Personal Audio Accesoires

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster 

 • Grado Verloopkabel

  Grado biedt een hoofdtelefoon verloopkabel van 0.2 meter met 3.5 mm  minijack en 6,3 mm contrajack. De kabel is met de zelfde hoge kwaliteits kabel en onderdelen geconstueerd als de topklasse hoofdtelefoons. Er zal geen merkbaar verlies optreden in geluidskwaliteit bij gebruik van deze kabel. De abel beschermt de hoofdtelefoon aansluiting door verminderde hefboomwerking op de plug.

   

   

  Meer Informatie
  € 25,00

 • Tivoli PAL draagtasje

  De PAL®-draagtas is het perfecte accessoire voor uw PAL, iPAL en PAL+-radio. De tas is gemaakt uit duurzaam canvas en beschermt uw PAL-radio tegen Moeder Natuur en normale slijtage. Het heldere pvc-front gunt u een blik op het fraaie binnenwerk van de PAL. De handige, afneembare zijtas is voor uw iPod, en u kunt de FM-antenne gemakkelijk uitschuiven om naar de radio te luisteren. Tot slot kunt u de schouderriem afstellen zodat u de tas moeiteloos kunt dragen. iPod en PAL-radio zijn niet inbegrepen. Meer Informatie
  € 29,90

 • Grado Verlengkabel

  Grado biedt een hoofdtelefoon verlengkabel van 4,5 meter met 6,3 jack en 6,3 contrajack. De kabel is met de zelfde hoge kwaliteits kabel en onderdelen geconstueerd als de topklasse hoofdtelefoons. Er zal geen merkbaar verlies optreden in geluidskwaliteit bij gebruik van deze kabel/

   

  Meer Informatie
  € 49,00

 • Focal Bluetooth receiver

  1 beoordeling(en)

  Muziek via Bluetooth afspelen op ieder systeem? Dat kan. Het Franse Focal introduceerde eerder een Bluetooth ontvanger, voluit de draadloze Universal Wireless Receiver APTX, die werd ontworpen om samen te werken met Focal's Bird producten, en bijvoorbeeld de eigen XS Book. Maar het kleine ontvangertje is feitelijk ook in te zetten in combinatie met de meeste andere geïntegreerde versterkers - eigenlijk is de enige eis stereo RCA input.

  De APTX ontvanger is voorzien van twee stereo analoge RCA uitgangen, en kan daarmee worden aangesloten op de meeste elektronische apparaten op de markt - zoals je versterker of je multimedia-systeem.

  Meer Informatie
  € 99,00

 • Project Head Box S

  Hoofdtelefoonversterker, nu leverbaar met nieuwe vormgeving en verbeterde voeding. Heeft een lijn in- en uitgang en kan dus bijvoorbeeld in de lus worden opgenomen van een tape-uitgang. Ook de ideale oplossing als uw versterker geen hoofdtelefoon aansluiting heeft.

  Meer Informatie
  € 129,00

 • Audioquest DragonFly Red

  De DragonFly van Audioquest is een compact apparaat ter grootte van een USB-stick, waarmee u de vaak matige geluidskwaliteit van computer/laptops, smartphones en tablets omzeilt. Deze D/A-converter kan middels een USB-poort direct op een PC, Mac of telefoon worden aangesloten, waarna u direct kunt genieten van waar hifi-geluid. Deze kleine DA-converter heeft in de internationale pers alleen maar topscores gekregen!

  De 'Red' heeft een hogere spanningsafgifte dan de 'Black' en maakt 'm geschikt voor de meest moeilijk aan te sturen hoofdtelefoons. Heeft digitale volumeregeling i.p.v. analoge en gebruikt een betere DA-converter (ESS 9016)

   

   

  Meer Informatie
  € 199,00

  2 tot 5 werkdagen

 • Astell & Kern PAF11

  Om het onderste uit de kan van je Astell & Kern AK300, AK320 of AK380 te halen gebruik je de PAF11 hoofdtelefoon versterker. Deze klikt op de USB poort van je speler en vormt dan één geheel met je speler. Biedt een aanzienlijk hoger uitgangs vemogen en zorgt daarnaast voor een langere batterijduur.

   

  Meer Informatie
  € 749,00

 • Metrum Acoustics Aurix

  Toen Metrum het verzoek kreeg om een hoofdtelefoon versterker te ontwikkelen moest dit wel iets speciaals worden. Ook moest het product fysiek kunnen worden  gecombineerd  met de Octave dac MKII. Het resultaat mag er inmiddels wezen.Niet de gebaande paden, maar daadwerkelijk een verbetering op bestaande principes. In plaats gebruik te maken van  transistors of buizen, vindt versterking plaats door een speciale step-up transformator.

   

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 1.099,00

  Aanbieding € 899,00

 • Sennheiser HDVD800

  Pure topklasse hoofdtelefoonversterker met analoge en digitale ingangen, zowel gebalanceerd als ongebalanceerd. Ontworpen voor het topmodel hoofdtelefoon van Sennheiser, de HD800S, maar uiteraard geschikt voor iedere andere hooftelefoon. Fequentieberiek van 0,3 Hz tot 100 kHz bij minimale vervorming. De DAC ondersteund  tot 24 bits/192 kHz.

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 1.999,00

  Aanbieding € 1.595,00

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Lijst  Rooster