Hoofdtelefoon Accessoires

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Grado Verloopkabel

  Grado biedt een hoofdtelefoon verloopkabel van 0.2 meter met 3.5 mm  minijack en 6,3 mm contrajack. De kabel is met de zelfde hoge kwaliteits kabel en onderdelen geconstueerd als de topklasse hoofdtelefoons. Er zal geen merkbaar verlies optreden in geluidskwaliteit bij gebruik van deze kabel. De abel beschermt de hoofdtelefoon aansluiting door verminderde hefboomwerking op de plug.

   

   

  Meer Informatie
  € 25,00

 • Grado Verlengkabel

  Grado biedt een hoofdtelefoon verlengkabel van 4,5 meter met 6,3 jack en 6,3 contrajack. De kabel is met de zelfde hoge kwaliteits kabel en onderdelen geconstueerd als de topklasse hoofdtelefoons. Er zal geen merkbaar verlies optreden in geluidskwaliteit bij gebruik van deze kabel/

   

  Meer Informatie
  € 49,00

 • Project Head Box S

  Hoofdtelefoonversterker, nu leverbaar met nieuwe vormgeving en verbeterde voeding. Heeft een lijn in- en uitgang en kan dus bijvoorbeeld in de lus worden opgenomen van een tape-uitgang. Ook de ideale oplossing als uw versterker geen hoofdtelefoon aansluiting heeft.

  Meer Informatie
  € 129,00

 • Metrum Acoustics Aurix

  Toen Metrum het verzoek kreeg om een hoofdtelefoon versterker te ontwikkelen moest dit wel iets speciaals worden. Ook moest het product fysiek kunnen worden  gecombineerd  met de Octave dac MKII. Het resultaat mag er inmiddels wezen.Niet de gebaande paden, maar daadwerkelijk een verbetering op bestaande principes. In plaats gebruik te maken van  transistors of buizen, vindt versterking plaats door een speciale step-up transformator.

  Aanbieding betreft ons showmodel in ziver in perfecte staat.

   

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 1.099,00

  Aanbieding € 599,00

 • Teac HA-501

  Hoofdtelefoon versterker van exeptionele kwaliteit! Dubbel mono en geheel discreet opgebouwd. De klasse-A versterkertechniek levert een superieure geluidskwaliteit. De schakelbare dempingsregelaar (vier standen) maakt de aanpassing geschikt voor elke hoofdtelefoon. Door de regelbare uitgang is dit product ook als voorversterker te gebruiken. Oerdegelijke mechanische constructie voor jarenlang luisterplezier.

   

  Meer Informatie
  € 799,00

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster