Stereo

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 13

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Moon Neo 340i D3PX

  Geïntegreerde versterker (met 2 x 100 Watt aan 8 Ohm, 2 x 200 Watt aan 4 Ohm) met ingebouwde Phono voorversterker voor MM of MC, ingebouwde DA-converter en gebalanceerde en ongebalanceerde ingangen. Klasse A versterking bij lagere volumes. De DAC ondersteund DSD64/128/256 en tot 32bits/384kHz over USB. Een zeer complete versterker met geen enkele zwakke schakel. Handgemaakt in Canada met 10 Jaar garantie

   

  Meer Informatie
  € 5.200,00

 • Naim Uniti Nova

  De nieuwe Naim Nova heeft alles wat je hebben wilt. Een prachtige high-end versterker met componenten uit de Classic serie, die vrijwel elke speaker probleemloos aanstuurt, een hele mooie digitaal-analoog converter en streamer in één. Bluetooth en Airplay, Te bedienen op het front, via de twee-weg afstandbediening of via de prachtige app in je tablet of smartphone. Spotify Connect, internetradio en Tidal geïntegreerd. Streamen in high resolution vanuit je computer of NAS. HDMI aansluiting voor directe verbinding met je TV. Analoge en digitale (2 optisch, 3 coaxiaal en 2 USB) aansluitingen. SD-kaart ingang voor directe muziekweergave. Hoofdtelefoon aanluiting, USB en extra line ingang aan de voorzijde. Kleurendisplay voor duidelijke informatie en weergave van albumhoesjes. Multi-room mogelijkheid met andere NAIM componenten.

  Meer Informatie
  € 5.250,00

 • Hegel H20

  Prachtige eindversterker met bekroonde en gepatenteerde Soundengine techniek. Minimaal 2 x 200 Watt aan 8 Ohm dubbel mono opgebouwd. Hoge dempingsfactor, waardoor deze versterker elke luidspreker onder controle houdt. Tot 130 Ampere stroomleverantie. Een hele mooie combinatie met bv de HD30 DAC/voorversterker.

  Meer Informatie
  € 5.395,00

 • Hegel H360

  Een beer van een versterker! 2 x 250 Watt aan 8 Ohm met een dempingsfactor van boven 4000. Grandioze controle en bijzonder lage vervorming door Hegel's SoundEngine technology. 

  zowel gebalanceerde (XLR) als ongebalanceerde (RCA) analoge inputs. Digitale ingangen en USB ingang voor alle formaten inclusief DSD64 en DSD128. 

  Met daarnaast ook DNLA steaming ingebouwd een echte allrounder met top kwaliteit

   

  Meer Informatie
  € 5.495,00

 • Devialet 130 Pro

  In een platte "doos" van slechts 4cm hoog zit een wonder van techniek. De 2 x 130 Watt versterker heeft de beste meetgegevens van deze tijd. Voorzien van een Phono aansluiting, twee coaxiale en twee optische aansluitingen naast een USB ingang maken deze versterker geschikt voor alle moderne bronnen. De nieuwe Expert Pro serie van Devialet is de doorontwikkeling van de wereldberoemde Expert serie. Op een nieuw software platform (Devialet Operating System) zijn nog hogere specificatie bereikt en is de weg opengelegd voor verder upgrades in de toekomst. Maar niet alleen de software is aangepakt, ook nieuwe ADHV2®, SAM®, AIR®, EVO®, DAC Magic Wire®. Door SAM is een perfecte aanpassing van de luidspreker aan de versterker gecreëerd. Met een dempingsfactor van 8000 onvoorwaardelijk stabiel bij elke belasting. Werkelijk een unieke versterker! Volledig instelbare Phono voorversterker voor alle MC en MM elementen, digitale en analoge ingangen, streaming van uPnP, Spotify connect, Airplay, Roon ready.

  Dit product wordt uitsluitend in de winkel verkocht en is niet via de webshop te bestellen. 

   

   

  Meer Informatie
  € 5.990,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Devialet 220 Pro

  In een platte "doos" van slechts 4cm hoog zit een wonder van techniek. De 2 x 220 Watt versterker heeft de beste meetgegevens van deze tijd. Voorzien van een Phono aansluiting volledig aanpasbaar voor elk MM of MC element, twee analoge, twee coaxiale en twee optische aansluitingen, AES EBU ingang naast een USB ingang maken deze versterker geschikt voor alle moderne bronnen. De nieuwe Expert Pro serie van Devialet is de doorontwikkeling van de wereldberoemde Expert serie. Op een nieuw software platform (Devialet Operating System) zijn nog hogere specificatie bereikt en is de weg opengelegd voor verdere upgrades in de toekomst. Maar niet alleen de software is aangepakt, ook nieuwe ADHV2®, SAM®, AIR®, EVO®, DAC Magic Wire®. Door SAM is een perfecte aanpassing van de luidspreker aan de versterker gecreëerd. Met een dempingsfactor van 8000 onvoorwaardelijk stabiel bij elke belasting. Werkelijk een unieke versterker! Eventueel uit te breiden met een 220 Pro 'slave' om een volwaardig dubbel mono versterker te creëeren met 440 Watt RMS per kanaal en waarbij de vervorming nog eens wordt gehalveerd! Tevens wordt het aantal aansluitingen verdubbeld (zie Devialet 440 Pro). Streaming van uPnP, Spotify connect, Airplay, Roon ready.

  New ADH Intelligence®

  New Magic Wire® DAC

  New Class A Amplifier

  New Class D Amplifier

  New Power Supply

  New Thermal Management

  Dit product is uitsluitend in de winkel te koop en is niet via onze webshop te bestellen. Voor meer informatie neem contact op met de winkel.

   

  Meer Informatie
  € 8.490,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Accuphase E-480

  De E-480 is het nieuwe model van Accuphase. De verdere doorontwikkeling van de legendarische E-470 resulteert in een geweldig mooie versterker, die ook nog eens voorzien is van uitgebreide input en regelmogelijkheden zoals o.a. balans en toonregeling. Over de legendarische kwaliteit van Accuphase
  hoeven we verder niets te zeggen . . . . . Absolute topklasse!

  Digitale ingangen mogelijk via de optionele DAC-50 insteek module.
  Uw platenspeler wordt niet vergeten, middels de optionele AD-50 phono insteek module komen uw MM en MC elementen tot leven.

  Meer Informatie
  € 8.500,00

 • McIntosh MA7200

  Nooit te weinig vermogen en nooit te weinig ingangen. Met 2 x 200 Watt en de beroemde McIntosh techniek een beer van een versterker. Aparte aansluitingen voor 2 Ohm, 4 Ohm en 8 Ohm luidsprekers voor een optimale aanpassing van de versterker aan de luidsprekers (autoformers). DA1 Digitaal-analoog module met zes ingangen. De USB-ingang accepteert PCM-signalen tot 32 bit / 384 kHz en ondersteunt tot DSD256 en DXD 384kHz voor weergave van hoge resolutie audio, terwijl de coax en optische ingangen muziek tot 24-bits / 192kHz aan kunnen. Ingebouwde Phono voorversterker voor zowel MM als MC elementen. Toonregeling.  Een echte hoofdtelefoonversterker zal ook de meest verwende hoofdtelefoon luisteraar op topniveau laten genieten.

  Dit product wordt uitsluitend in de winkel verkocht en kan dus niet via de webshop besteld worden. Neem voor meer informatie contact op met de winkel.

   

  Meer Informatie
  € 8.599,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Hegel H590

  De H590 van Hegel is de grootste geïntegreerde versterker uit het Hegel programma. Met ruim 300 Watt per kanaal en een dempingsfactor boven de 4000 stuurt deze versterker werkelijk alle luidsprekers onvoorwaardelijk stabiel en onder controle aan. De SoundEngine2 techniek (patent) zorgt o.a. voor een uiterst lage vervorming. De versterker is in staat een bijzonder grote dynamiek neer te zetten, met tevens een makkelijk, natuurlijk ruim geluidsbeeld en alle details in de muziek. Gebalanceerde en ongebalanceerde analoge ingangen. Prachtige DA-converter ingebouwd met 2 coaxiale, 3 optische en een USB ingang. Streaming is mogelijk via UpNp of Airplay.

  Meer Informatie
  € 9.999,00

 • Meridian 818V3

  The ultimate home audio system hub, the 818v3 Reference Audio Core is the highest performance two-channel preamplifier and Sooloos end-point manufactured by Meridian. This is a high-performance pre-amplifier with a full suite of the unique resolution enhancement technologies that have made Meridian famous. With extensive connection options for all of your audio sources, the 818v3 can also have our highest performing Meridian Sooloos end point built in, for the ultimate streaming experience.

  A new analogue output card features an upgraded circuit with filtering that broadens the bandwidth and maximises the potential of high-resolution music. The 818v3 also contains a brand new DSP chip that offers lip-sync control and DSD playback (DoP) and MQA rendering capability for analogue outputs. These outputs also feature Bass, Treble and Balance. This is the ultimate system hub, complementing your home with a sublime blend of exquisite engineering, boundary-pushing technology and unparalleled performance.

  Dit product is uitsluitend in de winkel te koop en dus niet via de webshop te bestellen. Bel voor meer informatie.

   

   

   

  Meer Informatie
  € 10.495,00

  2 tot 5 werkdagen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 13

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2