Phono Voorversterkers

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Project Phono Box

  Phono voorversterker met RIAA correctie voor zowel MM als MC elementen. Deze vernieuwde versie is voorzien van een nieuw ontworpen voedingsunit wat resulteerd in een betere geluidskwaliteit en een lager energieverbruik. Door het gebruik van een externe voeding en een solide afgeschermde behuizing hebben storingen een minimale invloed Meer Informatie
  € 109,00

 • Project Phono Box S

  Phono voorversterker met RIAA correctie voor zowel MM als MC elementen. Dubbel mono opgebouw met audiofiele componenten. Impedantie en capaciteit  MC is instelbaar.  Door het gebruik van een externe voeding en een solide afgeschermde behuizing hebben storingen een minimale invloed.

  Meer Informatie
  € 159,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Cambridge Audio CP2

  "Het klankkarakter van deze Cambridge CP2 neigt een beetje naar de warme kant wat lang muziek luisteren tot een aangename en plezierige bezigheid maakt. Het ruisniveau is erg laag wat zorgt voor een uiterst transparante weergave waardoor veel details te horen zijn. De Cambridge CP2 laat eens te meer zien en vooral horen dat muzikale audioapparatuur niet de hoofdprijs hoeft te kosten."

  Geschikt voor zowel MM als MC elementen.

   

  Meer Informatie
  € 229,00

 • Mofi (Mobile Fidelity) StudioPhono

  Mobile Fidelity is wereldberoemd door het ultiem opnemen van master recordings en dan vaak ook nog speciale uitgaven voor de elpee. Deze Phono voorversterker is zowel voor MM als MC elementen geschikt en kan op MC stand zowel in impedantie als capaciteit worden aangepast. Voorzien van mono stand en subsonisch filter.

  Een prachtige combinatie met b.v. de Mofi StudioDeck draaitafel met het StudioTracker element.

  Meer Informatie
  € 299,00

 • Project Tube Box S

  De nieuwe Tube Box S phono voorversterker met buizen uitgangscircuit levert een ongekende geluidskwaliteit en unieke flexibiliteit, wat voor deze prijs zeer opvallend is. De geluidskwaliteit van de nieuwe Tube Box S is buitengewoon indrukwekkend, een grote verbetering ten opzichte van de Phono Box S en is een audiofiele upgrade voor de meeste analoge hifi systemen. Met een groot aantal instellingsmogelijkheden is deze phonovoorversterker te combineren met vrijwel alle verkrijgbare elementen. Zorgvuldig geselecteerde audiofielecomponenten maken het mogelijk om van uw vinyl collectie te kunnen genieten als nooit tevoren!

   
   
  Meer Informatie
  € 379,00

 • Creek OBH-15MK2

  De OBH lijn van Creek mag inmiddels legendarisch genoemd worden. Deze miniatuurversterkers zijn geëvolueerd tot de modellen van vandaag met luxe fronten en hebben reeds vele prijzen in de wacht weten te slepen.

  De OBH-15mk2 is een volledig nieuw ontworpen phono-voorversterker op basis van discrete
  schakelingen. Een discrete schakeling bevat geen IC’s en is opgebouwd uit losse componenten. De
  OBH-15mk2 is door de uitgebreide instelmogelijkheden d.m.v. 12 eenvoudig instelbare dip-switches
  op de onderzijde van het apparaat bruikbaar voor MM en MC elementen. Uitgebreide instellingen
  voor capaciteit, afsluitimpedantie en versterkingsfactor maken de OBH-15mk2 bruikbaar voor alle
  op de markt verkrijgbare elementen. De OBH-15 mk2 is compact van afmetingen en zeer stijlvol
  vormgegeven. De behuizing is vervaardigd van geëxtrudeerd aluminium met een massief geborsteld
  aluminium frontpaneel in zilveren of zwarte uitvoering. De behuizing is voorzien van 4 gedraaide
  aluminium voeten met geluidsabsorberend en resonatiedempend materiaal


  Meer Informatie
  € 425,00

 • Mofi (Mobile Fidelity) UltraPhono

  Mobile Fidelity is wereldberoemd door het ultiem opnemen van master recordings en dan vaak ook nog speciale uitgaven voor de elpee. Deze Phono voorversterker is zowel voor MM als MC elementen geschikt en kan op MC stand zowel in impedantie als capaciteit worden aangepast. Voorzien van mono stand en subsonisch filter. Tevens een prachtige klasse A hoofdtelefoonversterker ingebouwd voor de ultieme directe beleving van de opname.

  Een prachtige combinatie met b.v. de Mofi UltraDeck draaitafel met het UltraTracker element

  Meer Informatie
  € 599,00

 • Trichord Research Dino Mk3 phono pre met ‘Dino +’ PSU

  Mm/mc phonotrap van Trichord met instelbare dipswitches aan de onderkant, geleverd met Dino+ separate voeding. Diverse upgrades mogelijk (direct bij aanschaf of   later).

  De Dino is een phonovoorversterker met klankmatige eigenschappen die zijn te omschrijven als "warm" en "dynamisch". Niet overdreven warm, maar net dat zweempje warmte waardoor het prettig   luistert. In de signaalweg is de Dino uitgevoerd met de legendarische M-caps.   Dit zijn condensatoren die een prachtig open en vloeiend klankbeeld garanderen.   Ze worden bij de concurrentie alleen in veel duurdere apparatuur gebruikt.

  De aangeboden combinatie bestaat uit de Dino MK3 met Dino+ voeding (PSU) en high performance lead

   

  Meer Informatie
  € 1.290,00

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster