a. de HCT (Hierarchical Converter Technology) by MQA techniek inhoud zal op deze informatieve en muzikale avond worden uitgelegd en gedemonstreerd.

  Op donderdag avond 28 juli  zal de importeur Viertron de presentatie bij Hifi Solutions verzorgen. Natuurlijk wordt er dan ook gedemonstreerd met MQA!

  De avond is vrij toegankelijk, maar meld je wel even aan via http://ultradachifisol.eventbrite.com/?aff=hifisol. Er is een beperkt aantal plaatsen. Aanvang 18.30 uur.

  knop

  Graag tot ziens op donderdag avond 28 juli.

  Team Hifi Solutionsultradacultradacback

 • Verslag MQA info/demo-avond bij Hifi Solutions

  Wat: MQA demo-avond
  Wanneer: Donderdag 24 Maart - 19:00u
  Waar: Hifi Solutions
  Wie: Marijn Nederlof van Viertron

  Continue reading

 • Nieuw merk én nieuwe luisterruimte bij Hifi Solutions.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  De afgelopen weken is er weer hard gewerkt aan onze nieuwe luisterruimte. Hierin presenteren we o.a. Meridian apparatuur, waarvan we onlangs dealer geworden zijn. Continue reading

Artikelen 1 tot 10 van 34 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4