Arcam CDS-50

Arcam CDS-50

Arcam SA30

Arcam SA30 geïntegreerde versterker:
Er zijn twee problemen wanneer het gaat om hi-fi versterkers. Klasse A, de standaard audiofiele keuze, maakt gebruik van één enkele voeding die continue op volledig vermogen werkt. Ongeëvenaard voor de weergave van de meest subtiele details. De keerzijde is dat het niet echt geschikt is om extreem vermogen te leveren wanneer dit vereist wordt.

KLasse A/B de meest voorkomende versterking, schakelt tussen twee interne versterkers, elk voor een deel van de geluidsgolf. Zeer efficiënt maar een recept voor crossover vervorming aangezien de muzikale details verloren kunnen gaan wanneer de switch van A naar B plaatsvindt.

Klasse G is in essentie een hybride versterker die Klasse A toepast voor de weergave van de geliefde details, maar wanneer het nodig is extra voeding bijschakelt als de geluidsgolf daar om vraagt. De SA30 is niet de eerste Klasse G versterker van Arcam, wel de meest doorontwikkelde tot nu toe.

Regular Price € 2.799,00 Special Price € 1.999,00
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

Arcam SA-30 Versterker:
In elke versterker is het signaalpad onder invloed van elk component dat ruis veroorzaakt. Daarom gebruikt Arcam de beste componenten in haar versterkers. Het maakt daarbij niet uit dat de van de voeding zomaar het duurste onderdeel zou kunnen zijn.

Het resultaat is, natuurlijk, elke cent dubbel en dwars waard.
Of het nu de zanger is die diep adem haalt voor het refrein wordt ingezet of het sliden van de vingers van een gitarist over de snaren van zijn gitaar; het zijn deze details die muziek tot leven brengen. Pak een van je favoriete platen en beluister deze door een Bluetooth luidspreker. Wat je hoort is een Bluetooth luidspreker. Speel het af met de SA30 en je hoort de opname zoals deze moet klinken, zoals de artiest het wil. Met de HDA serie van Arcam is luisteren naar je (oude) collectie alsof je alles weer voor de eerste keer hoort.

Specificaties:
• Klasse G versterker voor onfeilbare geluidsweergave en efficiency
• 8\120 Watt vermogen per kanaal
• 5 analoge ingangen waarvan 1 x phonoMM 1 x Phono MC
• 4 digitale ingangen
• 32-bit DAC, Sabre ESS9038K2M
• Full i/P control
• Totale harmonische vervorming + noise = 0.003%

Meer informatie
merk Arcam
kleuren / afwerking black / black
vermogen 8 ohm 120 Watt per kanaal aan 8 Ohm RMS
analoge ingangen 3 x stereo RCA, 1 x phono MM, 1 x phono MC, 1 x aux in 3.5mm
analoge uitgangen 1 x pre-out RCA
digitale ingangen 1 x coax S/PDIF, 2 x coax S/PDIF, 2 x optisch S/PDIF
digitale uitgangen 1 x HDMI
draadloos streamen Airplay, Chromecast, Roon, WiFi
hoofdtelefoon uitgang 3,5 mm stereo jack
speaker a/b -
balansregeling -
toonregeling -
afstandsbediening meegeleverd
overige bijzonderheden -
Breedte 433 mm
hoogte 97 mm
diepte 330 mm
gewicht 12 kg
garantie 2 jaar