Nieuws

 1. New Classic maand, NAIM demo dagen 17 en 24 juni

  De nieuwe Naim New Classic 200-serie is nu beschikbaar!

  Wij van Hifi Solutions kunnen niet wachten om je kennis te laten maken met deze prachtige producten. De serie bestaat uit de Naim NSC 222, NAP 250 en NPX 300.

  De
  Naim NSC-222 
  is een hoogwaardige voorversterker die jouw luisterervaring naar nieuwe hoogten kan brengen. Door de geavanceerde technologieën en zorgvuldig geselecteerde componenten is de geluidsweergave en nauwkeurigheid ongeëvenaard. De voorversterker is de ideale metgezel om elk detail tot leven te brengen.

  Combineer de Naim NSC-222  met de
  Lees meer »
 2. Hifi Solutions April 2023

  Nieuwe producten van Naim en Sonus Faber.

  Met trots willen we jullie onze nieuwste producten aankondigen in ons assortiment. Vanaf nu staan de Sonus Faber Serafino 5G  en de Sonus Faber Amati 5G  luisterklaar. Van Naim staan de Naim NSC-222  voorversterker en de Naim NAP_250  eindversterker luisterklaar. `
  Lees meer »
 3. December is een maand van gezellig bij en met elkaar, de lichtjes van de kerstboom en natuurlijk een mooi stukje muziek.

  December is een maand van gezellig bij en met elkaar, de lichtjes van de kerstboom en natuurlijk een mooi stukje muziek. Hifi Solutions heeft weer een aantal leuke nieuwe producten in het assortiment welke wij graag willen toelichten.

  Laten we beginnen bij het draai tafelmerk VPI . We hebben ons assortiment uitgebreid met de VPI Cliffwood .een plug en play draaitafel met high end geluid ! € 1999,- De VPI Scout 21 is een herintroductie en opwaardering van de best verkochte VPI draaitafel € 3959,- (over Heritage gesproken).

  Devialet kennen we

  Lees meer »
 4. Hifi Solutions tijdens de lockdown!

  Beste muziekliefhebbers,
   
  Op 14 december hebben we allemaal van Minister President Mark Rutte gehoord dat alle niet-essentiële winkels moeten sluiten tot en met dinsdag 19 januari 2021. Wij vinden het ontzettend jammer dat we jullie nu niet fysiek van dienst kunnen zijn in onze winkel om te komen kijken en luisteren naar ons assortiment audioproducten. We begrijpen natuurlijk de maatregelen. Laten we met zijn alle hopen dat we er in 2021 veel beter voor staan.
   
  Zoals jullie van ons gewend zijn denken wij bij Hifi Solutions in oplossingen. Wij blijven van dinsdag tot en met zaterdag tijdens onze openingstijden bereikbaar via de telefoon of e-mail voor vragen en advies.

  Thuisdemonstratie behoort in overleg zeker tot de mogelijkheden.  Bel of mail ons zodat we dit goed met elkaar kunnen afstemmen.
   
  Het installeren aan huis gaat gewoon door en ook daarbij houden we ons aan de regels om zo veilig moge

  Lees meer »
 5. Wilson Audio show

  Wilson Audio show bij Hifi Solutions

  In samenwerking met importeur Reference Sounds op 20 december 2018, aanvang 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur

  Muziek is iets waanzinnigs. Zeker wanneer je het in al haar energie en realisme kan beleven binnen de muren van je eigen woonkamer. Oogjes dicht en je bent er bij. Het Amerikaanse Wilson Audio beheerst die klasse als geen ander. De materialen, afwerking en krankzinnige drang naar perfectie maken het niveau van deze luidsprekers onvergelijkbaar. Maar net zoals de 5e van Mahler hebben deze topklasse weergevers een beetje de ruimte nodig om te ademen. Met een beetje vrijheid in de rug en een zorgvuldige afstemming op de zitpositie slepen ze daadwerkelijk de complete symfonie de kamer in en betoveren ze je waar je bij zit.

  Maar wat als je die echte klasse, timing en dynamiek nu in huis wil halen maar geen ruimte voor vrijstaande luidsprekers kan of wil creëren? Vanuit die gedachte ontwikkelde Wilson Audio

  Lees meer »
 6. Head-Fi Show

  Hifi Solutions presenteert werelds beste Head-Fi.

  We kunnen de werelds beste In-ears demonstreren waaronder Empire Ears, Jerry Harvey Audio, 64 Audio, Dita, EarSonics, Etymotic, Final en Campfire Audio.

  Lees meer »
 7. McIntosh en Sonus Faber Demo Dagen

  mcintoshc52sonusfaberolympicaiii-04w

   

   

  xl_mc601_d

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lees meer »
 8. Workshop streaming audio

  Workshop streaming audio op niveau

  N10In twee sessies wordt u alles uitgelegd over streaming in het algemeen, streamen met Moon apparatuur en met de topklasse Aurender streamers. En uiteraard kan er ook geluisterd worden.

   

  Op vrijdag 16 december  zal de importeur More Music de presentatie verzorgen. Locatie: Hifi Solutions, Muiderstraat 15, Amsterdam. Aanvang 18.30 uur

  De avond is vrij toegankelijk, maar meld je wel even aan via

  Lees meer »
 9. Hifi Solutions genomineerd winkel van het jaar 2016

  Hifi Solutions opnieuw genomineerd voor hifi winkel van het jaar

  We hebben deze titel – beste hifi winkel van het jaar in Noord-Holland – al drie maal en beste hifi winkel van Nederland één keer eerder mogen ontvangen.

  De hifi winkel van het jaar wordt gekozen door consumenten. De winnaar is niet alleen het hoogste aantal stemmen, maar tevens de beoordeling. Ook ditmaal vragen we uw hulp om weer tot beste hifi winkel te worden verkozen.

  Klik hier of volg de link: http://www.hvt.nl/winkel/hifi-solutions en stem voor ons!
  Stemmen kan tot en met 30 november 2016.

  Alvast heel hartelijk bedankt voor uw steun.

  Graag tot ziens.
  Tea

  Lees meer »
 10. Hifi Solutions goes portable

  Hifi Solutions goes portable

  Lees meer »