Platenspelers

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 16

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Audio Technica AT-PL60USB

  Draaitafel met Phono, Line en USB uitgang. Ideaal om LP's over te zetten naar de computer. Compleet met element en aansluitkabels.

  Meer Informatie
  € 189,00

 • Marley Stir it up EM-JT000

  Snaar aangedreven draaitafel met prachtige vormgeving. Wordt compleet geleverd met Audio Technica element. Hij is voorzien van een phono voorversterker en USB aansluiting om platen op te nemen met de computer. Zoals altijd bij Marley is deze speler opgebouwd uit natuurlijke en hergebruikte materialen: bamboe, regrind™ siliconen, Rewind™ stof, recyclebaar aluminium.

  TER INTRODUCTIE GRATIS LEGEND LP VAN BOB MARLEY OP=OP

  Meer Informatie
  € 249,90

 • Project Essential II

  De nieuwe Pro-Ject Essential II draaitafel is uitgevoerd met de aluminium toonarm welke ook op de bekende Debut-3 draaitafel wordt toegepast. 
  Het Ortofon OM-5 element is al standaard in de fabriek gemonteerd en afgesteld. De synchroon motor wordt aangedreven door een zeer nauwkeurige 50Hz sinusgenerator en garandeerd een stabiele gelijkloop.
  Snaar aangedreven en voorzien van dempende voetjes dragen verder bij aan een stille en natuurgetrouwe weergave. 

  Inclusief scharnierende stofkap, verkrijgbaar in matzwart, rood en wit.

  Tevens is er keuze  in extra uitvoeringen, zoals een met ingebouwde voorversterker en USB uitgang en een met digitale optische uitgang

   

  Meer Informatie
  € 279,00

 • Rega Planar 1

  Instapmodel van Rega, maar met veel meer kwaliteit dan je in deze prijsklasse verwacht. De nieuwe RB110 toonarm is standaard uitgerust met het uitstekende Rega Carbon MM element, maar kan in de toekomst met nog betere elementen worden uitgebreid. Resonantievrije motor, ronde snaar, precisie lager en composiet (Phenloic Rasin) plateau zorgen voor een uitstekende gelijkloop zonder bijgeluiden. Leverbaar in hoogglans zwart en wit.

   

  Meer Informatie
  € 369,00

 • Project Debut III Carbon DC

  Debut Award

  De nieuwe Debut Carbon is uitgevoerd met een carbon fiber toonarm uit één stuk waarin het Ortofon OM-10 element is gemonteerd. Het draaiplateau heeft nu een diameter van 30cm. Tevens heeft de motor ophanging een upgrade ondergaan waardoor deze draaitafel nog 'stiller' is geworden. De nieuwe DC uitvoering heeft een verbeterde gelijkloop door kwarts-gestuurde zuivere 50Hz. motorsturing. Wordt geleverd inclusief stofkap.

  Meer Informatie
  € 379,00

 • Audio Technica AT-LP120USB

  Direct-Drive draaitafel in zware uitvoering (10.7 kg) om resonantie tegen te gaan. Ingebouwde USB converter, zodat platen makkelijk op de computer zijn op te nemen. Ingebouwde voorversterker waardoor deze draaitafel geschikt is voor versterkers met en zonder phono ingang. Compleet met Audio Technica element, stofkap en alle aansluitkabels. Snelheidsregeling + en - 20%. Armhoogte instelling maakt het gebruik van verschillende elementen makkelijk.

  Meer Informatie
  € 389,00

 • TEAC TN-300

  Prachtig afgewerkte draaitafel. Wordt compleet geleverd met Audio Technica AT-95E element, ingebouwde (uitschakelbare) phono voorversterker en USB aansluiting. Snaaraandrijving, aluminium plateau en elektronische toerental controle zorgen voor een uiterst stabiele gelijkloop.

   

  Meer Informatie
  € 399,00

 • Project Debut III Carbon DC 2MRed

  Debut Award

  De nieuwe Debut Carbon is uitgevoerd met een carbon fiber toonarm uit één stuk waarin het Ortofon 2 Mred element is gemonteerd. Het draaiplateau heeft nu een diameter van 30cm. Tevens heeft de motor ophanging een upgrade ondergaan waardoor deze draaitafel nog 'stiller' is geworden. De nieuwe DC uitvoering heeft een verbeterde gelijkloop door kwarts-gestuurde zuivere 50Hz. motorsturing. Wordt geleverd inclusief stofkap.

  Meer Informatie
  € 439,00

 • Audio Technica AT-LP5

  Oerdegelijke direct drive draaitafel voor de huiskamer inclusief Audio Technica AT95 element. Tevens voorzien van Phono voorversterker en USB uitgang (Software is bijgeleverd). Lichtgewicht arm geschikt voor upgrades naar nog luxere elementen. Wordt geleverd zonder stofkap.

   

   

  Meer Informatie
  € 449,00

 • Project Debut Carbon Esprit DC

  De nieuwe Pro-Ject Debut Carbon Esprit is uitgevoerd met een carbon fiber toonarm uit één stuk waarin het prachtige Ortofon 2Mred element is gemonteerd. Daarnaast is deze vernieuwde Esprit uitvoering net als zijn voorganger uitgevoerd met een fraai 30cm acryl draaiplateau.

  De motor ophanging heeft een upgrade ondergaan waardoor deze draaitafel nog 'stiller' is geworden. De nieuwe DC uitvoering heeft een verbeterde gelijkloop door kwarts-gestuurde zuivere 50Hz. motorsturing. Wordt geleverd inclusief stofkap.

  Meer Informatie
  € 499,00

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 16

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

Pagina:
 1. 1
 2. 2