Blue Heaven hoofdtelefoon kabel

Nordost Blue Heaven hoofdtelefoon kabel voor SENNHEISER: HD 650, HD 600

Grado GS2000e

Grado GS2000e

Audioquest DragonFly Red

De DragonFly van Audioquest is een compact apparaat ter grootte van een USB-stick, waarmee u de vaak matige geluidskwaliteit van computer/laptops, smartphones en tablets omzeilt. Deze D/A-converter kan middels een USB-poort direct op een PC, Mac of telefoon worden aangesloten, waarna u direct kunt genieten van waar hifi-geluid. Deze kleine DA-converter heeft in de internationale pers alleen maar topscores gekregen!

De 'Red' heeft een hogere spanningsafgifte dan de 'Black' en maakt 'm geschikt voor moeilijker aan te sturen hoofdtelefoons. Heeft digitale volumeregeling i.p.v. analoge en gebruikt een betere DA-converter (ESS 9016). Tevens geschikt voor MQA bestanden.

 

 

€ 249,00
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

De Volgende Generatie: DragonFly Black en DragonFly Red

Hoewel de originele DragonFly de markt voor micro-DAC’s definieerde kon je hem vanwege zijn stroomverbruik alleen met een computer combineren. Muziekliefhebbers verlangden echter naar een meer draagbare versie – die op betrouwbare wijze gebruikt kon worden met Apple en Android smartphones en tablets.

We zijn verheugd dat we twee nieuwe opties kunnen aanbieden die precies dát doen: DragonFly Black en DragonFly Red.

Gebruiksgemak en prestaties sluiten elkaar niet langer wederzijds uit. Met de DragonFly Black en Red kan elke computer, laptop, tablet of smartphone gebruikt worden als een echte hifi-muziekspeler, waardoor muziekliefhebbers waar en wanneer ze maar willen kunnen genieten van geweldig geluid.

 

AudioQuest, Gordon Rankin en Microchip: Een Prachtig Partnerschap

AudioQuest en DragonFly-ontwerper Gordon Rankin werkten nauw samen met Microchip technology om een nieuwe, hoogwaardige en full-speed USB microcontroller te ontwikkelen die een betere signaal/ruis verhouding en een significant lagere stroomconsumptie had. Omdat hij 77% minder stroom trekt dan de vorige maakt de PIC32MX microcontroller de combinatie met Apple en Android smartphones en tablets mogelijk.

We kunnen het belang van Gordon Rankin’s bijdragen aan AudioQuest overigens niet genoeg benadrukken. De nieuwe DragonFly modellen bevatten veel van Gordon’s innovatiefste, creatiefste en elegantste oplossingen voor digitale audio tot nu toe.

 

Verbeterde 32-Bit Digitale Prestaties

Voor nog betere algehele prestaties zijn de nieuwe DragonFly modellen ook uitgerust met verbeterde 32-bit ESS Sabre DAC chips – de 9010 in de Black en de nog beter presterende 9016 in de Red – die allebei minimum-phase filtering toepassen voor een natuurlijke, gedetailleerde en authentiekere klank. Terwijl de DragonFly Black dezelfde hoogwaardige hoofdtelefoonversterker en analoge volumeregeling gebruikt als de DragonFly v1.2 beschikt de DragonFly Red over de allernieuwste ESS hoofdtelefoonversterker en een bit-perfecte digitale volumeregeling, die in de 9016 chip zelf zit – een geavanceerde toepassing die een maximum aan betrouwbaarheid, dynamisch contrast en signaal/ruis verhouding oplevert.

De DragonFly Black levert 1,2 Volt – genoeg vermogen om alle voorversterker-ingangen en alle enigszins gevoelige moderne hoofdtelefoons aan te sturen. Tegelijkertijd kan de DragonFly Red, met zijn hogere uitgangsspanning van 2,1 Volt, een nog breder scala aan hoofdtelefoons aansturen, inclusief hongerige modellen met een laag rendement.

Hoewel de DAC chips die we gekozen hebben opmerkelijk krachtig en geavanceerd zijn, kozen we er bewust voor om de resolutie van de digitale bewerking in de DragonFly Black en DragonFly Red te limiteren op 24-bit/96kHz. Dat zorgt ervoor dat de DragonFly’s net zo simpel in gebruik zijn als altijd, volledig compatibel met PC’s, zonder de noodzaak om nieuwe drivers te downloaden en te installeren.

Het belangrijkste is dat de DragonFly’s zijn ontworpen met eerbied voor de muziek die je al hebt en gaaf vindt. Of het nu om Spotify gaat, om Youtube filmpjes, Tidal, geripte cd’s of de allerbeste high-res bestanden, de DragonFly geeft je een emotioneel meeslependere en aangenamere ervaring.

 

Gratis Desktop App voor Upgraden van de Software

Daarnaast kunnen de nieuwe DragonFly’s software-upgrades ontvangen via een aparte Windows- en OS X desktop app. Als er ontwikkelingen zijn in de toepassingen van muziekspelers, nieuwe streaming protocollen of andere bijbehorende software, zullen DragonFly gebruikers die updates aan hun bestaande apparaat kunnen toevoegen.

Meer informatie
merk Audioquest
kleuren / afwerking rood
analoge ingangen geen
analoge uitgangen 1 x line-out RCA
digitale ingangen 1 x USB
digitale uitgangen -
hoofdtelefoon uitgang 3,5 mm stereo jack
afstandsbediening geen
externe gebruikersinterface -
overige bijzonderheden -
Breedte mm
hoogte mm
diepte mm
garantie 2 jaar