Hoofdtelefoon Versterkers

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Project Head Box S

  Hoofdtelefoonversterker, nu leverbaar met nieuwe vormgeving en verbeterde voeding. Heeft een lijn in- en uitgang en kan dus bijvoorbeeld in de lus worden opgenomen van een tape-uitgang. Ook de ideale oplossing als uw versterker geen hoofdtelefoon aansluiting heeft.

  Meer Informatie
  € 129,00

 • Meridian USB DAC

  USB DAC, hoofdtelefoonversterker en voorversterker in één. Laat elke computer en laptop véél beter presteren op audio. Stroomtoevoer via USB. Asynchroon ontwerp met ingebouwde crystal oscillator klok. Compatibel met MAC OSX, Windows en Linux. Tevens de eerste DAC geschikt voor MQA!

   

  Meer Informatie
  € 155,00

 • Teac HA-501

  Hoofdtelefoon versterker van exeptionele kwaliteit! Dubbel mono en geheel discreet opgebouwd. De klasse-A versterkertechniek levert een superieure geluidskwaliteit. De schakelbare dempingsregelaar (vier standen) maakt de aanpassing geschikt voor elke hoofdtelefoon. Door de regelbare uitgang is dit product ook als voorversterker te gebruiken. Oerdegelijke mechanische constructie voor jarenlang luisterplezier.

   

  Meer Informatie
  € 799,00

 • Audeze Deckard Amp

  Klassa A hoofdtelefoon versterker met uiterst lage uitgangsimpedantie van 3 Ohm. Zeer lage vervorming (0.00045% at 1kHz 2VRMS). Ideaal voor de Audeze planar magnetic hoofdtelefoons, maar uiteraard ook voor alle andere merken. Voorzien van analoge RCA ingang en USB ingang voor signalen tot 32 bits 384 kHz.

  Meer Informatie
  € 849,00

 • Metrum Acoustics Aurix

  Toen Metrum het verzoek kreeg om een hoofdtelefoon versterker te ontwikkelen moest dit wel iets speciaals worden. Ook moest het product fysiek kunnen worden  gecombineerd  met de Octave dac MKII. Het resultaat mag er inmiddels wezen.Niet de gebaande paden, maar daadwerkelijk een verbetering op bestaande principes. In plaats gebruik te maken van  transistors of buizen, vindt versterking plaats door een speciale step-up transformator.

   

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 1.099,00

  Aanbieding € 899,00

 • NAIM DAC-V1

  Digitaal-Analoog Converter met voorversterker functie en klasse A hoofdtelefoon versterker. Via de A-synchrone USB ingang kunnen tot 24 bit / 384kHz signalen worden verwerkt. Verder 2 optische, 2 coaxiale en 1 BNC SPDIF ingangen. Voorzien van afstandsbediening. 

   

   

   

  Meer Informatie
  € 1.950,00

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster