Stereo Receivers

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Cambridge Audio Topaz SR10 V2

  Tuner/versterker met ruim 2 x 85 Watt RMS vermogen. Voorzien van een platenspeler ingang, 4 lijn ingangen, een subwoofer uitgang en aansluiting voor vier speakers. In de testrapporten blijkt, dat er geen apparaten in deze prijsklasse zijn die beter presteren. Kortom een fantastische prijs/kwaliteit verhouding!

   

  Meer Informatie
  € 399,00

 • Cambridge Audio Topaz SR20

  Tuner/versterker met ruim 2 x 100 Watt RMS vermogen. Voorzien van een platenspeler ingang, 4 lijn ingangen, een coaxiale digitale ingang, twee optische digitale ingangen, een subwoofer uitgang en aansluiting voor vier speakers. In de testrapporten blijkt, dat er geen apparaten in deze prijsklasse zijn die beter presteren. Kortom een fantastische prijs/kwaliteit verhouding!

   

  Meer Informatie
  € 499,00

 • Naim SuperUniti

  De SuperUniti is een topklasse versterker met ingebouwde UPnP streamer, FM, DAB en internet radio, digitale en analoge ingangen, Bluetooth ontvangst, TIDAL support en spotify connect . Te bedienen op het aparaat, op de afstandsbediening en via smartphone of tablet app. Kortom: alles wat je wilt hebben in één apparaat, eenvoudig te bedienen en geweldig in geluidskwaliteit.

  Aanbieding betreft ons showmodel in perfecte staat

   

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 4.850,00

  Aanbieding € 3.999,00

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster