Tuners

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Project Tuner Box S

  Digitale FM tuner met 99 presets Meer Informatie
  € 169,00

 • Revo SuperConnect

  De Revo SuperConnect mag je de ultime radio noemen. FM ontvangst (met RDS), DAB, DAB+ en internet radio in één apparaat. Perfect als tafelradio, maar ook als tuner op uw bestaande geluidsinstallatie aan te sluiten. Eenvoudige bediening en voorkeuze stations per radio-syteem maken de bediening zeer overzichtelijk. Tevens voorzien van wekkerfunctie en afstandbediening. Bluetooth ontvangst voor draadloos streamen vanaf tablet of smartphone. Kan via DNLA audio streamen vanuit uw computer of nas. Ongelooflijk veel waar voor je geld!

  Meer Informatie
  € 399,00

 • NAD C427

  De radio is een vaak onderschatte muziekbron. Haast alle muzieksoorten zijn zo goed als gratis te beluisteren via de ether of de kabel, waarbij u ook nog eens met enige regelmaat getrakteerd zal worden op mooie live-muziekregistraties. Maar dan moet uw tuner wel in staat zijn om radiozenders kristalhelder door te geven. En dat is waar de C427 in uitblinkt. Met de intuïtief te bedienen draaiknop voor het afstemmen op uw favoriete zenders is de C427 een verrijking van uw muziekbeleving. Meer Informatie
  € 449,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Rotel T14

  De nieuwe T14 tuner heeft zowel analoge FM ontvangst als digitale DAB+ en internet radio. Tevens kan deze tuner met DTS Play-Fi voor iOS en Android muziek streamen via digitale muziekbibliotheken als Spotify, Pandora, Tidal, Rhapsody en Deezer, draadloos! Een prachtige 32bits/384kHz DAC zorgt voor hoogwaardige weergave. Directe voorkeuze toetsen.

   

  Meer Informatie
  € 849,00

 • Quad Elite FM

  FM-transmissie is in principe een hoogwaardige bron. Afhankelijk van de geboden antenne is de Elite FM ook ontworpen om daar alles uit te halen. Geruggesteund door kwalitatief hoogwaardige radioprogramma’s, zoals o.a. de BBC die brengt, heeft QUAD een tuner ontwikkeld die helemaal recht doet aan die goede kwaliteit. Deze tuner kan alleen in combinatie met de Quad Elite voorversterker gebruikt worden.

  Meer Informatie
  € 849,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Rotel RT-1570

  FM, DAB+ en internetradio met Upnp streaming in één apparaat. Uitstekende geluidskwaliteit o.a. door de Wolfson DA-converters en de uitstekende voedings unit. Kan bediend worden op het apparaat met directe voorkeuze stations. Tevens is er een app van Rotel voor bediening via tablet of smartphone. Speel muziek vanaf je computer os NAS. Kan zowel draadloos als met netwerkkabel aangesloten worden. Geborsteld aluminium front in zwart of zilver

   

   

  Meer Informatie
  € 1.200,00

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster